Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18119 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
adios Smile
hvala Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Citat
svaki tvoj sugrađanin kojeg ja poznajem da je bio u Splitu, šetao je Splitom ovješene vilice i razrogačenih očiju... a svaki Splićanin koji je bio u Beogradu, vraćao se u Split bez nekih većih dojmova...
...ja nisam bio u Splitu,ali iz prica i slika...etc..."znam" da je grad fantastican... Smile

Ovo sto si ti izvalio za Splicane koji su bili u BG-u...pa,mislim sta da ti kazem...ako nisu imali sta da vide...jel to neko udruzenje slabovidih ili sta???
Mislim, poredjenje ti je totalno glupo,babe i zabe...
Da si samo dosao na EXIT(koji doduse nije u BG-u)...video bi sta je Srbija...

P.S.

Ne veruj drugima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Usporedba uopće nije glupa. Ti je očito nisi razumio.

Dakle - Beograđani koji dođu u Split oduševe se ženama u Splitu, i kažu da u Splitu ima više zgodnih žena nego u Beogradu.
Splićani, koji su navikli na zgodne žene u svom gradu, kad dođu u Beograd ne budu impresionirani Beograđankama, jer u Splitu svaki dan gledaju bolje.

Eto, jel' ti sad jasnije.

I da razjasnim - ne tvrdim ja da su žene u Beogradu loše/ružne/neatraktivne... To ne mogu tvrdit jer u BG nisam bio 20 godina.

Ja samo prenosim dojmove Beograđana koji su bili u Splitu, i Splićana koji su bili u Beogradu. Samo toliko. Uz napomenu da svaki, ama baš svaki gost koi dođe u Split, ostane fasciniran Splićankama.

E pa sad - ako svi ti ljudi lažu, onda lažem i ja.

P.S. Kažeš da ne vjerujem drugima... Po toj ligici, ne bi trebao vjerovat ni tebi?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Dakle - Beograđani koji dođu u Split oduševe se ženama u Splitu, i kažu da u Splitu ima više zgodnih žena nego u Beogradu.
A je l' ti palo napamet da to rade samo iz pijeteta prema domacinu? Nece sigurno da kazu: Kakvi su vam bre ovo grobovi?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Moguće.

Ali opet, opći kontekst razgovora koji smo vodili, kao i činjenica da su isti komentar davali i ljudi koje prilično dobro poznajem kao i ljudi koji su bili tek slučajni prolaznici, navodi na zaključak da su ipak govorili istinu.

Ponavljam - ako svi ti ljudi lažu, lažem i ja.

no dobro... mislim da nema smisla uopće više raspravljat o tome... ionako je teški offtopic
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Nemoj bre da se ljutis, verujem ja da imate super ribe kao u ostalom ceo balkan (osim Slovenaca hahahaha), ali da su bolje nego u Beogradu bas.....jedino mogu da budu iste jer bolje nama.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Jesi li bio u Splitu? Znaš li nekog tko je bio u Splitu?

P.S. Ma ne ljutim se... Zašto bi se ljutio?  Smile  Nego samo kažem, totalno smo otišli u offtopic, moderator će ispalit  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 15:20:13 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Jesi li ti bio u Beogradu? Znas ovde nas pa prosudi. Ja sam bio u Splitu pre mnogo godina, bio sam mali a jedna Hrvatica mi je zabola kuku od dizalice u glavu. Eto, deca se igrala na gradilistu.... Smile Od tad mislim da Split nije zdrav za glavu.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Hahahahahahahahahahahahaha...  Smile Smile Smile Smile

Nadam se da nisu ostale trajne posljedice...

Šalim se... Valjda je sad sve OK.

Ali stvarno, nećemo više o ovome... Pozdrav tebi, i pozdrav Beograđankama!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
@st_faca

Nisam imao pojma da se radi o ribama... Smile

Back on topic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.