Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:03:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi islamske vere i šta mislite o njima?  (Pročitano 71363 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
južno-slovenskog maternjeg jezika.

Превазишао си сам себе Smile

а то није лако  Smile

Citat
nemaju mooda da lepo , jasno i glasno kazu : ,, Moji su preci presli u islam , prezivali su se tako i tako , ja sam sad musliman i sta mi mozete , .  Smile .. nego mrse i ispadu smesni .... Vrlo bitno sto su se poturcili ...  Smile

ово би им било најбоље ... али не иде то тако лако јбга, то није линија најмањег отпора
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Nista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ljudi,ovaj zemunac je niko drugi,do Rastko Pocesta.To je ta mentolska prica,pokondirenih evropejaca.I moje misljenje je da ovaj zemunac,nije iz Zemuna.Ovaj je kreten! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung sgh e720

Citat

Овде си фино избацио поенту. Муслимани као посебна ентичка група нису постојали све док их нису створили комунисти. Да су се муслимани заиста осјећали Бошњацима лако би то испословали код комуниста, али ствар је у томе ни да сами нису знали шта су.    
Citat

Na Austrougarskim popisima iz 1879.,1855.,1895.,1910 bilo je moguce da se ljudi izjasnjavaju kao muslimani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Ma samo par procenata su etnicki Turci ( dosli tokom osvajanja ) i oni odlicno znaju ko su ti etnicki Turci , a ko se poturcio . Znaju i svoja prezimena pre nego su postali konvertiti .  Smile ... A dere ih kompleks - nemaju mooda da lepo , jasno i glasno kazu : ,, Moji su preci presli u islam , prezivali su se tako i tako , ja sam sad musliman i sta mi mozete , .  Smile .. nego mrse i ispadu smesni .... Vrlo bitno sto su se poturcili ...  Smile

Bogme , sigurno je to prelazenje u drugu veru bila traumaticna situacija za  porodicu .  Smile .. Meni je njih ustvari zao .  Smile

prvo ti priznaj da si srbin tek nekix 100 odina pa cemo o ostalom razovarati...ti nemas veze sa srednjevjekovnim nemjanjickim srbima, njix su turci davno rasturili i najurili...ti mozes biti siptar, buar, cinacar, bosnjak,svabo,vlax ras itd porijeklom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Pa prica ti je u potpunosti podrzana netacnim i iskrivljenim informacijama.... Jednostavno ne moze se sa tobom pricati normalno jer ti lazi predstavljas kao istine a iskrivljene informacije postavljas tako kako odgovaraju onim lazima. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Pa prica ti je u potpunosti podrzana netacnim i iskrivljenim informacijama.... Jednostavno ne moze se sa tobom pricati normalno jer ti lazi predstavljas kao istine a iskrivljene informacije postavljas tako kako odgovaraju onim lazima. Smile

axa dokazi mi preko noci maknuti, a ostalo vase laprdanje na temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Јесте моки баш си цар ај сад иди једи говна Smile

Досадан си више кеве ми, ни трунке занимљивости више нема у твојој појави
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 01:05:12 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
U vreme doseljenja u Ugarsku patrijarh Arsenije se nazivao:Patrijarh Vlaha,Rutena i Raca.

Nisu svi pravoslavci u Hrvatskoj porijeklom Vlasi,dolazili su pod raznim imenima:Wallachi,zvali su ih i Thraces ,Wallachen,alias Altromer i Rasciani.Zatim se razlikuju Rasciani atque Walachi,jedno su se vrijeme razlikovali slavenski Raci od romanskih Vlaha ili starih Rimljana,kasnije se vise nisu raspoznavali koji su jedni a koji su drugi i udomila se oznaka: Rasciani sive Wallachi.
Zatim medu pravoslavcima u Hrvatskoj ima pokrstenih Turaka ili muslimana na pravoslavnu vjeru,pokrstenih katolika na pravoslavnu vjeru,mada malo.

....samo pazljivi slusatelj ondje moze zamjetiti da pravi Vlasi takav jezik ne razumiju, nego su to u stvari Morlaci koji s Vlasima granice.
Franz Valvasor-"Die Ehre des Herzogthums Krain"-1689. strana 89.

Poreklo danasnjix srpskih porodica i prezimena

Kecmana najviše ima u Bosni, i to u Banjaluci, Prijedoru, Drvaru, Petrovcu, Bihaću, Sarajevu, Derventi, Brčkom, Doboju ...

Od više tumačenja porekla Kecmana nama je najuverljivije da su oni, zapravo, potomci Sasa, rudara koje su unajmljivali vladari nemanjićke države, a koji su iz Saksonije prvo stigli u erdeljske rudnike u Vlaškoj. Po drugom objašnjenju, Nemanjići su ih tražili ne samo kao rudare, već i kao stručnjake za kovanje sablji, kopalja, buzdovana i pancirne odeće za oklopnike i konjanike. Iz ovog ili onog razloga, iz Vlaške i Češke, kao i relativno bliske Šleske, stiglo je nekoliko desetina familija Kecmana.

« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 01:40:19 od st.dodikvonlaktasi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:03:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.