Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54745 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Najebali smo mi makedonci sa dve siptarske drzave u komsiluku!
Dajte braco srbi resite kosovo pa da bude bolje i za nas, pomoci cemo sta mozemo!

Дајте нам пар дестетина хиљада добровољаца па да их изгазимо ко људи. Ето то је једино решење и за вас и за нас.

заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
@twice

da nije bureka ne bi se znalo za tebe , aj oladi malo , nije loša konstrukcija ali ipak potpuno u stilu Raškovića - dakle promašena

Mozhda je za tebe moja konstatacija promashena ali ti si veoma uspeshno pokatolichen, i sad si veci katolik od pape i hrvat od tudjmana Wink shto sve zajedno nema veze s temom niti ti imash veze s kosovom prema tome ostajesh podguzna muva.

kad uložiš neke pare u regiji onda će te itekako zanimat šta se događa u tom području , dok god ulažeš vlastitu gorčinu i nemoć možeš samo da pljuješ po ljudima kao što i radiš , mali si ti mudonjica - vrlo malo kalibar ......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
@twice

da nije bureka ne bi se znalo za tebe , aj oladi malo , nije loša konstrukcija ali ipak potpuno u stilu Raškovića - dakle promašena

Mozhda je za tebe moja konstatacija promashena ali ti si veoma uspeshno pokatolichen, i sad si veci katolik od pape i hrvat od tudjmana Wink shto sve zajedno nema veze s temom niti ti imash veze s kosovom prema tome ostajesh podguzna muva.

kad uložiš neke pare u regiji onda će te itekako zanimat šta se događa u tom području , dok god ulažeš vlastitu gorčinu i nemoć možeš samo da pljuješ po ljudima kao što i radiš , mali si ti mudonjica - vrlo malo kalibar ......  Smile Smile

Ja pre svega niti sam ogorchen na tebe niti sam nemocan u odnosu na tebe niti te smatram covekom. Svoj novac ulazhem i troshim u svojoj drzhavi a za tvoju me savrsheno boli qrac, ako ti uopshte znash koja je tvoja drzhava poshto ne znash ni shta si Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
vi ste donjel ustav u kojem je kosovo dio srbije...
to znaci mozete ga branit ? (vojno)
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@twice

A da sjašiš , ksenofobično momče  Smile Smile

vi ste donjel ustav u kojem je kosovo dio srbije...
to znaci mozete ga branit ? (vojno)

lakše je kenjat po Hrvatima na bureku u toploj sobi , ko će ić u rat bolan jebo ga ti ......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
A da sjašiš , ksenofobično momče  Smile Smile

Razumem ja tebe i tvoje komplekse, teshko je to kad ne znash da li si Srbin ili Hrvat, da li da se opredelish po ocu ili po majci, u hr te zovu cetnikom u Srbiji ustashom a ti ne znash gde bi pre, pa josh kad znash da si pokatolichen a da ipak imash srpske krvi, to ti zadaje veliki problem, ti bi da pripadash negde a svi te odbacuju. Pa onda te komplekse pokushavash da izlechish na forumu podjebljivim komentarima. I da se osvrnem na onaj gore post, ja tebe uopshte ne pljujem nego ti imash potrebu za osecajem pripadnosti a ne pripadash nigde, izgubljen si izmedju dva naroda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile Smile Smile

strašan si ko atomski mrav , nema to ...... ma sve znaš ......još samo da skočiš kroz prozor kad te opuca šizofrenija ......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Citat
Citat
@twice

kad uložiš neke pare u regiji onda će te itekako zanimat šta se događa u tom području , dok god ulažeš vlastitu gorčinu i nemoć možeš samo da pljuješ po ljudima kao što i radiš , mali si ti mudonjica - vrlo malo kalibar ......  Smile Smile
Ulozili ste ovde pare zbog ovih nasih ustasa na vlasti! Smile e, moj imenjace bivsi SRBINE! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sad su ustaše i na vlasti u Srbiji , ajoj ajoj likova .......

završena borba , ustaše vazda pobjede .....  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zavrseno.jpg
(56.51 KB, 500x476)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
A da sjašiš , ksenofobično momče  Smile Smile

Razumem ja tebe i tvoje komplekse, teshko je to kad ne znash da li si Srbin ili Hrvat, da li da se opredelish po ocu ili po majci, u hr te zovu cetnikom u Srbiji ustashom a ti ne znash gde bi pre, pa josh kad znash da si pokatolichen a da ipak imash srpske krvi, to ti zadaje veliki problem, ti bi da pripadash negde a svi te odbacuju. Pa onda te komplekse pokushavash da izlechish na forumu podjebljivim komentarima. I da se osvrnem na onaj gore post, ja tebe uopshte ne pljujem nego ti imash potrebu za osecajem pripadnosti a ne pripadash nigde, izgubljen si izmedju dva naroda.  Smile
znate li da je ovakva situacija stvarno sa vojvodjanskim madjarima.
oni se u madjarskoj smatraju gradjanima drugog reda-srbima. niko njima ne priznaje to da su madjari kad imaju srpski pasos. znam, imam dosta drugova madjara...oni su ovde madjari a tamo srbi...cudo jedo kako su neisfrustrirani zbog toga..svaka im cast.

to je zato sto nemaju pretenzije na tudju teritoriju...to znaci, da mi, kad bismo bili normalna demokratska zemlja, ne bismo smeli da trewtiramo srbe u HR srbima, vec hrvatima...sem ako nemaju dupli pasos ili sl...
mozda gresim? Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.