Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:58:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi upozoravaju na velikosrbe  (Pročitano 9323 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Panini,

To je lepo onako teoretski rečeno, ali Srbija do sada nije pokazala sposobnost ni spremnost za stvaranjem decentralizovane države jer se to direktno kosi sa interesima političke elite.

Probaj da decentralizuješ i Radikali će odmah da graknu da "razbijaš Srbiju", DSS će reći da nije pravi trenutak, ostali će da se prave manje više mutavi. Srpskoj političkoj eliti ne odgovara efikasna decentralizovana država. Čak su nam ukinuli pravo da biramo gradonačelnika na neposrednim izborima, već će se birati kao u vreme komunizma po partijskim kuloarima.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 12:40:20 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Све о чему ми причамо овде је теоретски, али је и скроман допринос да се размене идеје са другим људима. Коначно, теоретски, можда неко прочита и покрене неку иницијативу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kere laju kad koga ne poznaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1410
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung D900
Ма, Српска би требало до краја да тјера причу Косова - нема уједињења с другим државама, с другим дијеловима држава, једноставно тражити још једну српску државу. А лако ћемо послије. Осим тога, у Србији има колико хоћеш људи којима не пада на памет да се уједињују с Републиком "Шумском", мрзе Босанце, Црногорце, Крајишнике, и све остале дођоше...
Црна Гора није изгубљена, сјетиће се ко су чим за пар година Албанци почну да траже свој дио и код њих...
IP sačuvana
social share
"Vi mozete da uzmete akvarijum i od njega da napravite riblju corbu, ali ne mozete od riblje corbe da napravite akvarijum! Skuvali ste ribe - gotovo je! To je istorija!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ма, Српска би требало до краја да тјера причу Косова - нема уједињења с другим државама, с другим дијеловима држава, једноставно тражити још једну српску државу. А лако ћемо послије. Осим тога, у Србији има колико хоћеш људи којима не пада на памет да се уједињују с Републиком "Шумском", мрзе Босанце, Црногорце, Крајишнике, и све остале дођоше...
Црна Гора није изгубљена, сјетиће се ко су чим за пар година Албанци почну да траже свој дио и код њих...
Zalosno je to, Srbi iz Srbije sebe smatraju velikim nacionalistima, a sa vise postovanja se odnose prema Albancima nego prema svojim sunarodnicima iz Republike Srpske (Ne svi, naravno...) Sto se tice Crne Gore, bojim se da je to pitanje rijeseno za dugi niz godina. U danasnjem svijetu se tako krupne stvari poput ujedinjenja dviju zemalja odvijaju suvise sporo.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
To je normalna pojava u svim nacijama.Englez iz Nothingema ce reci za onog iz Brightona da je fukara koja ne zna da govori, da je divljak itd. Isto ce i ovaj drugi o njemu. Ali sve je to interna stvar.Duh koji iz vezuje u slucaju opasanosti, kruna, ustav, tradicijaa nece im dati nikada da pred drugima to pokazu.Isto Englezi su najomrazeniji na ostrvu a i sire. Ali zato i oni omalovazavaju sve moguce. Za njih su ameri fucking yankee, nemci fucking nazi, Skoti prljavci, Irci divljaci, Francuzi p**kolisci, Italijani frog eaters (zabari).
Mi jos nemamo to formirano, jer od stotina stvari, sve smo odbacili. Za godinu dana postojanja, sa teskim komunistickim zaostatkom, jos ce proci mnogo vremena da se to stvori. Dodjosi su svi, jer su migracije vecne. Problem je kad dodjos hoce da nametne svoje tamo gde je dosao, da tera druge da zive tako kako je on negde ziveo. To je vec opasno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
E,ovo o dodjosima ti je dobro,ja nemam nista protiv njih, ali su jebeno usrali moj lepi Beograd Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Сиркане, не причај свашта. Ко ти је, бре, усрао Београд? Да тих "дођоша" нема, Београд би био паланка. Колико данас имаш Београђана који би могли да се подиче да имају у трећем колену уназад рођеног Београђанина, а да не говоримо о седмом или осмом. Зато, тишина. Уосталом, многи од досељеника се и прилагођавају. И за прилагођавање је потребно време. И потребно је да култура "домаћина" буде јача од културе "дошљака", иначе ће дошљак да наметне своју културу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
To je druze zato sto ne mogu da gledaju sranje u svom gradu,pa pale na neke salase i razne palanke,znam mnogo takvih veruj mi
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
E,ovo o dodjosima ti je dobro,ja nemam nista protiv njih, ali su jebeno usrali moj lepi Beograd Smile
Koliko kolena si beogradjanin??
Odakle su dosli tvoji u Beograd i koje godine???
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Ma,nije bitno to ,jesam ja dovoljno Beogradjanin,ne pljujem ja one ljude koji su dosli sa strane,i ulozili sebe i svoje porodice da ovaj grad bude ovakav kakav jeste,nego one koji pokusavaju da od grada naprave svopju prciju da ih podseca sto vise na zavicaj,pa otvaraju na svakom cosku pecenjare,razne ove ili one cevape(nisam znao do sada da postoji toliko vrsta istih),i one sto igraju boce(balote)na Kalisu,tamo gde su penzioneri uvek igrali sah,e,ja o takvima govorim,ma koliko se njih prepoznalo u ovome,jbg,ovo je forum i to je moje misljenje o tome Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:58:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.