Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Pa ti ne predlazes resenje. To ti je kao kad bih ja rekao da je pokretanje proizvodnje bitno za ekonomiju, a ti kazes. Predlazem da pokretanjem proizvodnje pokrenemo proizvodnju.
Ja te pitam kako ces da povecas natalitet, a ti kazes "natalitetom", ili troje dece. Kako, covece?
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Gledala sam neku emisiju na tv-u pre neki dan, radili su istrazivanja i ustanovili da 2500 nece vise biti Srba! Podatak me je zapanjio, jes znam da nas nema mnogo al ipak... mnogo bre to blizu A sto se tice nataliteta, to je jedno mnogo komplikovano pitanje.... ljudi se jednostavno ne odlucuju za decu jer ni oni sami nemaju sta da jedu, zivimo kako zivimo itd, a oni koji imaju para, e a oni nemaju vremena za decu Tasko pitanje, ne znam.... mozda kad bi bili ko Svajcarci tj imali mozda bi onda poceli malo bolje da se razmnozavamo.... U svakom slucaju, ako Bog da da sve bude ok kod mene, troje ne gine
To je insinuacija i provokacija ubacenih stranih elemenata [srs] Nece Srba nestati, i dalje je nama natalitet pozitivan, relativno mali, ali veci u odnosu na dobar deo Evrope.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pusti ti procene amera, da su malo realniji u tim procenama rekli bi da ce 2050 vrlo vrerovatno biti sve sto dise zbirsano sa zemlje nekim nuklearnim ratom... nazalost... tako je.. ma koliko mi ne zeleli da tako bude
Uh, al si mi ti optimista! Pa i ako se nesto tako dogodi, do te daleke 2050 bebe ce mo gajiti u teglama, pa ako ti zafali milioce srba samo pritisnes dugme. Ja se dobrovoljno javljam da sluzim kao model za buduce generacije. Zato, drugovi, ne boj te se, nauka je na nasoj strani.