Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:38:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi upozoravaju na velikosrbe  (Pročitano 9327 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa jos im niste dali to Kosovo?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па јел треба?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Koliko vidim,turska okupaciona ideja jos uvek zivi preko poturica janjicara.
Republika Srpska je zemlja Srba i ne vidim u cemu je problem.Srbi su "malo" stariji narod od onog pridoslog turskog i od ovog taze izmisljenog bosnjackog na prostorima na kojima zivi.
Potpuno je normalno da se dve srpske zemlje ujedine,sad pre ili kasnije...
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Koliko vidim,turska okupaciona ideja jos uvek zivi preko poturica janjicara.
Republika Srpska je zemlja Srba i ne vidim u cemu je problem.Srbi su "malo" stariji narod od onog pridoslog turskog i od ovog taze izmisljenog bosnjackog na prostorima na kojima zivi.
Potpuno je normalno da se dve srpske zemlje ujedine,sad pre ili kasnije...
Sad vise nije problem da se ujedine, problem je da li ce hteti.
Trebaju drugi ljudi. Mislis da bi Srpska htela da si nakarika jos jedan sloj balvana u rukovodstvu pored svojih vec postojecih?
Uz to koliko mi je poznato, posle Kosova dolazi na red Bosna koja ne funkcionise i najverovatnije ce i ovde doci do odvajanja.
Srpska treba da bude dosledna, a ne da pada na bratsvo Beograda, da hoce svoju drzavu u UN. A Beograd je tu mora podrzati. Lako cemo se ujediniti, jer smo prirodno ujedinjeni.Ne da padamo na niske grane da molimo da se Srbi ujedinjuju sa Srbima.Vec da imamo dve drzave.
I da izdejstvujemo da Siptari budu samo posmatraci, kao Palestinci. Moglo bi to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да Српска прво тражи независност и столицу у УН је у реду. Само, не бих волео да тако и остане када је коначно добију. Црногорски пример је свеж и болан. То више није српска држава. Дакле, чим Српска издејствује независност, расписати референдум о уједињењу, а новонастала држава не сме да буде федерација, већ децентрализована јединствена држава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@panini
ne budi naivan. U istorijskoj distansi Crna Gora je isto nasa. Ima isti broj Crnogoraca u Srbiji kao u Crnoj Gori. Ne mogu se ovde zaobici ekonomski interesi. Da je Sloba istakao da su Jugoslaviju pravile dve kraljevine Srpska i Crnogorska drugacija bi se pesma pevala.
Da je istakao da su te dve kraljevine suosnivaci Lige Nacija (UN) i da se problem treba tamo resavati (SB) opet drugacije bi se pevalo.
Mora jednom da ti udje u glavu da smo mi ti koji smo vodili pogresnu politiku, a da su drugi samo koristila nasu glupost.
Mi smo vodili politiku odbrane boljsevicke Jugoslavije i njenog nasledja (otvoreno) a ne politiku interesa Srba.
Ni dan danas to nije reseno (radikali). Kada se u svim ovim regionima bude razvila lokalna samouparava to ce sve prirodno da padne.
Postace visi ekonomski interes.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 11:58:34 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мислим да нема наивности у мом ставу, Црна Гора више није српска држава. Постала је једна од држава у којој су Срби бројна мањина, али мањина. Иако вештачки, црногорски народ је настао и постоји и ја не верујем да је обратан процес могућ. Слично је и са Македонијом, па и са бошњачким народом у Босни. Зато не бих волео да се таква прича понови са Српском.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Srbija ima jaku nefunkcionionalnu državnu upravu, nije u stanju da rešava probleme ni centralne ni južne Srbije ni Vojvodine baš zato što je preterano centralizovana i neefikasna.

Mogu da zamilislim koji bi tek haos bio kada bi se tu našla i Republika Srpska i kada bi ljudi shvatili da i najbanalniji lokalni problem ne mogu da reše bez uplitanja spore beogradske administracije. To bi bio recept za dugoročno kvarenje odnosa.   
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 12:23:57 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
tacnije ne moze biti. tako da receno jednostavno, jos nije vreme.A ja sam duboko uveren da se siptarski balast mora skinuti sa grbace Srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
новонастала држава не сме да буде федерација, већ децентрализована јединствена држава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:38:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.