Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:40:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li su Srbi stoka?
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i njihova 'kultura'  (Pročitano 9149 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
centar kulture citavog svijeta je engleska, a mi nismo stoka nista vise od njih
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC S730
decko, kakve veze im HR sa ovime sot ja pricam>???
kakve veze ima da li je bilo srba ili ne u HR???

ti si zesce opterecen i svoje frustracije pokusavas da preneses na nas. Smile
uzmi bensedin...
znas da moras...... Smile

Posto hrvat ne pljuje hrvata, ali se javlja u ovoj temi da pljuje srbina, zajedno sa tobom i ostalima, a znam da kad bi ja otvorio takvu temu za hrvate bio bi banovan, a vi bi me spremili za hag morao sam da napomenem samo neke cinjenjice koje se odnose na sve slovene, pa cak i njih.
Cisto da se vidi da nisu savrseni,  zato ne trebaju da pljuju druge.
Deluje, sve manje se javljaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.5
dobra tema!! Skoro sam bila na novoj autob.stanici u NS, odusevljena.Nova,lepa cista (mada prazna). Sve kao na svetskom nivou!!! Docekah bus za Bac.Palanku, kad soferi slika i prilika nase ''kulture''.Kondukter udobno zavaljen sa nogama naravno na naslonjacu. Kao da sam u kafanu usla, a ne u bus!! Naravno muzicka podloga je tu,da ne bude zabune nemam nista protiv narodnjaka ali....to je bio vrhunac mog putovanja kad je sofer pojaco neku njihovu hit pesmu,pevaju na sav glas!Pomislih da sanjam ... da li sam na nekoj svadbi ili....nocna mora! Srecom pa je BAP blizu!

Izvini , ali zasto vredjas kafane? Ja ni u jednoj nisam video da ljudi stavljaju noge na sto.Obisao sam ih mnogo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.5
Na zalost , mi jesmo kao stoka.Ne bih da navodim zasto jer ce ispasti da prepisujem od drugih.Sve se to meni dogadjalo.Slazem se sa tim da kazne treba da budu u zavisnosti od mesecnih primanja , moj otac je tipican primer:ima solidnu penziju , 100 puta mu je pauk odneo auto , a on se jos nije opametio.
Takvih primera je mnogo.
Jos jedan veliki problem je i to sto smo navikli da razmisljamo da ce sve neko uraditi umesto nas.Ne samo da ce pocistiti za nama , vec i da ce u firmi uraditi nas posao , a mi cemo "uhvatiti krivinu" preko puta u birtiji.
Takodje , u stanju smo da razvijemo citave studije o tome zasto neki proizvod ne valja , a niko ne zeli da se potrudi da nesto u tome poboljsa.Prosle godine su bile poplave , ove godine se vadimo na sushu , a ni jedan novi nasip nije napravljen , niti je iko uveo sistem za navodnjavanje iako mu je njiva pored Save ili Dunava , ili neke druge reke.
To su samo neke stvari o kojima treba razmisliti i popraviti ih , pa onda polako dalje da ne bismo bili stoka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
 Smile Smile Smile za jedno 10-20 godina bice vise stoke na mjesecu nego u srbiji
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
neka hvala, ja sam za DS!

i, da, srbi su dokazano stoka, a ti koji nikada nisi bio u HR to mozda ne znas...

proputuj bar cetvrtinu evrope pa onda pravi poredjenja...
mi smo dokazano i neosporivo-
S T O K A

Madjarska, Slovenija, Hrvatska, Italija, Francuska, Spanija, Turska, Egipat, BiH, Monako i San Marino.

Valjda da ti je dovoljno.
WOW!
odusevio si me!
bas si car!
 Smile

i, ok, da li si video grad koji je prljaviji od BG-a??
osim Beca, ali tamo vidim, nisi bio...
turska ima svoje delove, ali, i oni su stoka.ista nam krv...
decko, kakve veze im HR sa ovime sot ja pricam>???
kakve veze ima da li je bilo srba ili ne u HR???

ti si zesce opterecen i svoje frustracije pokusavas da preneses na nas. Smile
uzmi bensedin...
znas da moras...... Smile

Posto hrvat ne pljuje hrvata, ali se javlja u ovoj temi da pljuje srbina, zajedno sa tobom i ostalima, a znam da kad bi ja otvorio takvu temu za hrvate bio bi banovan, a vi bi me spremili za hag morao sam da napomenem samo neke cinjenjice koje se odnose na sve slovene, pa cak i njih.
Cisto da se vidi da nisu savrseni,  zato ne trebaju da pljuju druge.
Deluje, sve manje se javljaju.
cekaj, zasto se stalno poredis?
potpuno je na mestu da su hrvati jos frustriraniji od nas...
ja kada idem na HR forum, idem da bih normalno diskutovao, a ovi ovde dolaze da bi podjebavali.
to su komplexi.
i stoji, frustracije im ne daju da normalno pricaju.
ali, zasto i ti moras da se takmicis sa njima ko je veci kreten?
aj da se takmicimo ko je bolja, a ne ko je veci skot.

ja sam samo objektivan.
bez obzira sto se niki slazu samo da bi pljuvali srbe jer nemaju sta pametnije u zivotu da rade.

Na zalost , mi jesmo kao stoka.Ne bih da navodim zasto jer ce ispasti da prepisujem od drugih.Sve se to meni dogadjalo.Slazem se sa tim da kazne treba da budu u zavisnosti od mesecnih primanja , moj otac je tipican primer:ima solidnu penziju , 100 puta mu je pauk odneo auto , a on se jos nije opametio.
Takvih primera je mnogo.
Jos jedan veliki problem je i to sto smo navikli da razmisljamo da ce sve neko uraditi umesto nas.Ne samo da ce pocistiti za nama , vec i da ce u firmi uraditi nas posao , a mi cemo "uhvatiti krivinu" preko puta u birtiji.
Takodje , u stanju smo da razvijemo citave studije o tome zasto neki proizvod ne valja , a niko ne zeli da se potrudi da nesto u tome poboljsa.Prosle godine su bile poplave , ove godine se vadimo na sushu , a ni jedan novi nasip nije napravljen , niti je iko uveo sistem za navodnjavanje iako mu je njiva pored Save ili Dunava , ili neke druge reke.
To su samo neke stvari o kojima treba razmisliti i popraviti ih , pa onda polako dalje da ne bismo bili stoka.
Smile
nesposobni da ista uradimo..
da ista promenimo na bolje i kada se vidi da mora!

mozda je to posledica odlivanja mozgova 90ih, ali, sta god da je, sada smo stoka i tesko cemo se popraviti.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC S730

i, ok, da li si video grad koji je prljaviji od BG-a??
osim Beca, ali tamo vidim, nisi bio...
turska ima svoje delove, ali, i oni su stoka.ista nam krv...
Barsa je slicna Beogradu, povrsna, broj stanovnika, higijena, beograd manje "mirise",ali arhitektonski zastajemo(ipak je 5 vekova, pet vekova).
Ostali gradovi su tu negde.

Verona je slicna Barsi.
Venecija mnogo dismr.

Glavne ulice u francuskoj su ciste, ali sporedne su kao i nase.
Narod je dosta neljubazan. A cene biju po usima.

Egipat i Turska, su ekstremne zemje.. U njima mozes videti kucne deponije u dvoristu, a to nikome ne smeta, a najjaca mesta,u kaficima imaju "prste" na casi. U saobracaju pesak nema prava, ali to su turci  i arapi....

Monako (oseca se snob u vazduhu Smile)I San Marino su bas cisti, ali oni zajedno nemaju 10 km2

Slovenija je najcistija zemlja u kojoj sam bio, u Ljubljani ne mozes da nadjes pikavac na ulici.

Madjarska Hrvatska i BiH su nam indenticne.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 18:10:13 od Serboman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC S730
Ma...Srbi....sta ces sa njima. Zamislite u 14-om veku su dobili Svetog Savu koji je znao da pise i cita. Bogami......sad je on sva Srpska dika i ponos. Nije to mala stvar....znati citati i pisati. E da...i bio je sa dvora....zamislite koji je to covek bio!!! Ajd...necu vise jer bi svasta sad napisao tu Smile

Ne hvali se svojim ne znanjem, vec ga se stidi!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sveti Sava je rodjen u dvanaestom veku, a umro u trinaestom, tako da nema ama bas ikakve veze sa cetrnaestim.Hajde da se ne pljujemo vise.Kao sto su Hrvatskoj vazni kraljevi Zvonimir i Tomislav, porodica Zrinski...tako je i nama vazan sveti Sava kao utemeljitelj drzave i crkve i citava loza Nemanjica.Nemojte zaboraviti da su Srbi ti cijom zrtvom je Evropa spasena od turske najezde.Pored Srba su se u to vreme odupirali Turcima i hrvatski vojnici i zapovednici npr. cuveni branilac Sigeta Nikola Zrinski.Svakome je svoja istorija najlepsa i to je u redu, ali to nije razlog da se medjusobno vredjamo zbog iste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
mozda je to posledica odlivanja mozgova 90ih, ali, sta god da je, sada smo stoka i tesko cemo se popraviti.

Tebi se davno odlio mozak, zato ovako i lupetaš. Da li ti uopšte čitaš sopstven postove? Glupost do gluposti.

Citat
to su komplexi.
A ovo sto ti pises nisu?? Smile

Svoju neostvarenost u životu nećeš rešiti tako što ćeš kriviti druge ili ceo narod, tvoji postovi najbolje govore o tebi samom.

IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:40:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.