Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:00:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi islamske vere i šta mislite o njima?  (Pročitano 71473 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
Ima Vlasko porijeklo mozda i hrvatsko al srpsko nikako.  Smiley

===

A sad tacno je da Srbi imaju i Turske i Iranske i Madjarske krvi i gena ali je ostao neki kulturno-nacionalni kor..

sto se za Bosnjake ne moze reci..  Bogumilske kulture je bilo jako malo - neki steci, par ornamenata i to je to.

Vecina kulturnog identiteta Bosnjaka je nasledjena bas od Turaka.. a bas insistirate na nekoj prabosanskoj civilizaciji za koje nema nikakvih tvrdjih tragova osim nekih okultnih dokumenata - i to slobodno interpretiranih.

---

Najbitnije je da je  bosnjacki  jezik slovenski. (ili mozda nije  ? )

a argument je da su Bosnjaci postojali prije dolaska Slovena.

Pa kako onda niste jezik ocuvali ako  nista drugo???

pa nije kultura samo vjera jarane, ti ko da zvis u srednjem vijeku...i ko tvrdi da bosnjaci nisu slaveni, bosnjaci su slovensko pleme,nazvali se sami po rijeci bosni, ievo ti dje su nas komsije srbi svrsatavali 1825....
ahahahah sada ste postali sloveni, a pre toga si tvrdio da ste iliri. LOL na kvadrat.
Čudno smo vas mi to posrbili kada na mrzite, a volite turke???? Zar nisi onda poturica?? Smile Smile Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ма не обраћајте пажњу на потурицу и то је то. Он не жели да зна ко му је чукун деда ал је већ до танчина изучио своје порекло пре 800 година  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Master,
kako Zemunac provocira?Još je valjda i Srbin,napiše svoje mišljenje.Kako ja provociran?Napišem svoje mišljenje koje je naravno drukčije nego većine jer sam Hrvat.Pa smisao i je foruma u različitosti.Kad netko napiše da je Draža junak ili sl a ja napišem da je zločinac kakva je to provokacija.
Na spomenutim forumima je slično kao i ovdje.
Zemunac,
za to što si tvrdija ni ja ne vjerujem u to ali to je tvoje razmišljanje i nitko te ne bi trebao udaljiti sa foruma.
Ima ljudi koji da svatko tko drukčije misli je neprijatelj ili provokator.Ja ponekad provociram ove neke kvazi istoričare koji su toliko smješni sa nekim tvrdnjama da moraš sve okrenuti na šalu.Kad netko tvrdi da je Dubrovnik srpski grad pa moram ga malo provocirat jer to zaslužuje.Nikad ne koristim prostot ili psovke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ма колико Земунац претерује па се понекад и губи у својим тумачењима за тебе је доктор професор ћале и кева историје што је прилично жалосно с обзиром да од предавања исте живиш Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa ja bi trebao znati povijest Srba kao ti?Ja sam to učija prije moj sinko 30 godina i nemam namjeru ponavljat opet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Немаш ти везе повјест ни Хрватске колико ја видим. Ја се лично сећам једног од многих излупавања поводом демографске слике Истре кроз историјске периоде до припојења хрватској. Није ваљда да се за 30 година променило тумачење историје Хрвата?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50004
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Па на форуму ХР. сви су Срби четници и највећи непријатељи. Мени је тамо назабавније да читам сукобе и вријеђања између Бошњака и Хрвата око тога ко је слободио читаву Хрватску и Босну од србо-четничког агресора.

Свако је узео 100% заслуге само за себе...
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 18:03:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Елем Земунац није глуп ... желео да мало расправља и офтопичкари са људима овде па бацио коску о Растку Поцести као громади за поједине ... ништа ново, претеривање као аргумент у расправи.

Да не скрећем тему, свако ко види у малом Растку било шта више од збуњеног детета које је се са несхватањем околине а и осталих, носи политички невладиносекторским лдповски пожељним курацпалац ангажовањем ... или се зајебава или стварно има озбиљних проблема са самим собом ...

мислим ... за лик и дело малог ова два смајлија  Smile Smile као да су прављена по поруџбини  Smile

Citat
Ја се лично сећам једног од многих излупавања

а по тим питањима професор повијести нам је прилично јак ... мени је лично фаворит онај пример ненадјебивог логичног закључивања ''Тамо далеко није српска песма, јер се у песми спомиње море а Србија никада није имала море'' ... то је било за медаљу бре ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vany,
nikada nisam sudjelovao o raspravi o Istri.Drugo ovaj oblik komuniciranja dopušta da uzmeš knjigu ili odeš na gugl i sve provjeriš.Ne možeš donositi sud o nečijem znanju n aosnovu teksta koji je napisa.
Master,
pa na svim forumima je profil ljudi isti.To su iskompleksirani ljudi ,bez ikakva znanj o bilo čemu.Skriveni ,vrijeđaju,omalovažaju druge na forumu.Ništa ne poštivaju.Pa zar ovdj nije tako.Sto su me puta nazvali ustašom a ove Bošnjak i gore,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Па и ти редом називаш четнике и не знам како већ па му дође на исто. И ај не кукај више то ти је још једна ултра изражена карактеристика. Само кукаш и калимеришеш, ако имаш још нешто на тему из твоје мождане ризнице невероватног знања реци. Ова прегањања можемо да бистримо до ујутру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:00:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.