Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kad vidis pripadnika druge nacionalnosti...

Glasanje završeno: 22. Mar 2007, 00:56:27

pozvaces ga na pice
23.3%  (10)
zvaces ga na zurku kod tebe
7%  (3)
vodices ga da mu pokazes grad
41.9%  (18)
upoznaces ga sa svojom drugaricom
7%  (3)
mrzim ih iz dna duse
20.9%  (9)
Ukupno glasova: 43
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati, dajte da se pomirimo ljudi, barem ovako preko neta.  (Pročitano 18072 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
ja mislim da je ideja dobra, i mislim da Coolrunner objektivno radi svoj posao, ali teme koje otvara vlado i naslove koje one nose ne doprinose pomirbi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
A kako ti znas kako radi Coolrunner kada si se uclanio na forum pre 4 dana a Coolrunnera nema vec nekih 10 dana?
Ovo me navodi na to da pomislim da si ti legendarni Vindex ali ajde.Ne interesuje me.Ko si da si dobro si dosao.
Nemojte sada nastavljai sa komentarima vezanim za Vindex=Cornix  Smile
A ti ako hoces na pp mi reci.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC S730
ma ja ne mrzim nikoga, nemam potrebe, ali kao nacije, pre ce oni pljunuti nas nego mi njih

Pa care ja sam onaj koga naglasavas na "oni",tko koga prije pljuje nije mene briga...ja se zelim druziti sa normalnim ljudima a za debile koji pljuju za druge samo radi vjere,nacije me boli onaj metar u gacama...  Smile

Dao sam komentar iz licnog iskustva, a ne da bi ikoga od vas uvredio, hrvati, u masi, manje prihvataju srbe nego obrnuto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Serboman...vidis kako se zove tema...daj te da se pomirimo...pricaj malo kako ti licno stojis na to sve i kako vidis nasu buducnost kao susjedi...sta bi volio poboljsati,ili dali bi zelio to...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Vise mi se smucilo da na internetu citam teme u kojima se prepucavaju srbi i hrvati zbog nekih stvari koje su se dogodile u proslosti, i koje niko nije podrzavao (skoro niko). Smucilo mi se da u Hrvatskoj tuku Srbe, a u Srbiji Hrvate. Smucilo mi se da na televiziji slusam kako se u kaficu pobila grupa mladica srpske i hrvatske nacionalnosti. Ljudi, dali neko zna pravi, ponavljam PRAVI razlog zasto se tako mrzimo? PRAVI razlog sigurno ne mogu biti dogadjanja u proteklih 10 godina. Zasto bi zbog nekih likova sada omladina ispastala? Imamo krivce i sa jedne i sa druge strane. Ali to opet nije PRAVI razlog. Zasto se ljudi sete samo onih ruznih stvari koje su se dogodile umesto lepih?

Setite se Prvog svetskog rata, svi smo to ucili u skolama. Setite se kako smo zajedno prolazili kroz sve te muke pod okupatorom, setite se kako smo se borili i izborili za slobodu, kako smo sklopili zajednicku drzavu. Svacije su zelje bile ispunjene. Krenulo je na gore. Setite se prvog dobrovoljackog odreda, sacinjenog od Slovenaca, Hrvata, Srba, pa cak i ceha i amerikanaca, koji su ziveli u inostranstvu, pa ipak osetili zelju da brane zajednicke korene.

I sad mi recite, dali ima vise razloga da zivimo u miru, bez uzvikivanja: "Umri ustaso" ili "Rikni cetnice", ili da zivimo daleko kao na dve planete, a ziveli smo zajedno u samom pocetku postanka ove drzave. Dajmo primer i drugim mladim osobama da saradjuju umesto sto se kolju. Da malog Srbina ne zaje*avaju u hrvatskoj skoli i vice versa. Razmislite i dajte svoj glas ukoliko ste za ovu ideju o pomirenju preko neta.

Ajmo sada jedan aplauz  Smile Smile Smile
Vidi... nije problem u tome sto mi ovdje diskutujemo ili se svadjamo u pojedinim situacijama... problem je kako se odnosimo prema drugim clanovima i sa kojim znanjem i kulturom pristupamo diskusijama. Ja mogu da diskutujem na ivici noza sa nekim, a poslije kad se vidimo u gradu, da idemo juriti zenske zajedno. O momcima sto prave incidente i vrse nasrtaje na pripadnike druge nacionalnosti, to samo govori o njihovoj, kulturi i znanju, obrazovanju i da ne idem dalje jer na takvo ponasanje uticu mnogi aspekti zivota, sto bi rekli od samog zacetka. Znaci dajem glas za to da se svi mi (ja prvi) urazumimo i da shvatimo koliki znacaj ima ovo nase diskutovanje ovdje, a koliko druzenje i poznanstvo poslije racunara.

Evo otvoricu i anketu... u stilu fer pleja...  Smile

ja mislim da je ideja dobra, i mislim da Coolrunner objektivno radi svoj posao, ali teme koje otvara vlado i naslove koje one nose ne doprinose pomirbi .
Dobrodosao ... i nemoj samo o VIII kuci...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 22:16:00 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola v360v
Draga braćo i sestre..

U ovo blagdansko vrijeme odlučio sam da se pomirim sa svima..

Sve vas voli vaš Varaždinac..

[smilie=frisko46.gif]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Ja nebi uradio nista sa ove ankete.
Sto bi zvao na pice nekog koga ne poznam,a bome ni na zurku.
Da ga zovem da vidi grad verovatno bi mislio da sam peder jer je cudno da te ne znanac zove na takvu ekskurziju.
Da ga sa svojom drugaricom?
Pomisli ce covek da sam makro  Smile
E sada ukoliko tog pripadnike druge nacionalnosti poznajem onda sve 4 opcije dolaze u obzir.
Ustvari 3.Drugaricu cuvam i dalje za sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Evo predlazem da se uclanite u multinacionalni savez... ma zna varazdinac... jeli vaki, sto ne dajes donacije?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola v360v
Evo predlazem da se uclanite u multinacionalni savez... ma zna varazdinac... jeli vaki, sto ne dajes donacije?  Smile
Jel to mene pitaš za donacije ili gospodara smithyja?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Tesko ce do pomirenja doci na forumu. Prije ce doci u realnom zivotu.
Upoznao sam izvjestan broj Hrvata koji zive u Hrvatskoj i nije me niko ni poprijeko pogledao. U jako dobrim odnosima sam sa njima, ali kad sretnem nekog Hrvata na forumu 50% su sanse da ce mi jebati sve po spisku. Sad se pitam zasto se ljudi toliko kurce preko neta?
Ovo vazi i za ostale, ne samo za Hrvate.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.