Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kad vidis pripadnika druge nacionalnosti...

Glasanje završeno: 22. Mar 2007, 00:56:27

pozvaces ga na pice
23.3%  (10)
zvaces ga na zurku kod tebe
7%  (3)
vodices ga da mu pokazes grad
41.9%  (18)
upoznaces ga sa svojom drugaricom
7%  (3)
mrzim ih iz dna duse
20.9%  (9)
Ukupno glasova: 43
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati, dajte da se pomirimo ljudi, barem ovako preko neta.  (Pročitano 18162 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a šta su gosn rasssse tvojim roditeljima rekli njihovim roditeljima što si ti šovinista
ako ja hoću ili ako ono hoće, dete će da mi praktikuje kabalu i da se venča sa eskimom, boli me uvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
siguran sam da me nisi htjela pitati na taj nacin... mislim, tako konfuzno...

uostalom,
sta fali sovinstima, i oni su ljudi, nemam nista ni protiv njih... Smile

« Poslednja izmena: 26. Dec 2006, 14:25:03 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Nemam nista protiv Hrvata,i protiv bilo kog pripadnika bilo kojeg naroda.

Ali ljudi mozemo mi da raspravljamo preko neta i da glumimo neko prijateljstvo , bratstvo ,da raspravljamo na miru ko je poceo rat, ko je kriv, ko je neduzan i td.To je uredu , zbog toga ovi forumi i postoje.
A sta ce biti kad izadjemo iz ovog virtuelnog sveta , i odemo u stvarnost?

Mislim da drzave Hrvatska i Srbija ne bi trebale da saradjuju i glume dve prijateljske zemlje iz regiona , kad je jedna prema drugoj izvrsilavala genocid u vise navrata, sledeci svoju ideologiju.
Istorija nas barem necemu uci.
Sta sad moramo sve da zaboravimo ko da nista nije bilo i da pocnemo ispocetka, ...kad ono opet sve isto.

Vi koji ste iz Hrvatske , nemoj te me pogresno razumeti ali ajde da se mi i dalje drzimo ovog virtuelnog sveta .

IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nemam nista protiv Hrvata,i protiv bilo kog pripadnika bilo kojeg naroda.

Ali ljudi mozemo mi da raspravljamo preko neta i da glumimo neko prijateljstvo , bratstvo ,da raspravljamo na miru ko je poceo rat, ko je kriv, ko je neduzan i td.To je uredu , zbog toga ovi forumi i postoje.
A sta ce biti kad izadjemo iz ovog virtuelnog sveta , i odemo u stvarnost?

Mislim da drzave Hrvatska i Srbija ne bi trebale da saradjuju i glume dve prijateljske zemlje iz regiona , kad je jedna prema drugoj izvrsilavala genocid u vise navrata, sledeci svoju ideologiju.
Istorija nas barem necemu uci.
Sta sad moramo sve da zaboravimo ko da nista nije bilo i da pocnemo ispocetka, ...kad ono opet sve isto.

Vi koji ste iz Hrvatske , nemoj te me pogresno razumeti ali ajde da se mi i dalje drzimo ovog virtuelnog sveta .

Zorbose care...ti se druzi kako god zelis i virtualni i realno kako ti srce zeli i kaze...sto se tice Srbije i Hrvatske...pa zar ti mislis da je to sto ti pricas moguce da dvije zemlje koje su susjedi nesaradjivaju...eh pa daleko cemo tako dogurati...mi netrebamo u saveze da ulazimo ili da se pobratimo dosta toga..ali suradnja je najnormalnija stvar na svijetu,gledaj kako mafija to moze i dok je rata bilo bolilo ih je pisonja za to sta se desava sa budalama u okolini...i Zorbose to tko je uradio genocid i takve stvari nisu tema ove diskusije jer onda pocinjemo se opet ubjedjivati tko je kriv i sta radio...vidis ti neces da se druzis sa Hrvatima u realnosti,tvoj izbor i sretno sa njim. Ja imam prijatelja svih vjera i nacija i sa nijednim nezelim biti brat jer samo jednog brata imam rodjenog i to je to..a naravno da zelim da su mi ti prijatelji i dalje prijatelji i bas mene boli briga sta je se desavalo prije..

I neznaci ako se mi druzimo da smo zaboravili na ono sto je se desilo,nego ja jednostavno necu da gledam sve crno,bijelo....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Naravno da ti kao pojedinac sam sebi biras prijatelje, i naravno da ce da se svako druzi sa onim s kim hoce pa makar i crni cigan bio , figurativno receno.
Ljudi se ne dele ni po prezimenu , ni imenu , vec po tome kakvi su, i tu se svi mozemo sloziti.

Ali ovde se stvari generalizuju , jer se na osnovu jednog primera daje slika o celoj situaciji.
Zato sam i spomonjao odnose Srbije i Hrvatske.
Tema je Srbi i Hrvati , dajte da se pomirimo i td.. i u temi se spominju nacije.
A kad generalizujemo stvari onda svakako ulazimo u siroku lepezu tema , pa izmedju ostalog i mafiju , i genocid i rat...

Da je tema postavljena na nekom drugom forumu kao na primer Dopisivanje , Upoznavanje sa clanovima onda bih razumeo .

IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Naravno da ti kao pojedinac sam sebi biras prijatelje, i naravno da ce da se svako druzi sa onim s kim hoce pa makar i crni cigan bio , figurativno receno.
Ljudi se ne dele ni po prezimenu , ni imenu , vec po tome kakvi su, i tu se svi mozemo sloziti.

Ali ovde se stvari generalizuju , jer se na osnovu jednog primera daje slika o celoj situaciji.
Zato sam i spomonjao odnose Srbije i Hrvatske.
Tema je Srbi i Hrvati , dajte da se pomirimo i td.. i u temi se spominju nacije.
A kad generalizujemo stvari onda svakako ulazimo u siroku lepezu tema , pa izmedju ostalog i mafiju , i genocid i rat...

Da je tema postavljena na nekom drugom forumu kao na primer Dopisivanje , Upoznavanje sa clanovima onda bih razumeo .

Pa ja pocinjem samoga sebe da mijenjam stav ja sam pojedinac a svi smo mi to i mi cinimo taj jedan narod....zato ja nikoga negeneralizujem...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...ma ja neznam care ja imam curu buducu zenu koja je Srpkinja...i meni nedolazi u obzir da gledam nazad na proslost...

A reci mi @tiger u kojoj crkvi ces da krstis dete, pravoslavnoj ili katolickoj???

U katolickoj. I ako budem imao dijete zensko i ako se uda za Srbina uvijek cu podrzavati da uzme vjeru muza...

Uf kako si se sad prosrao @tiger. Pazi kada se do Beograda oseca. Znaci ako joj muz bude musliman neka predje iz hriscanstva u islam, a? Pa neka nosi feredzu, ako tako on bude zahtevao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
...ma ja neznam care ja imam curu buducu zenu koja je Srpkinja...i meni nedolazi u obzir da gledam nazad na proslost...

A reci mi @tiger u kojoj crkvi ces da krstis dete, pravoslavnoj ili katolickoj???

U katolickoj. I ako budem imao dijete zensko i ako se uda za Srbina uvijek cu podrzavati da uzme vjeru muza...

Uf kako si se sad prosrao @tiger. Pazi kada se do Beograda oseca. Znaci ako joj muz bude musliman neka predje iz hriscanstva u islam, a? Pa neka nosi feredzu, ako tako on bude zahtevao.

Care neka sam se ja prosrao i ako se do Beograda osijeca ali ja tu nemogu nista da ucinim ako se ona na kraju za tako nesto odluci...ja je mogu samo tokom cijelog njenog odrastanja da ucim da shvati svijet onako kako je otac i majka uce a na kraju za sta ce se ona odluciti i koga ozeniti pa sta joj ja mogu...ubiti je nemogu jedino se odreci,i ako muz bude to zahtjevao i ako ona to zeli i hoce da mu ucini pa sta ja tu mogu jos...da ga ubijem ili nju i njega...

Ja cu joj reci da nisam sa time sretan i da se poserem na nju i na njenog muza ali opet ako ona njega voli neka budu sretni samo ja to nemoram gledati...razumijes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
sta ste vi zapeli, cerka pa cerka...  a sta ako bude mali kuronja?    Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
sta ste vi zapeli, cerka pa cerka...  a sta ako bude mali kuronja?    Smile

Hahahaha tako je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.