Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:55:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi - negativci broj 1  (Pročitano 33188 puta)
Poznata licnost

Bolje pijan nego mrtav, a najbolje mrtav pijan.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
Nova verzija Napada na policijsku stanicu br. 13 počinje obračunom policije sa srpskim mafijašima. Jednog od njih igra Jasmin Geljo - Mima Šiš iz Audicije.
Nevezano za to, film je totalno sranje.

I film The Hunted počinje borbom protiv Srba. Ameri jure srpskog komadanta koji je uništio tri sela i zauzeo četvrto gde se krije u džamiji. Najjači je prevod, citiram:

March 12, 1999 Dakovica, Kosovo - Đakovica, SRBIJA, 12. MART 1999.

The Serbs have taken over this Albanian village. They're killing everyone in sight. - Srbi su upali u šiptarsko selo|i tamane svu gamad koju zateknu.

It's not a war, it's a slaughter. - Rat je tek počeo.

The Serbian commander, he's in that mosque. - Srpski|komandant je u onoj džamiji.

This is the third village in a week he's destroyed. - Ovo je treće leglo|uništeno za nedelju dana.

We are to identify and neutralise him. -Treba da nađemo|i ubijemo tog junaka.

We will proceed under cover of NATO air strike. - Krenućemo pod zaštitom|kukavičkog vazdušnog napada NATO.

Inače i ovde srpske vojnike glume Bosanci i Hrvati.

A najviše se razočarah videvši Dragana Mićanovića u ulozi srpskog teroriste u filmu Loše društvo.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2006, 18:47:41 od nixona »
IP sačuvana
social share

Neki zid je najbolje čitati u snu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
 Smile

Ne, ne. Apsolutno odbijam da gledam i jedan takav film u kome nas blate. A što se mene tiče, da sam neka vlast u ovoj zemlji, kao što nisam, prvo bih tražio od Amera da lupe zabranu na snimanje takvih filmova, a oni koji su već snimljeni, ne bi doživeli distribuciju u ovoj zemlji.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
sve ostale zemlje shtite svoj ugled, ma bre chast.. a mi.. jbg, ovo nije tema o politici.. samo da kazhem, nashli ameri [ ili ko vecj ] ovcu za shishanje ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
a mi bi baš da sredimo frizuru, pa ćutimo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Nas će uvek da mrze i da nas stavljaju na filmove kao negativce,jedino ko nam parira što se toga tiče je Bin laden i Al KAida .Njih stavljaju u zadnje vreme što više na filmove(njih i treba da stavljaju jer prave sranja,za razliku od nas).
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Sad ćemo mi u Hostel III da budemo ti koji kolju jadne amere. . .

Problem je to što autore ne zanima prava istina. Čuju od političara da smo mi zlikovci, pa ajde da nas ka.aju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
E,stvarno,muka mi je od Amera i uopšte od svog tog smeća sa Zapada,
ne znaju precizno ni gde je Istočna Evropa,a kamoli Srbija
(gledala sam neku anketu,neki debil je mislio da je Jugoslavija u Africi  Smile ),
pojma nemaju ni o čemu,ali znaju da je u Bosni bio strašan rat,da su ludi Srbi klali,ubijali i silovali.
Večeras u 20h ima na TV1000 film ''Welcome to Sarajevo'' i moram to da gledam,al' verovatno ću se samo iznervirati...

potpuno se slazem, i ja sam gledala neku anketu, mozda je to bila ta ista, stvarno su glupaci teski, a vazno da nas non stop vredjaju i smatraju za idiote!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 427
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Francuski horor CAPTIFS o srpskim koljačima koji francuskim lekarima bez granica i šiptarskoj deci vade organe i prodaju ih srpskim biznismenima.

http://chetnixploitation.blogspot.com/2011/05/caged-aka-captifs-2010.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Genijalno, bez obzira sto je jedan od osnivaca francuskih Lekara bez Granice Srbin. Bio u onoj emisiji "Kao sav Normalan Svet"..

Ajd ovi sitniji filmovi al Fox Hunt je kretenizam jer neki veliki glumac (jebiga jest) ko Ricard Gir postane nadobudan da razumije o cemu se kod nas radi..  bolje nek se vrati glumeljenju ljubavnika.

Taj film koji je u fazonu "Ako prezivis u Republici Srpskoj 24 sata -svaka cast" na imdb-u ima fenomenalne kritike gledalaca a i kritike kao "excelent political insight in topic rare mentioned" .. tj. "sjajan politicki uvid u rijetko spominjanu temu"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
IMDB, баш и није меродаван.

Колико је мени познато, филм је код критике лоше прошао и добио ниске оцене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:55:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.