Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18040 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Citat
Idite u Tursku    .....U Europskoj turistickoj zajednici je Turska crna ovca broj jedan  ...Cak 46 odsto ljudi su Tursku negativno ocijenili nakon provedenog odmora u istoj  ....No koga briga,vazno je biti tvrdoglav  
Ja necu da idem u Tursku!Vec sam bio silom prilika ovog leta u CG,od Bara do Ulcinja ni najvecem neprijatelju ne preporucujem odlazak(zona sumraka)!
Za otprilike 20tak dana idem u Dubrovnik najlepši morski grad na svetu,zabole me jesam li dobrodošao,nije mi problam da pricam ni na Nemackom,ni Engleskom a i Italijanski mi nije stran,bio sam i prošle godine,nisam doživeo niti jednu neprijatnost,malo sam okretao glavu od silnih postera po Stradunu kako je Stradun goreo,za moj ukus je malo puno kockastih zastava,Bilbord sa Antom Gotovinom na kojem piše Hvala ti Ante za sve ili tako nešto mi je izazvao smešak na licu!
Da ne duljim braco Srbi,Hrvati vole svoju državu i ja im za to skidam kapu,a sa ovim mojim izdajicama e sa njima cu da se borim do kraja života!
Svaka cast stari  Smile Smile...Turiste nitko ne dira ako se ponasaju kao turisti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Srbija nikada nije bila turistička destinacija, niti se ikada naš razvoj bazirao na turizmu.
Šta mi imamo da ponudimo turistima? Par rimskih iskopina i masan krkanluk plus nekoliko banja koje su totalno zapuštene (osim Soko Banje).

Ма могли би да извучемо мало више од туризма. Бар на те бање и планине.  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Da, dole su Hajdukovci, pretpostavljam....
Ime im je Torcida  Smile.....Ali da oni idu nest lupat,polupali bi prvo moje sa ZG tablama ne znajuci da sam "njihov"  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Krepat a ne molat?ili se kaže drugacije? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Evo primer prave turističke destinacije. Grčka prošle godine prihodovala od turizma cca 17 milijardi €.
Smile
Pa, ne možeš uspoređivati Grčku - turističku velesilu, centar stare kulture, rata nije imala od '45    ...  i  Hrvatsku   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Idite u Tursku    .....U Europskoj turistickoj zajednici je Turska crna ovca broj jedan  ...Cak 46 odsto ljudi su Tursku negativno ocijenili nakon provedenog odmora u istoj  ....No koga briga,vazno je biti tvrdoglav 
Ja necu da idem u Tursku!Vec sam bio silom prilika ovog leta u CG,od Bara do Ulcinja ni najvecem neprijatelju ne preporucujem odlazak(zona sumraka)!
Za otprilike 20tak dana idem u Dubrovnik najlepši morski grad na svetu,zabole me jesam li dobrodošao,nije mi problam da pricam ni na Nemackom,ni Engleskom a i Italijanski mi nije stran,bio sam i prošle godine,nisam doživeo niti jednu neprijatnost,malo sam okretao glavu od silnih postera po Stradunu kako je Stradun goreo,za moj ukus je malo puno kockastih zastava,Bilbord sa Antom Gotovinom na kojem piše Hvala ti Ante za sve ili tako nešto mi je izazvao smešak na licu!
Da ne duljim braco Srbi,Hrvati vole svoju državu i ja im za to skidam kapu,a sa ovim mojim izdajicama e sa njima cu da se borim do kraja života!
Svaka cast stari  Smile Smile...Turiste nitko ne dira ako se ponasaju kao turisti  Smile Smile Smile
I ako nisu Srbi, nirvana je potpuna....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Једном ћу да одем, тек да направим који скандалчић, па ћу брзо утећи... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Једном ћу да одем, тек да направим који скандалчић, па ћу брзо утећи... Smile Smile Smile
Vidis,ovakvim provokatorima ekipa polomi rebra pa onda kazete kako maltretiramo Srpske turiste  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Немате ни елементарни смисао за хумор, такође.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Trude se da dostignu nas nivo sarkasticne ironije (kakav fin izraz...)al' nije to to, braco Hrvoji..... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.