Ali zaboravio si da postoji mogucnost u drugim zemljma da se stvori zariste ako te zemlje podrze nezavisnost.Kako ce i na koji nacin odredje zemlje postuputi zavisi od njihovih ekstremista.Spanija,francuska,Engleska imaju svoje uck.Mozda se i oni pobune zbog toga sto Kosoo dobija ne zavisnost.Treba gledati malo i stranu stapu i videti sta se tamo desava....
Joco volela bih da takva žarišta mogu da se stvore za par dana, ali ne mogu. Naravno da će najebati kao žuti, ali tek za nekoliko godina. Video si da u Italiji hapse Kalabreze a u Španiji Batasunu.
..e to je to..dok se (možda) desi nešto što bi (eventualno) moglo da ide nama na ruku, ode mas' u propas'..
.kažem opet, daj bože da grešim..baš bih voleo da čujem neku drugu, veseliju viziju..
Žao mi onog sveta u izolovanim enklavama. Šta god bude njima će biti najteže.
ма неће њима нико ништа.А и кфор је тамо да их заштити
Citat
.kažem opet, daj bože da grešim..baš bih voleo da čujem neku drugu, veseliju viziju..
Ево веселије.Шиптари прогласе независнсот остеале земље се уплаше за себе и не призанају је остаје само Америка е сад како се нагоде са Русима.Али и остаје Косово у Србији или ето рата.Трећег нема......
.. Ево веселије.Шиптари прогласе независнсот остеале земље се уплаше за себе и не призанају јe...
..jako tanko..al' daj šta daš..
Mogu vam reci i sa lica mesta stanje na kosovu i Metohiji.Jutro sam se cuo sa nekima iz Orahvca i oni kazu da nema nista od proglasenja jer Siptari cekaju papir.Nemeju jos ni papri deklaracije.A koliko znam sutra je valjda sednica sb un o Kosovu i Metohiji.Srbi dole veruju da nema od toga nista.Najbitnije je da mi budemo mirni a oni ako ih zapad ispali mogu svasta da naprave zato su SRbi i napravili barikade.
Ali zaboravio si da postoji mogucnost u drugim zemljma da se stvori zariste ako te zemlje podrze nezavisnost.Kako ce i na koji nacin odredje zemlje postuputi zavisi od njihovih ekstremista.Spanija,francuska,Engleska imaju svoje uck.Mozda se i oni pobune zbog toga sto Kosoo dobija ne zavisnost.Treba gledati malo i stranu stapu i videti sta se tamo desava....
Нема ништа од тога да се мањине побуне у осталим државама и одцијепе, то је просто немогуће из разлога што већина тих држава има брдо лове и јаку војску. Прошле године су у Норвешкој народ Сами баљезгали о одцијепљењу, а Норвежани су им нешто рекли у стилу да ће ако покушају, послати војску и да ће ова јебати и њих и ирвасе
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 08:09:43 od theMadDoGbn »
Само ми једна ствар није јасна. Имам једног другара шиптара, са њим сам студирао у Ослу, а он је сад у Приштини, и зове он мене да дођем тамо. Наравно, кажем му да са мојим босанским пасошом ни луд не бих ишао на Косово, на што он мени одговори - ех, ако се бојиш независности, само опуштено, нема ништа од тога
twice, pa ti si opsednut sa mnom, molim te da zadržiš to za sebe. Vidim, tu ti je i satelit...
Изложи твој проблем са Твајсом на неком од теби драгих форума. Раније су ти помагали па ће ваљда и сада?!
Misliš u Psiholog online ~ Burek savetovaliste tamo twice i ti treba da postavite nekoliko pitanja. To nije za mene nego za vas. Vas dvoje ste opsednuti samnom a ne obrnuto
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 08:36:52 od sstanko78 »