Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:58:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cane corso  (Pročitano 5764 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Apple 15
Pudle su najpametniji psi...

Ne mogu da kazem da ih volim, ali njima je potrebno stalno sisanje jer im je dlaka kao ljudska kosa i lako se mrsi i stvara im kozne probleme...

Ne volim te statusne simbole... imam psa koji lici na kocku i mnogo sam jak...

Kapiram da sve to zavisi od karaktera vlasnika, moj brat ima staforda i to jedna velika maza... ali ja ipak vise volim svoje mesance svega i svacega... pamet im se vidi iz ociju... prosto.. Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2014, 23:05:16 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Kapiram da sve to zavisi od karaktera vlasnika,

sta sad hoces reci sto je moj cuko..cupav...trapav...smjesan...blesav ...bezobrazan...nestasan...i pijandura i zderonja... Smile Smile Smile
da je to zbog mene  Smile Smile Smile

salim se... Smile

naravno da zavisi od karaktera covjeka..kakav ce pas pas da bude...
ali kada je nesto urodjeno..i razvijeno generacijama u psu...kao kod sluzbenih pasa...
ako nemaju to..tu disciplinu...i takav karakter....
to nije dobro po njih....

govorim bah iz iskustva sto sam ja par gresaka par puta napravio..i vise nikad....

zato kada se uzimaju  psi...uzimaju  se namjenski...gleda se ponasanje i karakter i oca i majke..
promjene u karakterima ostavjaju trag i na potomstvo...
sluzbeni psi nisu za zafrkanciju..i to urodjeno im ostaje uvijek kao najjaci nagon...
i takve pse...moras drzati na oku..kada su u pitanju ljudi neki.... koji nisu njegovi ljudi...
cim se zadnje bice iz njegovog copora udalji...od grupe koja je oko njega...
i od njega..sluzba nagonski stupa na snagu...

mada ti mozes i od lava da napravis mazu..ali nije to to...
zna se sta je lavov posao...i kakva mu je priroda...

inace ja nisam ljubtelj staforda...imao sam pitbula...(a to je isto usustini) no tada sam bio mlad...lud...i nisam kapirao neke stvari...

ja volim cupave velike miroljubive po prirodi pse... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mr. Mojo Risin'!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4912
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
ja ipak vise volim svoje mesance svega i svacega... pamet im se vidi iz ociju... prosto.. Smile

Pametan je svaki pas.. Samo treba da znas s njima..
To, sto je mesanac, ne znaci da je tuplji..
IP sačuvana
social share
Pokrece se grupica, pod noge hvata put.
U eksplicitno ponasanje ulazemo trud.
Svaka nam pasja prevazilazi blud.
Dragim nam cvetovima strikamo kosmos.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Zastava Сента
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 
Da li neko zna tacan podatak vezano za promenu kinoloskih standarda kod rase Cane Corso, sto se tice kupiranja usiju i secenje repa, tj da li je to i kod nas zabranjeno i od kada, posto sam skoro cuo da je za dobermane zabranjeno od 15. oktobra, ali za druge rase nisam cuo.

I jos jedno pitanje da li neko ima da proda papire (rodovnik) za zenku Cane Corso, crna stara 6 meseci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
za sve pse je zabranjeno...iza rep i za usi..sem u slucaju da je zdravstvena smetnja u pitanju....

da te pitam..nsto...
da li bi ti volio da ti neko usi makazama malo zasilji.... Smile
to sto je pas -pas...ne znaci da ga mozes i trebas  muciti....da bi ti imao "ljepseg i zajebanijeg na oko psa"  Smile
boli to njih ....msm sam proces kupiranja..ne boli..ali posle....ih boli....
iakos e to sve fixira...i zastti....ali kuce ko kuce....nestasno nemirno....i povredi se.... Smile

ljepi su oni i onakvi kakvi se ostene.... Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2014, 05:55:35 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Zastava Сента
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 
a da li znas tacan datum od kaa je zabrana na snazi?

da te pitam..nsto...
da li bi ti volio da ti neko usi makazama malo zasilji.... Smile
to sto je pas -pas...ne znaci da ga mozes i trebas  muciti....da bi ti imao "ljepseg i zajebanijeg na oko psa"  Smile
iakos e to sve fixira...i zastti....ali kuce ko kuce....nestasno nemirno....i povredi se.... Smile

ljepi su oni i onakvi kakvi se ostene.... Smile
Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mr. Mojo Risin'!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4912
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107

Ne moze da se povredi, to su usi i rep... I nije nestasno posle, miran je! Kasnije ga svrbi, smetaju flasteri, zavoji...
Moj je, kad smo mu skinuli sve, kad je zaraslo, drzao jedno uvo spusteno! Smile Mislila sam da ce da ostane takav i bilo je takvo neke dve ned. - jedno uzdignuto, drugo visi! Smile

a da li znas tacan datum od kaa je zabrana na snazi?

Kao da je bitno! Uglavnom, zabranjeno je...
Ti, ako je nisi kupio takvu, uzeo, dobio, sta vec, ne znam sto bi sad ''odradjivao pos'o''.. Bar ja ne bih..
IP sačuvana
social share
Pokrece se grupica, pod noge hvata put.
U eksplicitno ponasanje ulazemo trud.
Svaka nam pasja prevazilazi blud.
Dragim nam cvetovima strikamo kosmos.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
jos pre 10+ godina sam se bakcao s nekim dobremanima...
i jos im zahvat nije radjen na ovim prostorima...nego u njemackoj...
tj jaran ih je dobio...od punca ...cini mi se...bash u to vreme posle operacije....

i ogrlicu sa fixatorima za usi su imali...(da ne mogu sapama cackati ai da ako se cesu od nesto da se ne povrede) pa su se ipak povredjivali...
cesuci se....i igrajuci se.... Smile ko svemirci su bili s tim oko vrata i s tim fixatorima... Smile

ja sam imao na umu cuvati dobremana..i nabavio sam ga...(iako nisam htio..igrom slucaja sam ga dobio
)pre godinu-dve nemam pojma...
pa sam ga poklonio.....
jer ne mogu da zamislim dobremana sa klempavim usima...smjesni su mi... Smile

i bio sam ispocetka i ja protiv tog zakona...pa sam posle malo shvatio....da je taj zakon okej...

i sada radim na nabavci...aljaskog malamuta... ali nikako da naletim na dobro porijeklo....i za muzijaka i za zenku...i da mi se svidjaju....po nekim mojim standardima...
iako vise zelim tornjaka...
on mi je pogodniji za moje neke planove...i setnje po sumama i gorama... Smile
pa ce to izgleda biti presudno....

uglavnom kod nas (u bih)  taj zakon o zabrani kupiranja ...poodavno je na snazi....
ne znam tacan datum....ujak je   rota nabavio 2007(mozda malo pre ili posle...nemam pojma mada i  nebitno je...)
i znam da mu je ostavio rep...zbog tih pravila...
ali ljudi su jos par godina posle...dogama i dobremanima i stafordima......usi kupirali...i rotovima repice...
pa je posle bash bilo frka oko toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Zastava Сента
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung 
U Srbiji je za dobermane zvanicno zabranjeno kupiranje od 15.10.2013 godine, za rotove jos pre 10+ godina, ali za staforde i rasu cane corso, dogo argentino i srednje aziske ovcare nisam nista cuo, zato sam pitao.

Mojoj zenkici sam ja odradio kupiranje u novembru prosle godine, ne zbog nekog mog hira, vec zbog toga sto nisam nasao podatak o zabrani, a kada je kupirana drugacije se boduje na izlozbi, jer glava dobija sasvim drugaciju liniju, mislim na cane corso.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:58:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.