Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija dobila novu vladu ~ Rad vlade i politickih stranaka  (Pročitano 83845 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S9+
Pa sta ako je mlad decko?Sta treba da bude matori prdonja - Krkobabic.  Smile Smile SNS me je pozitivno iznenadio sa ministrima.Nisu birali poznate face koje inace vise 22 godine.Npr za ministra pravde su mogli da izaberu i Olivera Antica.A onda bi ste kenjali kako je on bivsi Slobin kadar i kako je najgori profa na pravnom....

Vazno samo da je ona Snežana Malović bila super kadar.DS i njihovi kadrovi su najbolji na planeti.SNS je za razliku od njih ubacio sveze ljude koji nisu kompromitovani.Sto se tice SPS-a katastrofa i uzas.Ubacili su sve debile osim mozda one Slavice za koju necu da je pljujem jer ne znam kakva ce biti.

Ali Mrkonjic je teski imbecil kao i onaj Obradovic koji je nosio kafe Slobi.Sto se tice Krkobabica - uzas , uzas i samo uzas.Rasim Ljajic mi je OK covek i mislim da je ozbiljan politicar.Velja je pajvan ali bar nesto radi tako da videcemo sta ce uraditi.O Dinkicu ne zelim da trosim reci.Ta stetocina nadam se da ce sledece izbore ici u istoriju.

Sto je najgore od svega  ne vidim da je moglo bolje od ovoga.Da je vlada bila DS-SPS-LDP kao bilo bi bolje?Opet bi ista banda iz DS-a bila na vlasti pojacana sa Cedomirom praskom koji bi bio ministar inostranih poslova i koji bi blatio Srbiju na svakom cosku.A koje LDP ima kadrove?Cedu dramaturga i onog debila Jugovica i Baticevu cerku....

Tragedija Srpskog drustva je ta sto se ministarstva dele kao plen.Ma sta mislili o SNS-u oni su jedini pokazali da za ministre nisu stavili istrosene ljude.Mogli su Vuilnu na primer da daju ministarstvo energetike a Milanki ministarstvo sporta.Ko kaze da nisu mogli?Oni su sa njima u koaliciji.Sta bi ste onda rekli.Bar nisu debili kao SPS da ubace matorog prdonju Krkobabica koji je jednom nogom u grobu.

Bolje da su stavili Palmu za ministra nego tog matorog seronju.Al jebiga glasali ste za SPS.Glasali ste i za DS koji im je oprostio zlocine iz proslosti.Sad cutite i trpite ono sto ste zamesili kad ste glasali za Tadica.On je oprao SPS a ne Toma i Vucic.I ja da sam na njihovom mestu bi napravio vladu sa SPS.Sta su drugo mogli kad je narod tako glasao?Imali su opciju da udju sa njima ili da DS bude na vlasti.Ja mislim da su izabrali bolje a sad videcemo sta ce da urade.Lako cemo ih pljuvati.Al aj bar da probamo da cutimo prvih 12 meseci.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2012, 03:22:27 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Citat
Pa sta ako je mlad decko?Sta treba da bude matori prdonja - Krkobabic. 

Ministar - pravde.

Uz duzno postaovanje, njegove kolege su u to vreme jos pripravnici, sto ce reci da nemaju dovoljno znanja i iskustva da zastupaju klijente.

I jedan takav ministar pravde.

Neodgovorno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Godine starosti ne znače i iskustvo.

Ministar Pravde, znači P r a v d e je onaj koji će tu imenicu sprovoditi na pravi način.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
wtf?  Smile

Jel ima neko školovan da objasni?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ministar - pravde.

Uz duzno postaovanje, njegove kolege su u to vreme jos pripravnici, sto ce reci da nemaju dovoljno znanja i iskustva da zastupaju klijente.

I jedan takav ministar pravde.

Neodgovorno.

Ministar je samo lider tima.Sve zavisi od njega kakav ce tim da napravi i sta ce da radi.Ako bude imao dobar tim savetnika sto da ne bude dobar?Mozes i ti biti ministar ako imas dobar tim ljudi.Na primer Palma je bolji gradonacelnik od Pavlicica a lik ima SSS a ovaj je boze moj obrazovan.Nekada i manje obrazovan ako dobro radi moze da bude bolji nego neko sa faxom.Na primer Sloba je bio izuzetno pametan i obrazovan.Al sta mu je to vredelo?Mozda bi bolje vodio Srbiju Bora ili Anea nego on.Unistio je Srbiju i doveo je do ivice propasti.I nije jedini.Opet kazem videcemo.Ja sam na primer na lokalnim izborima u NS-u glasao za Maju Gojkovic.Posle 4 godine njene vlasti vise nikad nisam glasao ni za nju ni za SRS ili SNS na lokalu.

Jednostavno nije mi se svidelo kako su vodili lokalnu vlast.Ako za nekog glasam ne mislim da nisam pogresio.Ali sam da dam sansu nekom da vidim kako ce vladati.Tako i sa ovom vladom.Necu da ih pljujem zato sto ocu da vidim kako ce da vladaju.Lako je hejtovati i pljuvati.To mi Srbi najbolje znamo.Mogu da hejtujem jedino DS-LSV u NS-u jer sam vec video kako vladaju i unistavaju preduzeca.Cak bi i njima dao sansu ako reformisu stranku.Npr gospodin Knezevic i Jesic su bili kadar DS-a.Jedan bivsi a drugi sadasnji.I izuzetno cenim njihov rad.Isto kao i Rasima Ljajica.

Da je SPS ubacio kadrove kao SNS ne bi ih pljuvao.Isto i URS.Al oni sto su sjebali zemlju tesko ce je izvaditi ali bar treba dati sansu timu da vidimo kako ce ispasti.Kao sto rekoh za 12 meseci cu ti se pridruziti prvi u hejtovanju ako bude stanje isto ili jos losije.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2012, 03:40:05 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Ali koja je legenda onaj Palma pa nema mu ravnog. Izadje lik na govornicu i pocne da prica kako kad on i Ivica odu u kafanu, gotovo svi ljudi dodju da se pozdrave sa nasim premijerom i kako njega svi vole i postuju itd.

Nekad se u kafanama pricalo o politici, a danas se u skupstini prica o kafanama. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
[pre][/pre]
Citat
Ministar Pravde, znači P r a v d e je onaj koji će tu imenicu sprovoditi na pravi način.  

On ne moze sprovodi pravdu, posto nije sudija.

Takodje, sudska i izvrsna funkcija u nasoj drzavi su razdvojene, tako da ne postoji ni ustavni osnov da sprovodi pravdu.

Izmedju ostalog... i njemu je tokom skolovanja receno da se pravo odavno ne svodi na pravdu, vec na pravicnost... tako da i tu pravda otpada...

U pravu su godine povezane sa iskustvom, jer je pravo, nazalost, obimno i zahteva dugogodisnje izucvanje i specijalizaciju koja je u njegovom slucaju Uporedna pravna tradicija iliti nekada Istorija prava.

Znaci, on je iskusan samo ako je nas zakon Zakon 12 tablica ili Hamurabijev zakonik.

I.. da... s obzirom da je bio i besednik, on je izgleda pulen Sime Avramovica.

Moj savet ti je da ne trcis pred rudu jer o ovome sem ostrascenosti imas krajnje limitirano shvatanje problema Smiley
« Poslednja izmena: 28. Jul 2012, 03:40:17 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Boro trezveno razmišljaš, dobar ti je rezon.

Svakako da su postavljeni ljudi koji imaju savetnike i stručnjake za pitanja gde se možda ne snadje. Uopšte ne sumnjam da će čovek imati problema.

A šta je sve Malovićki klizilo kroz prste, bolje da ne pričamo  Smile

edit: Boro ispravno razmišljaš, i ne površno, tako da...ne daj se ostrastiti  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2012, 03:42:16 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Nas pravosudni sistem je odavno u problemu jer su za ministre birani eto te "vodje tima"... partijski potrcci koji su citav mandat provodili zataskavajuci slucajeve, kao sto ce, bez sumnje to biti slucaj i ovaj put.

Nema veze sto mi i dalje nemamo gradjanski zakonik, vazno je da je SNS na vlasti Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ali koja je legenda onaj Palma pa nema mu ravnog. Izadje lik na govornicu i pocne da prica kako kad on i Ivica odu u kafanu, gotovo svi ljudi dodju da se pozdrave sa nasim premijerom i kako njega svi vole i postuju itd.

Nekad se u kafanama pricalo o politici, a danas se u skupstini prica o kafanama.

Palma je imbecil ali mani ti njega.Lik je u Jagodini napravio cudo.Ja bi iskreno voleo da Palma bude gradonacelnik u Novom Sadu.Pun mi je k... urbanih pajvana Canka i Pajtica.Jedan propali muzicar a drugi ga prima...I plus kad se tu ubaci retard Rodni koji se gubi kao Zaharije Trnavcevic  Smile dobijamo super tim za unistenje Vojvodine.

A onda se prdi kako su krivi Beograd i kako Vojvodina ne dobija pare.Pa da Vojvodina dobija milijarde evra mi bi ziveli ko klosari dok je takvih kao pomenuta trojka.I ovde ne mislim na tebe ali stvarno su mi se popeli na k... urbani kreteni koji se sprdaju sa Palmom i Veljom a pritom glasaju za 100 puta vece retarde.

Ja bi glasao sutra i za Canka da uradi samo 10% onog sto je Palma uradio u Jagodini.Rekao bi"Jeste Canak izdajnik i djubre ali bar je covek nesto uradio za Novi Sad".Ipak je lokalna vlast lokalna vlast.Tu ne treba mesati babe i zabe.Ako je DS-LSV u pokrajini los a na lokalu ima super tim onda neka vladaju na lokalu.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2012, 03:49:43 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.