Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kad vidis pripadnika druge nacionalnosti...

Glasanje završeno: 22. Mar 2007, 00:56:27

pozvaces ga na pice
23.3%  (10)
zvaces ga na zurku kod tebe
7%  (3)
vodices ga da mu pokazes grad
41.9%  (18)
upoznaces ga sa svojom drugaricom
7%  (3)
mrzim ih iz dna duse
20.9%  (9)
Ukupno glasova: 43
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati, dajte da se pomirimo ljudi, barem ovako preko neta.  (Pročitano 18265 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislim da je dobro i jedno pitanje... Zasto ljudi iz republika bivse SFRJ prosto grebu da kao turisti dodju u Bgd... (Nova godina, Dan mladosti)... za razliku od ljudi odave koje bas nesto i ne interesuju Zagreb, Ljubljana, Skoplje... zanima ih eventualno Sarajevo i hrvatsko primorje...  Smile

Citat
Jao sto je netko ovdje pametannnnnnnnnn vaoooooooooooouuuuuuuuuuuuuu....svaka ti cast vidi se da ce ti se to u buducnosti isplatiti....

Jbg... ta pamet se stice u 3-4. razredu osnovne skole... Wink

Citat
Dobro znaci ima istu podlogu a i ti si slusala gledala Slovenski TV jer si odrasla u staroj jugi,evo ja zivim u Njemackoj imam slovenske programe pa ih djelomicno razumijem a da sada pocnu da pijevaju nacionalisticke pijesme prvo me nebi interesovalo,a drugo nebi sigurno ni razumio....

Nisam ni ja rekla da me zanima... ali.. sta pijanci pevaju...  Smile
Sustina mog posta je bila... dolaze sa svih strana, niko ih ne tuce, niko ih ne sprecava... tako da je malo verovatno da je problem sa ove strane...
I jos jedared.. to nisu slovenski, vec slovenacki programi... nauci... Smiley
Jer... slavenski=slovenski... Smile

Citat
Ali dobro ti si ipak SFRJ dete...

Jeste... u mojoj porodici nema gastarbajtera... gasterbajtera... kako se ono kaze...  Smile

Eh Anea Anea ni kod mene nema Gastarbeitera ali tesko je to objasnjavati sada...

I evo da ti malo pojasnim zasto ljudi idu u Beograd...

Jednostavna stvar...gdje da idu ljudi u Srbiji kada dodju i kada zele da se provode,pa u Srbiji se najvise prikaziva Beograd i njega stavljate na turisticku destinaciju Nr.1...vidis ako malo citas vijesti ljudi se negrebu da dolaze nesto u Beograd jer je od 2006 pao broj turista u odnosu na 2005 za  6%.

Ljudi zele nesto vidjeti a u Beogradu se ima sta vidjeti...barem po meni.

Vidis zahvali se Anea dragome Bogu sto si isla u nasu skolu pa tu pamet stekla,ja nisam ucio bas dosta dugo u nasoj skoli pa tako da grijesim u nekim stvarima ili u mnogo stvarima...a onda kada zavrsis diplomu svoju prava ajde ja i ti cemo konkurisati bilo gdje na svijetu pa da vidimo gdje se postuje sta vise... Smile Smile

Ma svabe su zakon Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma hrvati su zakon, kakve svabe...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ma za mene su Srbi zakon...a pogotovo Srpkinje... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U znak pomirenja trebalo bi dati jednom hrvatu mesto moderatora na SNF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Svaka cast Zeljko....

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
ma jok, ne znaju oni moderirat  Smile a ima vec 3 moderatora, a mistreated stvarno radi izvrstan posao, na moje opste iznenadjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Mistreada mogu stvarno pohvaliti covijek je stvoren za vodju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ово није ништа ново, али је зато добар примјер интезивног рада на помирењу и мирној будућности

извор - http://www.pogledi.co.yu/vesti.php

Citat
Загреб - (Тањуг) - Покојни хрватски председник Фрањо Туђман добио је "свој" трг у Загребу, одлучено је у четвртак на седници скупштине града коју су посланици ХДЗ-а напустили из протеста што је за трг посвећен њиховом лидеру и оснивачу одређен "непримерен" простор.

Прихваћен је предлог да се Туђмановим тргом назове парк у ширем центру града, на месту где је дуго била касарна, а у најновије време зграде појединих министарства или државних установа.

Тај предлог је прихваћен тесном натполовичном већином од 26 гласова, шест их је било уздржаних, а пет против.

ХДЗ, чланови породице, као и представници десничарских странака и удружења, за Туђманов трг предлагали су тргове у најстрожем центру града, а међу "кандидатима" били су Рузвелтов трг близу Трга маршала Тита, затим Трг Св. Марка где се налази Сабор и седиште владе, па чак и Каптол, где се налази седиште загребачког надбискупа.

Садашња локација за многе је непримерена јер се ради о уређеној ливади са клупама и стазицама, иако је на том месту одржан задњи збор ХДЗ-а пред изборе 1990. и иако су поједини архитекти најавили пројекте за ревитализацију и обогаћивање садржаја трга.

Туђман, за разлику од мањих варошица или градова у којима су на власти били ХДЗ или десничарске странке, у Загребу до сада није имао "свој" трг или улицу.

IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ko je od vas iz mešovitog braka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ovu ste temu upropastili sa svadjama, pih! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.