Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 695010 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Е Падрино....  Smile Никоме ништа не можеш да докажеш преко нета, поговото када ниси у праву.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Padrino,aj idi ispiski se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ма зајебава се Падрино - добра је фора, ево смешкам поред компа. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Брате шта си се уживео толико није ми јасно.. Стварно мислиш да неко Звезду саботира? Па и Звездине и Партизанове титуле су највероватније намештене, одржава се неки баланс и то је то. Шта се који мој палиш на те приче, реко сам већ да је то за боранију шарада зајеби нервирање Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Лик је баш острашћен, често има потребу да се бави Партизаном или Гробарима, упише се на теми само да би се искењао и излупетао...

Смањи доживљај брате, не мрзиш ти мој клуб ништа више него ја твој, али је разлика у томе што мене нпр. боли к**** да се толико бавим сплеткарошима из комшиницине управе или секташима са твоје трибине... Само опуштено матори... Нећете ни ове године узети титулу, а и ако узмете јебе нем се... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ne kazem ja da smo mi cvecke,ali ne pristajem na to dozivotno "balansiranje" u celoj zemlji oko dva kluba...takodje mislim da su se vremena toliko promenila ,da ne da nema "balansiranja" nego ima Partizan uticajnu sveru koja je 80% i ono sto je ostalo od Zvezdine uticajne svere 20%...Dakle balansiranja danas nema,u tome i jeste moguci problem...

A ono zbog cega sam napisao ono sto sam napisao,neko bi rekao "ostrasceno",je to da se stalno prica o tom penalu za koga neko mozda i moze da se "uhvati" a zaboravljaju se nekakve stvari koje nisu ocigledne kao taj statisticki podatak...

Takodje sprdnja na bolnu temu oko Toleta,koja je prihvacena kao "prdnja na cigansku izmisljotinu" i sala na nesto sta nema veze...A znamo da ima vece i da "ciganska prica" oko Toleta nije posalica,i nije za salu...

Zato sam to oko penala i Toleta shvatio licno i kao smejanje Zvezdi,i nasim pricama oko Toleta,i tog statistickog detalja oko penala...

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Нема то везе брате, никакве интересне сфере не постоје и којекакве глупости. Ти мислиш да ће због Толета Звезда остати без титуле следећих 10 година? Нема шаје бре, баласн мора да постоји. Зато је ово што Лукић прича смејурија, обична шарада за балване да се навуку на то да је неко оштећен и шта ти ја знам.. Купује човек поверење навијача.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Zavrsicu sa ovim postom na tu temu posto vidim da sam izazvao oprecna misljenja,ali logicno prema temi na kojoj pisem i vecini njenih posetilaca  Smile

Javio sam se zbog posalice kako 15 godina Partizanu nije sudjen penal i spomenuo se Tole u saljivom tonu kako treba da pomogne...

Isprovociran time,javio sam se jer vec par godina Partizan bukvalno receno drma Srpskim fudbalom,i kvalitetom koji ima,ali i stvarima na koje se upravo zali spominjuci taj stastisticki podatak oko penala...Dakle smesno mi je da navijaci kluba koji ima celu ligu "pokrivenu" dve godine(najmanje) kluba koji kupuje igrace,prodaje i menja sa celom ligom,ima "prijateljske odnose" sa svima prica o nekavoj 15 godna staroj nepravdi...A jos se spominje covek koji se zove Tole koji je direktno uticao na takav "odnos snaga"...

Nisam se javio da bi tek tako "pljunuo" po vasem klubu niti sam umobolni manijak koji se bez ikakvog razloga javi,samo da bi kenjao...

Jednostavno jako je licemerno secati se 15 godina "bez penala" ni u sali,pogotovo ako si navijac kluba koji u najmanju ruku isto krade zbog "balansiranja" a neko misli da i vise...U poslednje dve godine toliko je nepravdi bilo prema Zvezdi da je jos licemernije spominjeti taj penal i kao "pozivati Toleta" da pomogne na konto toga...

Ali posto sam protumacen kao manijak i kretencina neka tako i ostane,do sledeceg pisanja,nisam ni ocekivao nista drugo... Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 18:45:47 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Dakle smesno mi je da navijaci kluba koji ima celu ligu "pokrivenu" dve godine(najmanje) kluba koji kupuje igrace,prodaje i menja sa celom ligom,ima "prijateljske odnose" sa svima prica o nekavoj 15 godna staroj nepravdi...A jos se spominje covek koji se zove Tole koji je direktno uticao na takav "odnos snaga"...

У праву човек.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Парадокса пун к****... и звезда је за време Тита и комуниста дрмала југословенским фудбалом..., па су опет Партизану комшије подметале причу о Партизану као режимском клубу и осталим идиотаријама... Је л' то значи да сад' циганима треба неко да пребацује да су у то време имали све конце и полуге власти у савезу у својим рукама...

Какве везе има што је Партизан везао две дупла круне, можда буду и три... Smile, па и звезда је пре тога исто тако узела две...

Какав бре Томислав Караџић, па није Толе "кривац" што је Партизан и играчки и организационо био јачи од звезде последњих година..., у управи клуба су вам седели неспособни људи које сте и сами отерали...

Ил Падрино, покушаваш онако љигаво да подметнеш неку теорију о Партизану који узима титуле захваљујући Караџићу Smile и поштеној курви која се бори против ветрењача...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 19:00:00 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.