Gospodine Aleksa, da ste bili prisutni na temi videli bi da se sastoji od gomile provokacija i neodmerenih reakcija na njih. Kapiram da svako od nas ima razliciti nivo tolerancije, ali kod ovog moda je zbog vaseg (agresivnih clanova) ponasanja nivo jako nizak. Takodje... takav sadrzaj steti ugledu foruma, a na meni je da ga stitim. Prema tome... izvolite... izivljavajte se negde drugde.
Kada se vi... svi vi sa politike budete ponasali korektno... u skladu sa normama civilizovanog i normalnog ponasanja, ni jedna tema nikad nece biti zakljucana... Kako to naravno nije slucaj... i kako masa vas na forum dolazi iskljucivo da bi se izivljavala, neke teme vremenom bivaju zakljucane... Kome se ne svidja, ima toliko drugih foruma na koje moze da ode... Mislim da je nivo tolerancije na ovom, takav da niko normalan nece ni pomisliti da se na 99% odluka zali...
Dakle... ako neko ima problem, logout pa na drugi forum...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!