Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 07:30:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprzen procesor???  (Pročitano 2004 puta)
18. Jun 2008, 01:11:03
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN93-1 20.0.058
mob
Nokia N93
Da li je moguce da sam sprzio procesor, u pitanju je Intel P4 3.0 Prescott.
Na internetu sam nasao na vise sajtova da voltaza ne bi smela da bude visa od 1.6v, fabricki je na 1.3v a ja sam je stavio na 1.45 ili 1.5v... I naravno nije uspeo ni da se pokrene. Ne znam koliko je procesoru potrebno vremena da pregori, jer on nije mogao da se pregreje jer nije radio tako ni 10sek. Posto je ASUS-ova ploca ona ima cras free bios medjutim uopste ne dodje komp do onog ekrana kad ti prijavi "overclocking failed", nego samo crni ekran...
Probao sam i da vratim BIOS na default preko dzampera, vadio sam i bateriju sa ploce, pa i procesor, nista. Kad probam da ga upalim ne cuje se ni ono beep, samo crn ekran.
Da li se tako manifestuje kad rikne procesor i da li uopste vredi da ga nosim u servis da ga provere?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
da li processor radi mozes da znas preko tastature tj. preko onih led dioda na tastaturi.
ako pri paljenju kompa one led diode (lampice) na tastaturi trepnu,processor ti je ispravan  Smile
ako se nista nedesava...sorry 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN93-1 20.0.058
mob
Nokia N93
Da, to sam zaboravio da kazem, lampice ne trepnu:( Znaci riknuo sigurno, a?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa najverovatnije  Smile
...sta da ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN93-1 20.0.058
mob
Nokia N93
Pa ok, hvala ti, postedeo si me cimanja po servisima.
Jos samo jedno pitanje, ako ja sada ubodem u ovu plocu neki drugi proc. da li ce ploca da postavi default vrednosti za voltazu s obzirom da sam valjda resetovao bios, ili ce i njega da sprzi:)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Tu moze vrlo lako da se desi da je otisla ploca. Identican primer sam imao sa preskotom 3.04 ghz i plocom MSI neo pro. Dizao napon i kraj...

Isto prilikom paljenja racunara nema nista, konstantno crn ekran. Stavio drugu plocu i sve radi. Btw, ako se ne varam, pretpostavljam da je to socket 478, a naci novu plocu koja podrzava procesore socket 478 je prava sreca. (mislim na nove ploce u radnji)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN93-1 20.0.058
mob
Nokia N93
Pa da, S478 je, ASUS. Mom ortaku je crkla ista ploca kao moja pre god. dana i nije mogao da nadje nigde novu da kupi. Na kraju resio da proda proc. i ostalo sto mu je bilo ispravno...
Ipak ja da odnesem u servis sta znam, da budem siguran. Nego, neznam da li samo da odnesem proc. da ne vucem po prevozu celu skalameriju...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Ponesi obavezno maticnu plocu i procesor. Pozeljno bi bilo da poneses celo kuciste, ali ako je veliki problem samo ona dva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Tu moze vrlo lako da se desi da je otisla ploca. Identican primer sam imao sa preskotom 3.04 ghz i plocom MSI neo pro. Dizao napon i kraj...

Isto prilikom paljenja racunara nema nista, konstantno crn ekran. Stavio drugu plocu i sve radi. Btw, ako se ne varam, pretpostavljam da je to socket 478, a naci novu plocu koja podrzava procesore socket 478 je prava sreca. (mislim na nove ploce u radnji)
Meni se to desavalo sa plocama za AMD. Tako da ne bih zanemario ovo sto Crowz kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Ploca garant... i ne diraj voltazu vise nikad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 07:30:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.