Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:27:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li su Srbi stoka?
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i njihova 'kultura'  (Pročitano 9157 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
light soft...svaka čast na ovom tekstu...stvarno mi zivimo u XXI veku i rasne i klasne podele kao i nacionalne gluposti treba da ostavimo iza nas...valjda smo dovoljno zreli i pametni da mozemo uciniti tako nesto

P.S. ja sam zensko....I je od zenskog imena....ihihihi Smile
IP sačuvana
social share
life is beautiful!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia
Izvini.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ljudska glupost je kosmičkih dimenzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia xxl
Smeta mi kada kolege studenti ne iskljuchuju mobilne na ispitu.
Bruka. Nema pravih uzora. Sve se vrti oko love.
Kulturo, eve me Smile
IP sačuvana
social share
olly
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
aj sad stvarno ne kenjaj

da li znate za podatak da se u srbiji godisnje potrosi jedna zubna pasta po porodici? igrom slucaja sa dosta ljudi radim svakog dana, pa to osetim u praksi. I zao mi je sto je tako, ne likujem zbog toga.  Smile

ako je to tacno ja sam televizor u boji

to je nazalost tacno.... i ja nisam mogao da verujem u tako nesto sve dok nisam "zasao medju narod" sto se kaze.... radim sa raznim ljudima, od nepismenih do doktora nauka.... neverovatno je koliko ljudi nema osnovnu kulturu higijensku, a neki su cak i opasni po okolinu
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 23:08:43 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E61i
Ja sam kliknuo "da" iz inaćenja i pri tom se slatko nasmejao... Smile
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Pre pola sata sam dosao u Novi Sad vozom iz Panceva.
Voz je kasnio 40 minuta(nesto vise).
Covek u vozu je hranijo dete smokijem tako dam u je svako 5o ‘zrno’ ispadalo.
Na salteru nisu hteli da mi daju popust za karticu ‘euro 26’ jer su mislili da nesto muljam, a oni, hvala bogu nista ne znaju, pa bolje da mi ne daju…
U vozu sam kondukteru ciste savesti dao 120 kinti mito jer nisam imao kartu.
Svi kupei su bili zauzeti pa sam stojao na hodniku kao I jos neki.
Kada sam u BG-u presedao, zena sto najavljuje vozove je rekla:’voz za NS stoji na ‘tom I tom’ koloseku, polazi po prijemu putnika. Bez onoga: voz dolazi, pripremite se I sl. Ljudi se poubijase da udju prvi, preko svih, gaze se. ja dobacim: psenicom u galvu bre!!!  Smile
Na putu za BG sam zvao stanicu 20 min I ili je bilo zauzeto ili mi se niko nije javljao.
Na kraju kada sam dobio vezu I pitao sta me interesuje, receno mi je da sacekam malo…posle 3 min mi je odgovorila da nije sigurna ali da misli da blabla…pa ko ce da zna ako informacije nisu sigurne???
Hronicni sam asmaticar I jos + sam alergican na duvan sa 3 iksica(to znaci mnogo Smile )
U hodniku su cetvoro od 6 ljudi pusili. Ja nekada moram da izbegavam rodjendane jer dobijem napad astme I osecam se kao da cu da umrem ako nemam pumpicu kod sebe. Sad je nisam imao. Prisao mi je kondukter I ja sam ga pitao da li je zabranjeno pusenje? Odjednom se nesto prisetio I presao na sledeceg. Neverovatno!
Ja ga uhvatim za ruku I dam mu moju kartu. On je onako u zurbi potpie eI ne da mi vremena da ponovim pitanje.
Ja stojim ispred kupea za pandure I konduktere. Ima ih 5 u celom vagonu, ali su se rasporedili ovako: 2 u jedan kupe, 3 u drugi, a oba su zauzeta I niko sem njih ne sme da sedne. Pandur vadi kutiju I nudi pljugama ostale. Niko nce. On pali.
Pandur izlazi I ja ga pitam da li je zabranjeno pusenje u vagonu. On kaze da ako pise znak zabranjeno, onda jeste. ‘Pisalo’ je. Posle se vratio I drugi je zapalio I otvorio vrata od kupea pa mu se prvi prikljucio.
Zatim su me startovali, kao cime se bavim, ja reko nezaposlen. Odakle dolazim, ja kazem. Pita da li sam osudjivan, ja reko naravno. Smile pocne on da me zapisuje u njegovu svescicu, I pita sta sam uradio? Ja kazem presao preko pune linije Smile
Zena pored mene pusi cigaru. Pandru je obidje I nastavi svoj ‘posao’
Zena ispusi celu, ja neskidam pogleda sa nje. Ona to primecuje I baca ikavac na pod. Kazem: mogli ste da bacite u pepeljaru. Ona me zacudjeno pogleda I kaze:pa, mogla sam. Ja: pa da, ali sto? Pocistice to vec neko…
Stizem u NS cekam bus, I cekma na ulazu da kupim kartu. Likovi sa torbama se guraju da prodju pored mene I ostalih koji uredno cekaju kroz vrata za jednu osobu.
Devojka pored mene sedi dok zena od priblizno stotinu ‘ljeta’ jedva stoji. Riba se pravi da je ne vidi…

Sve se to desilo u 3 sata. Opisao sam sve potpuno realno, bez karikiranja, bez imalo preterivanja.
Kako da se normalan covek oseca u srbiji? Ja se osecamkao da mi mesto nikako nije ovde.
Sta mogu da uradim po pitanju bilo cega gore navedenog? Mogu li ista da uradim???

Da li su srbi stoka?

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Coolrunner (Vreme: 09. Apr 2007, 23:55:25)

Da li se hrvati medjusobno mrze?

Ne!!

Svega toga ima i u evropi, o kojoj svi sanjaju, ali oni ne prave od toga galamu.

Uclani se kod Cede u ldp ili postani novinar za b92, mislim da bi im bio jako pojacanje.

neka hvala, ja sam za DS!

i, da, srbi su dokazano stoka, a ti koji nikada nisi bio u HR to mozda ne znas...

proputuj bar cetvrtinu evrope pa onda pravi poredjenja...
mi smo dokazano i neosporivo-
S T O K A
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
svi imaju crno ispod noktiju i ne peru zube... fuj srbija

da li znate za podatak da se u srbiji godisnje potrosi jedna zubna pasta po porodici? igrom slucaja sa dosta ljudi radim svakog dana, pa to osetim u praksi. I zao mi je sto je tako, ne likujem zbog toga.  Smile

Decko leci svoje komplekse na drugim mestima.

Da li ste znali da sum mom prijatelju izbusili gume u Splitu zato sto je pisalo bg.

Da hrvati izmisljaju svoju istoriju, zato sto nikada nisu imali slobodnu drzavu, do 92.

Da su na 75% teritorija BiH i Hrvatske Srbi bili vecinsko stanovnistvo pre rata.

Da se svi ostali balkanci isto ponasaju......
decko, kakve veze im HR sa ovime sot ja pricam>???
kakve veze ima da li je bilo srba ili ne u HR???

ti si zesce opterecen i svoje frustracije pokusavas da preneses na nas. Smile
uzmi bensedin...
znas da moras...... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49&#039;14&quot;N 20°27&#039;44&quot;E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
svugdje ima stoke kazes proputuj- proputuj malo po bilo cijoj provinciji i bice stoke za izvoz Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73me
Ma...Srbi....sta ces sa njima. Zamislite u 14-om veku su dobili Svetog Savu koji je znao da pise i cita. Bogami......sad je on sva Srpska dika i ponos. Nije to mala stvar....znati citati i pisati. E da...i bio je sa dvora....zamislite koji je to covek bio!!! Ajd...necu vise jer bi svasta sad napisao tu Smile
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC S730
neka hvala, ja sam za DS!

i, da, srbi su dokazano stoka, a ti koji nikada nisi bio u HR to mozda ne znas...

proputuj bar cetvrtinu evrope pa onda pravi poredjenja...
mi smo dokazano i neosporivo-
S T O K A

Madjarska, Slovenija, Hrvatska, Italija, Francuska, Spanija, Turska, Egipat, BiH, Monako i San Marino.

Valjda da ti je dovoljno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:27:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.