Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:50:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija ipak osudila zločine u Libiji  (Pročitano 14083 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Umesto da cutimo i budemo srecni i zahvalni
sto nas je taj covek hvalio svaki put kad bi stigao,dok su nas mnogi drugi stanizovali i satanizuju nas;
sto je nase ljude tretirao najbolje sto je mogao i voleo nas vise nego mnogi;
sto je obuzdavao sve ostale muslimane za vreme sranja u Bosni,gde je lepo rekao da tamosnje spodobe nisu nikakvi vernici,vec sramota za Islam,i sprecio prilive velikog broja radikalnih ekstremistickih dileja;
sto nije priznao Kosovo i cak,slicno kao i sa Bosnom,i apelovao na ostale da to ne rade,i da su Sipcine isti sljam i nikakvi vernici,i da ih ne treba podrzavati;
sto je osudio i osudjuje govna koja su nas bombardovala i trovala;
sto je uvek rado davao nasima povoljne uslove i ugovore za rad i gradnju u njegovoj zemlji,kao i za kupovinu vojne opreme(iako je mogao da uzme mnogo bolje stvari od drugih zemalja)

mi uzmemo i ko poslednje pizde mu zabijemo noz u ledja,samo da bismo se zabili jos dublje u Evropsko i Americko dupe!

+1
Politika i nemoc malih su cudo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.20663
boro odakle si ti ispuzo?zar nisi cuo za islamsku deklaraciju,stivo od koga se srbima ledi krv Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC One

I ja cu se delimicno, a hipoteticki u potpunosti sloziti sa tobom da se u Libiji desio narod. Ali,...uvek ima neko ali. Cak i za takvu predpostavku potrebne su neke indicije uslovljene adekvatnim predznanjima ili saznanjima o konkretnom problemu. Dozvoljavam da problem posmatramo akusticno (izolovano) od celog konteksta. Akusticni pristup analize je inace vrlo simpatican kada se neka teza zeli fabrikovati (zgodan za manipulisanje) Dakle ostavimo ceo kontekst koji ni malo ne mirise na dobro potpuno sa strane. U ovom slucaju, problem je ako se ne varam zivotni standard stanovnika Libiske Dzamahirije. Sa jedne strane imamo ispovesti nasih ljudi pridoslih iz pomenutog podrucja, a sa druge strane imamo sta, oluju, smetnje na vezama, kampanjsku informativu koja se ovim problemom zapravo ni ne bavi. Ili mozda imas nesto novo da prosledis na forum? Ako ne, nema veze, samo lagano.

Pogresno si shvatio. Pored materijalnog stanja, tu su i pitanja brojnih prava, repsresija rezima i ostalo. Ali dzaba, uhvatio si se za akustican primer para, a ja sagledavam celu sliku.

Vazi, neka bude bas tako kako si napisao i znas malo mi je zao sto sam te preostro izazvao, a pritom ti nisam ostavio neki prostor da se korigujes. Pih poceo si da odstupas od svoje ideje i da govoris nesto u sta ni sam ne verujes, a u koliko verujes na tome ce ti se teza i zavrsiti, verujes... Jer da si imao nesto novo da prilozis forumu sigorno bi do sada vec prosledio. E sad ako izadjemo iz akusticnog i posamtramo srvar u kontekstu onda je prva stvar kojom bi se slobodouman analiticar pozabavio analiza tipa i modela informativnog delovanja onih medija koji su najglasniji cije si stanoviste i sam athok usvojio. Pitanje je zar tako lako, bez rezervi?
Coolrunner ako se odlucis na kontekstualnu analizu ne dozvoli da ti bude jednako stura i siromasna kao prilikom akusticnog pristupa. Ili ces kao naizmenicna struja da menjas teziste sa jenog na drugi pristup ne dajuci realan doprinos temi?

Ne zasmejavaj me, nemam nameru da "bacam bisere pred svinje". Za razliku od nekih, ima nas obrazovanih bas za medjunarodne odnose i politiku, ali imamo i gde se bavimo ozbiljnim analizama a na forumu se ne umaramo mnogo.  Smile

Tvoj analiticki pristup se svodi samo na jedno - opet prokleti ameri.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

I ja cu se delimicno, a hipoteticki u potpunosti sloziti sa tobom da se u Libiji desio narod. Ali,...uvek ima neko ali. Cak i za takvu predpostavku potrebne su neke indicije uslovljene adekvatnim predznanjima ili saznanjima o konkretnom problemu. Dozvoljavam da problem posmatramo akusticno (izolovano) od celog konteksta. Akusticni pristup analize je inace vrlo simpatican kada se neka teza zeli fabrikovati (zgodan za manipulisanje) Dakle ostavimo ceo kontekst koji ni malo ne mirise na dobro potpuno sa strane. U ovom slucaju, problem je ako se ne varam zivotni standard stanovnika Libiske Dzamahirije. Sa jedne strane imamo ispovesti nasih ljudi pridoslih iz pomenutog podrucja, a sa druge strane imamo sta, oluju, smetnje na vezama, kampanjsku informativu koja se ovim problemom zapravo ni ne bavi. Ili mozda imas nesto novo da prosledis na forum? Ako ne, nema veze, samo lagano.

Pogresno si shvatio. Pored materijalnog stanja, tu su i pitanja brojnih prava, repsresija rezima i ostalo. Ali dzaba, uhvatio si se za akustican primer para, a ja sagledavam celu sliku.

Vazi, neka bude bas tako kako si napisao i znas malo mi je zao sto sam te preostro izazvao, a pritom ti nisam ostavio neki prostor da se korigujes. Pih poceo si da odstupas od svoje ideje i da govoris nesto u sta ni sam ne verujes, a u koliko verujes na tome ce ti se teza i zavrsiti, verujes... Jer da si imao nesto novo da prilozis forumu sigorno bi do sada vec prosledio. E sad ako izadjemo iz akusticnog i posamtramo srvar u kontekstu onda je prva stvar kojom bi se slobodouman analiticar pozabavio analiza tipa i modela informativnog delovanja onih medija koji su najglasniji cije si stanoviste i sam athok usvojio. Pitanje je zar tako lako, bez rezervi?
Coolrunner ako se odlucis na kontekstualnu analizu ne dozvoli da ti bude jednako stura i siromasna kao prilikom akusticnog pristupa. Ili ces kao naizmenicna struja da menjas teziste sa jenog na drugi pristup ne dajuci realan doprinos temi?

Ne zasmejavaj me, nemam nameru da "bacam bisere pred svinje". Za razliku od nekih, ima nas obrazovanih bas za medjunarodne odnose i politiku, ali imamo i gde se bavimo ozbiljnim analizama a na forumu se ne umaramo mnogo.  Smile

Tvoj analiticki pristup se svodi samo na jedno - opet prokleti ameri.  Smile

Od drzavnog kadra Rebublike Srbije se uglavnom i ne ocekuje vise od onoga sto si ti demonstrirao. Tvoja ocena mog analitickog pristupa je prilicno plakativna da ne kazem plitka. Istini za volju nisam dodatno razocaran u saznanju da se rad drzavnog aparata uglavnom svodi na partijasenja i zahvatanja iz budzeta prilikom cega se uzimaju krediti iz inostranstva koji se stavljaju svim gradjanima na teret. Ono cega se pametan stidi glup se ponosi.   
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 16:19:44 od paganin1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC One
Bolji odgovor nisam mogao da dobijem.  Smile

Koliko si mene ispravno "analizirao" takve su ti i analize u vesi sa Libijom.  Smile Strucnjak, nema sta. Vendi Burek politike - plakativno, akusticno, ad hok... mora da se osecas pametnije kada koristis te izraze. Prvi znak manjka imanja pojma o onome o cemu se govori - gadjanje nepotrebnim izrazima onda kada se i najveca naucna tvrdnja moze izneti prostim, sto se kaze narodskim recima.

Da upotrebim sezovu omiljenu frazu - razumes se ti u sve ovo k'o Marica u...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 16:21:09 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kasni varijabila? Smile ili topli obrok?
Naroski receno izbegao si svako moje pitanje, sto upucuje da imamo obrazovanog demagoga. Nisu svi obrazovani to sto si ti i pritom o trosku drzave. To je sramota, ali on gura gura...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 19:29:46 od paganin1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Athok? At hawk? Athoque? Black hawk down?

Ili si mislio na Ad hoc (lat) odnosno ad hok srpski..Majko moja kako se ljudi frljaju izrazima koje ne znaju ni da pišu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije mi bila namera da vredjam Gadafijeve obožavatelje.
Samo sasvim je jednostavno pitanje: da li bi pristali da živite u državi u kojoj ne možete birati vlast na izborima?

Gadafijev zločinački režim je doveo do teških zločina. Nadam se da medjunarodna zajednica neće trgovati sa njim i da će biti izveden pred sud!

Pa ovog kao da je licno Gebels ucio o propagandi.

Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 16:41:57 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC One

Athok? At hawk? Athoque? Black hawk down?

Ili si mislio na Ad hoc (lat) odnosno ad hok srpski..Majko moja kako se ljudi frljaju izrazima koje ne znaju ni da pišu...

Nista novo u nasem drustvu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
@Runneru,evo upravo rekose,na nekoliko medija i sajtova,da je Ruski generalstab,putem satelita i sistema za daleko pracenje osmatrali situaciju,i potvrdio da nije bilo bombardovanja civila o kojima se sralo na sve strane.

Pentagon se jos necka-zna da nije bilo,ali nema dozvolu od Bele Kuce da kaze to bas tako,nego se koriste "nema dokaza za to" frazama.

Dakle-nista od Srpskih pilota,Sprkih aviona,bombardovanja civila,i slicnog.

i? sta cemo sad?  Smile

Ocemo mozda opet da osudjujemo,onako,za svaki slucaj...? ko veli-mozda,ako dovoljno puta osudimo,to postane smatrano istinom...
 ili cemo da zacepimo i pocnemo da gledamo malo svoja posla?
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 17:29:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:50:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.