Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 51985 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Čemu čekanje, aj još večeras na Koosvo. Mi smo za vama.
Да нам пуцате у леђа!

Smile Smile Smile

Shta drugo ochekivati od pichaka koje su se krile po podrumima kad je trebalo braniti svoj narod.

Citat
Ocemo Kosovo za DRZAVU! sto pre to bolje!

vradovic dobar si ko crna zemlja, treba te gaziti. Wink

Citat
Pa Amerikanci su podrzavali i Bin Ladena protiv Rusije kada je se borio pa ga sada tretiraju kao teroristu...sve se mjenja..

Upravo to je ono sto ja stalno ponavlja, lopta je okrugla, okrenuce se muda jarcu. Nece siptare doveka podrzavati ni evropa ni amerika. Neki ljudi cak tvrde da evropa ne zeli siptare u EU i da je i to jedan od razloga zasto zele da ih odvoje od Srbije, koju zele kao nekakav faktor stabilnosti u regionu. jebem li ga mozda i u tome ima neke istine. U svakom slucaju situacija je takva kakav jeste u prevodu jebena po nas al ima dana. Vraticemo se mi na nashe. Kosovo nikad nije bilo shiptarsko pa nece ni biti doveka. Nadam se samo da ce taj nas povratak na Kosovo biti i poslednji i da cemo ih kad za to dodje vreme satrati do zadnjeg.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 15:19:53 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ma ja se samo brinem da nam se ne vrati kosovo ito kada se i madjarima vrati Vojvodina.  Smile

vradovic je pokazao mnogo puta koliko je nezreo...pazi, garant ima ispod 17 godina...njegove prognoze, njegove izjave...ni jednom se nije desilo da je nesto pogodio i rekao taacno...ne treba ga uzimati za ozbiljno..jednostavno, ne moze se pricati sa detetom ozbiljno...

Citat

Shta drugo ochekivati od pichaka koje su se krile po podrumima kad je trebalo braniti svoj narod.
pa i ja sam bio usklonistu...zasto sam sad ja picka? cak sam i otisao preko..jel sam neki izdajnik?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
pa i ja sam bio usklonistu...zasto sam sad ja picka? cak sam i otisao preko..jel sam neki izdajnik?

Marko ne trchi pred rudu. To se odnosilo na one koji su se za vreme svih mobilizacija sakrivali po podrumima a ne po sklonishtima za vreme bombardovanja. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Али бежање у иностранство... Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Palermo stajl bebe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1282
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9

Upravo to je ono sto ja stalno ponavlja, lopta je okrugla, okrenuce se muda jarcu. Nece siptare doveka podrzavati ni evropa ni amerika. Neki ljudi cak tvrde da evropa ne zeli siptare u EU i da je i to jedan od razloga zasto zele da ih odvoje od Srbije, koju zele kao nekakav faktor stabilnosti u regionu. jebem li ga mozda i u tome ima neke istine. U svakom slucaju situacija je takva kakav jeste u prevodu jebena po nas al ima dana. Vraticemo se mi na nashe. Kosovo nikad nije bilo shiptarsko pa nece ni biti doveka. Nadam se samo da ce taj nas povratak na Kosovo biti i poslednji i da cemo ih kad za to dodje vreme satrati do zadnjeg.

Kao da mojom glavom razmisljas   Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 17:03:22 od Bljuzga »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Srbija treba da zadrzi Kosovo makar na papiru, i da se plan ovog monstruma ne usvoji nigde na svetu. Podela bi bila dobro resenje, ali pitanje je kakva bi bila reakcija siptarskih ekstremista ?? Mi znamo sta je Srbija ucinila 17.marta za Srbe na Kosmetu kada se desilo ono sranje(nista). Sta bi Srbija uradila da se tako nesto opet ponovi? Daj Boze da se srbi sloze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Za početak bi Premijer Srpske Vlade morao da se uključi u pregovore i da ispuni svoju dužnost. Očigledno da ga problem Kosova uopšte ne zanima!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E moj Markic, pravi si predstavnik tvojih DS ovaca, vama je misljenje gradjana, skroz nebitna stavka??!!!
Neverovatno!
Prava logika demokratora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
E moj Markic, pravi si predstavnik tvojih DS ovaca, vama je misljenje gradjana, skroz nebitna stavka??!!!
Neverovatno!
Prava logika demokratora!
kojih gradjana? albanaca na kosovu???pa, bitno mi je, ali mi je bitnija buducnost nase zemlje, aiko nemam nista protiv albanaca...narod ko narod...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 

Kao da mojom glavom razmisljas   Smile

Pa što mislite zašto nam svi vize još drže po našim konzulatima u inostranstvu najviše šiptara dolazi i kad ilegalno bježe preko granice svi imaju srpske pasoše kod sebe.A za povratak na Kosmet... svi znamo da nam diplomatija nikad nije bila jača strana  Smile uvjek nam je puška bila draža  Smile pa mi se čini da se samo tako možemo dole da vratimo  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.368 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.