Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizujte prostituciju, političari redovno idu kod prostitutki  (Pročitano 3618 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Sony 
Meni vala ovaj Ružić deluje kao klasičan primer njuške koji posećuje orla i njene drugarice  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2015, 10:30:53 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6300
Borba protiv prostitucije kao deo borbe protiv trgovine ljudima,trgovine žena,dece i svih modernih oblika ropstva treba da bude prioritet svake ozbiljne države u Evropi,samo oštro i nemilosrdno protiv toga...

A Ružić je glup,ali dobro to već znamo... Smile

Слажем се у потпуности. А увођење протитуције "у легалне токове" уопште не искључује да мафијаши и макрои зарађују на тим сиротицама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Meni vala ovaj Ružić deluje kao klasičan primer njuške koji posećuje orla i njene drugarice  Smile
Pa naravno,ne laje kera radi sela,nego radi sebe. Smile

Dobro je da se ne drogira,valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
5 stvari o poslu prostitutke koje niste mogli ni da zamislite!

Napirlitana žena u oskudnoj odeći koja vrti ključevima na ćošku je možda prostitutka ali nakon ovih podataka je uopšte nećete gledati istim očima!

Fotka koja nije direktno povezana sa vešću, ali lepo izgleda.

1. Odlazak na ćošak može da znači - izlazak u sanduku

Studija rađena u San Francisku pokazala je da 83 odsto prostitutki trpi pretnje oružjem, a da je 82 odsto prebijeno u nekom trenutku. One čak imaju mnogo veću stopu smrtnosti od ostalih ljudi - uglavnom jer su žrtve ubistava.

2. Posao nije uvek toliko loš

Studija o prostituciji sprovedena u Cirihu pokazala je da čak 40 odsto seks radnica uživa u svom poslu. "To je posao kao i svaki sa klijentima. Neki su teški, neki su stvarno prijatni", rekla je jedna prostitutka.

3. Makroi polako izumiru

Internet je uticao i na najstariji zanat. Tako da makroi koji vrebaju po ćoškovima više nisu toliko česti. Dosta susreta se ugovara preko sajtova, ali postoji i prilično bizaran trend. "Nisam naletela na mnogo makroa u ovom poslu, ali jesam na veliki broj momaka samih prostitutki. Mnogi ih čekaju u kolima dok obavljaju posao ili sa njima prilaze klijentima, što je prilično neprijatno", otkrila je jedna prostitutka.

4. Klijenti bi više od seksa

"Mnogo puta mi se desilo da mi tokom predigre sipaju piće i kažu 'haj'te da prvo malo porazgovaramo'. Čak sam se sprijateljila sa jednim klijentom i njegovom partnerkom', kaže Meredit kojoj kao prostitutki lažiranje intimnosti pada čak i teže od samog seksa. "Posle seksa sa klijentom nemam osećaj onog sjaja kao posle dobrog seksa već želim da sam sa partnerom jer posebno tada shvatam da je to stvarno, a ovo drugo je samo posao", kaže Meredit.

5. I strejt momci imaju gej momente

"Žena ga je zvala na mobilni, nešto u vezi sina. A on mi je prodahtao 'nastavi'. I tako su oni pričali, a ja sam ga sve vreme obrađivao", kaže Luk, gej prodavac ljubavi koji tvrdi da je polovina njegovih klijenata zapravo strejt ali vole ponekad malo da "zastrane".

Ušće
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
LG Nexus 5
Ruzicu, pale cene za praznike, a? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Да се легализује  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pismo prostitutke ženi svog klijenta: "Sačuvaću ti brak"

Njujorška prostitutka koja je predstavljena pod alijasom Ejpril Adams napisala je pismo u kojem se obraća supruzi svog klijenta

Njujorška prostitutka koja je predstavljena pod alijasom Ejpril Adams napisala je pismo u kojem se obraća supruzi svog klijenta.
Američki “Vajs” objavio je pismo u kom je prostitutka vrlo iskrena u obraćanju supruzi svog klijenta. U pismu ona joj poručuje kako će joj zapravo sačuvati brak, preneo je portal superzena.net.

Pročitajte pismo u celosti:

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drugačije. Imali ste trojku s tvojom cimerkom na faksu pre 10 godina. Unajmite dadilju pa svakog avgusta odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima "Zakona i reda". Imate fantastičan brak!

Da vas pitam: Kad ste poslednji put imali seks tri puta nedeljno? Kad se on posljednji put žalio na nešto? Zar ne misliš da je moguće da je umesto toga odlučio da problem makne iz tvojih ruku, odnosno stavi ga u moje?

Dobra je vest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi da ostane u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje komplikovan način. Zamisli da je umesto mene dadilja, komšinica, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih da nastavim, ali jasno ti je šta mislim.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vreme, pažnja, seksualnost, mere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voleti. Prilično je neverovatno da prema njemu osećam nešto više nego prema omiljenom konobaru.

Nikad neću biti pretnja tvom braku jer kad ne radim ne želim da imam veze ni s jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto da osećaju, ali tih je jako malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uslovljena njihovom željom da mi daju novac. Ne zamišljaj to kao gleda TV s tobom i decom i onda beži u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakomplikuju s njegove strane, uvek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.

Prema mojem iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko sebi mogu da ga priušte. Ako je ovo tvom mužu potrebno svake dve nedelje i može uzeti 1.000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga ko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz vazduha. To je vožnja koja završava s "Dragi, moram ti nešto reći..."

Ako misli da nešto oseća, zaboraviće to za dve nedelje kao i bilo koju drugu želju.

Šta je s bolestima? Uprkos onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih radnica je danas verovatno zdravija i svesnija svog tela nego prosečna službenica. Sećaš li se što sam rekla o svojoj izuzetno limitiranoj nežnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog deteta. Šanse da nosim dete koje je povezano s poslom su ugrubo nula posto.

Možda još uvek ne želiš da spava sa mnom. Pitaću ponovo: Kad ste se poslednji put imali seks tri puta nedjeljno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš srećnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvatam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobijate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobilni na miru možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

Ušće
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Sony 
Ne volim da čitam ova preseravanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Bez obzira na to sto je ovaj ruzic indijanac...

Podrska za legalizaciju...
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.