Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18132 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
A on očito meni pokušava dokazat da se u Splitu nemaš gdje okupat...

BTW - to o plažama u Poreču kakvih nema nigdje na svijetu možeš, s oproštenje, nabit na neku stvar

Nisi bio na Visu.
Nisi bio na Biševu.
Nisi bio na Hvaru.
Nisi bio na Korčuli.
Nisi bio na Mljetu.

Jer da si bio, to ne bi rekao.

P.S. Pa sad, ako si vidio kad sam rođen, onda nikako ne možeš tvrdit da si igrao tenis sa Zecom prije nego što sam se ja rodio... Osim ako Goran nije zaigrao tenis u prvoj godini života...  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
A sta vas dvojica u stvari pokusavate dokazati jedan drugom ...???
Okusi su razliciti,Split je meni fantastican a rinaki ne valja.....
Samo ne kuzim kako mislis Splicanu dokazat da Split nije lijep  ....??
Dado Split je naveci grad na Jadranu a i posle Zagreba drugi u Hrvatskoj,grad sa dugom istorijom,sportski grad i da ne nabrajam,l sigurno je lepo je živeti u njemu,ali za okupati se evo recimo za mene nije!Naravno da su ukusi razliciti ja govorim samo u svoje ime,nikom ne nabijam(kao što rade neki) njihove naj destinacije!Govorim o letovanju,ja volim Dubrovnik i Porec najviše,sad mogu razumeti da neko to nevoli i tu bi trebalo biti kraj,valjda!

Citat
P.S. Pa sad, ako si vidio kad sam rođen, onda nikako ne možeš tvrdit da si igrao tenis sa Zecom prije nego što sam se ja rodio... Osim ako Goran nije zaigrao tenis u prvoj godini života...   

Ajde molim te! a ko je to i tvrdio,što se gubiš bez veze,polako smiri se razmisli,citaj  izmedju redova,me let pred rudu ko bekam!
Citat
Ja kada sam bio u Splitu ti se nisi ni rodio,gledao sam ti tvog Ajduka još na staroj plinari!Sa zecom (Ivaniševicem )sam igrao tenis dok je još bio derište!To da ste vi Splicani opiceni to je svima jasno i da se palite u vezi Splita kao dajc u leru,ali cemu opet uvrede?
Nekada je bolje ne napisati .... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Ma ja necu da se kupam tamo jer ima ajkula! Anti-spskih ajkula, koje su dresirane da napadaju Srbe...hahahahahahahaha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Sad radimo na dresuri Piranha za Istru  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Cuj St face,kaže meni nisi nikada bio u Splitu,braca hodao,gledao Ajduka i igra tenis,dok nisi bio ni u planu,lepo mi je bilo samo se nisam imao gde okupati,pa sam išao do hotela Lav da se kupam! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Sad radimo na dresuri Piranha
Sta ti je to "piranha"? Jel to vrsta skuse?!  Smile  Mislis "ostrozubasta-ribo-glodalica"?  Hahahahahahahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ne,mislim na ekipu  iz Piranhe na Jarunu  Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Cuj St face,kaže meni nisi nikada bio u Splitu,braca hodao,gledao Ajduka i igra tenis,dok nisi bio ni u planu,lepo mi je bilo samo se nisam imao gde okupati,pa sam išao do hotela Lav da se kupam! Smile Smile Smile

Jebate led, dosadan si ka ćimavica...

Je, dobro je, stari... U Split se nemaš di okupat, grozno, očajno je... na plažama nema ni pasa, pustoš, božesačuvaj... svi živi iz Splita bižu u Poreč na kupanje...

Inače je Poreč najnajnaj destinacija na Jadranu, i to baš za kupanje... najjače plaže kakvih nema nigdi...

A svi oni nautičari, pusti furešti koji se oduševljavaju Vison, Korčulon, Hvaron, Biševon... oni pojma nemaju... nego tebe tribaju pitat di je najlipša plaža na Jadranu...

I opet, po sto i prvi put ti ponavljan - ako si bija u Splitu duže od po ure, onda ne moš reć da se u Splitu nema di okupat. Znači, ili lažeš da si bija u Splitu, ili se svađaš bez potribe...

U svakon slučaju - je, tako je, u pravu si...

P.S. Zajeban san se za ovo sa Zecon i tenison, nisan dobro pročita... jebi ga, ne triba prišit... Sorry!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
P.S. Zajeban san se za ovo sa Zecon i tenison, nisan dobro pročita... jebi ga, ne triba prišit... Sorry!
Ma uredu je!
A ca cu ja bidan kad mi je lipo u Porec?
Al bi volio da zaigraju Zvezda i Ajduk,doša bi u Split pa gdi puklo da puklo!
Ne sekiraj te se za Buducnost,nemaju blage veze!

Citat
Je, dobro je, stari... U Split se nemaš di okupat, grozno, očajno je... na plažama nema ni pasa, pustoš, božesačuvaj... svi živi iz Splita bižu u Poreč na kupanje...
Legenda si majke mi! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
P.S. Sada za ozbilje,u Splitu nisam bio od 88 me,verujem i nadame da je sada što se tice plaža drugacije,ja sam pre stvarno išao da se kupam kod hotela Lav,i tu je Extra....
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 15:10:35 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Off topic obrisan.
Nastavite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.