Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 30882 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Они мрзе Тита а нису ни свесни да им је он ударио темеље државе, а Александар је (ваљда несвесно) дао предуслове за то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Они мрзе Тита а нису ни свесни да им је он ударио темеље државе, а Александар је (ваљда несвесно) дао предуслове за то.

Smile Smile Smile Smile

e kad smo opet kod tita,da vas pitam....cini li se vama da tadic sve vise kopira tita?polako nas vraca u komunisticki rezim...evo dobijamo i medijski mrak....on kontrolise sve ministre....pokusava da balansira izmedju istoka i zapada...zapadu se uvlaci a sa istokom saradjuje....nesto sam poceo da razmisljam u ovom pravcu,do sad mi se cinio kao zapadna marioneta....al eto pade mi sad na pamet ova glupost Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Nije to Aleksandar hteo, ali je doprineo .Verovao je u stvaranje Jugoslovenske nacije. Sad to izgleda smešno, ali takve zablude smo platili u par navrata.
Na žalost Tadić nije Titu ni do kolena , što se tiče spoljne politike.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 21:46:41 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nije to Aleksandar hteo, ali je doprineo .Verovao je u stvaranje Jugoslovenske nacije. Sad to izgleda smešno, ali takve zablude smo platili u par navrata.
Na žalost Tadić nije Titu ni do kolena , što se tiče spoljne politike.

sto se tice spoljne politike tito je jedinstven u celom svetu a kamoli u srbiji....hteo sam recida pokusava da ga izigrava......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Kamro Isti su , zašto ti je teško to da priznaš. Tito je tukao po svima koji su mu se suprostavili, makar bili Hrvati ili Srbi. Bio je dikatator, kao i Aleksandar. Inače ne pratiš Hrvatske forume, isto mrze Tita , kao i Srbi.
ma mrze ga, ali to samo govori o tome u kakvom trulom tripu zive.
svako pametan zna da im nije pavelic dao drzavu vec tito!
ali to je vec neka druga prica.

aleksandar nije za poredjenje sa titom. apsolutno druga prica.

i moj pradeda je kriv za toliku mrznju hrvatima prema srbima, jer je u psr, verovatno u borbi ubio i neke hrvate koji su nosili austrougarsku uniformu! na slican nacin i u slicnoj meri je kriv i aleksandar!
ovo govorim u kontekstu definisanja odgovornosti za nesrece srpkog naroda kasnije!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Kamro Isti su , zašto ti je teško to da priznaš. Tito je tukao po svima koji su mu se suprostavili, makar bili Hrvati ili Srbi. Bio je dikatator, kao i Aleksandar. Inače ne pratiš Hrvatske forume, isto mrze Tita , kao i Srbi.
ma mrze ga, ali to samo govori o tome u kakvom trulom tripu zive.
svako pametan zna da im nije pavelic dao drzavu vec tito!
ali to je vec neka druga prica.

aleksandar nije za poredjenje sa titom. apsolutno druga prica.

i moj pradeda je kriv za toliku mrznju hrvatima prema srbima, jer je u psr, verovatno u borbi ubio i neke hrvate koji su nosili austrougarsku uniformu! na slican nacin i u slicnoj meri je kriv i aleksandar!
ovo govorim u kontekstu definisanja odgovornosti za nesrece srpkog naroda kasnije!

nosili su austrougarsku uniformu znaci nisu hrvati!!i verovatno to ima veze sa mrznjom hrvata prema srbima nemoj lupati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Komunisti su krivi za ovo poslednje krvoproliće, jer su posle DSR jednostavno sve stavili pod tepih , proglasili da su svi narodi imali svoje izdajnike, izjednačili ih i krenuli dalje. Šta više mislim da su kao internacionalisti srpski komunisti radili u korist svoje štete. Naišao sam inače na jedan podatak da je 1945 godine i pored pada Nemačke 200.000 ostalo u Ustaškoj vojsci i da su oni uglavnom kidnuli u inostranstvo. To pokazuje o veoma jakoj Hrvatskoj naklonosti fašizmu. Komunisti su to zanemarili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Komunisti su krivi za ovo poslednje krvoproliće, jer su posle DSR jednostavno sve stavili pod tepih , proglasili da su svi narodi imali svoje izdajnike, izjednačili ih i krenuli dalje. Šta više mislim da su kao internacionalisti srpski komunisti radili u korist svoje štete. Naišao sam inače na jedan podatak da je 1945 godine i pored pada Nemačke 200.000 ostalo u Ustaškoj vojsci i da su oni uglavnom kidnuli u inostranstvo. To pokazuje o veoma jakoj Hrvatskoj naklonosti fašizmu. Komunisti su to zanemarili.
pa tito je uvek gledao kroz prste hrvatima....a hrvatski fasizam se boami i danas oseca...na zalost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ne zaboravi da su među komunistima u većini bili Srbi. Uopšte mi smo napravili veliku grešku jer Hrvati i Slovenci nisu nikada bili zainteresovani za neku pravu čvrstu državnu zajednicu sa Srbima. Mi to nismo videli, jer smo uvek smatrali da ih mi oslobađamo od nekoga, a oni naprotiv smatraju da smo i pokoravali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Не, него је Александар шупљоглав био кад је правио државу против оних који су се у том рату борили против њега и његовог народа. Још га је и Мишић упозоравао али га није послушао. Иста ствар се нашем народу десила и на крају ДСР, кад се направила држава са усташама, а Срби су опет остали слепи. Стварно смо специфичан народ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.