Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 695545 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
LG g5
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Nisam morao ovo da vidim,Radisa je napravio facu kao klinci kad brane,plasi se suta
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 01:44:55 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 

Uliva poverenje Ivica je u formi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Igrace Moreira, imam osecaj...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Zbrisaćemo Anderleht u Briselu!

Fudbaleri Partizana večeras igraju meč godine protiv Anderlehta, za prolaz u Ligu šampiona potrebna im je pobeda ili remi sa tri data gola

Partizan ponovo u Briselu igra za slavu i istoriju! Fudbaleri srpskog šampiona odigraće večeras (20.45, RTS 1) u glavnom gradu Belgije protiv Anderlehta poslednjih 90 minuta kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon beogradskih 2:2, samo bi pobeda ili remi s više od tri postignuta gola odveli crno-bele na fudbalski Olimp.

Parni valjak" je u Briselu igrao samo jednom, a to je bilo slavne 1966. godine, kada je tim Abdulaha Gegića na legendarnom „Hejselu" poražen od Real Madrida (2:1) u finalu Kupa evropskih šampiona. Srpski prvak i ovog puta nameriće se na „kraljevski klub", ali iz Brisela, a Aleksandar Stanojević veruje da će njegovi puleni iz okršaja s belgijskim prvakom izaći kao pukovnici!

- Očekujemo sasvim drugačiju utakmicu u odnosu na prošlonedeljnu. Naša taktika je smišljena već sutradan posle prvog susreta. Doduše, ometaju nas kadrovski problemi, ali svakako ćemo morati da igramo mirno. Ne smemo da se ponašamo kao da jurimo rezultat, ali ni kao da se branimo. S druge strane, siguran sam da će Anderleht izaći na teren sa ofanzivnom postavkom. Sačekaćemo pravi trenutak da dođemo do gola i pobede. Navijači su nas iz Humske ispratili porukom „Hoćemo pobedu". Ako oni veruju, onda moramo i mi. Nadamo se da ćemo biti pukovnici! - rekao je Stanojević.

Večerašnja utakmica u Briselu nema ni približno veliki značaj kao ona od pre 44 godine, ali bi po važnosti mogla da se uporedi s onom od pre sedam godina, kada je eliminisan Njukasl. Ivica Iliev opet će, kao i tada, predvoditi napad „parnog valjka".

- Mi smo imali sreću da smo ostvarili svoje snove. Ali, ne bi bilo srećnijeg od mene ako bi mi Saša Ilić ponovo asistirao za gol koji bi Partizan odveo u Ligu šampiona. Mi znamo šta to znači, a mlađi igrači u Beogradu su imali prilike da osete taj duh. Mušema na terenu i himna ovog takmičenja nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim. Pred nama je prilika da pokažemo koliko zaista vredimo i uveren sam da ćemo uspeti da napravimo nešto veliko. Naš cilj je Liga šampiona i od toga ne odustajemo, najbitnije je da verujemo - istakao je Iliev.

Ako iko veruje, onda je to Milan Smiljanić! Povratnik u redove srpskog šampiona, inače poznat po hrabrim i večito optimističnim izjavama, jedini se usudio da prognozira tačan rezultat meča u Belgiji.

- Biće 0:2, a strelci će biti verovatno napadači Kleo i Iliev. Ma, neka gol da i Radiša Ilić, samo da pobedimo. Partizan ima kvalitet, a san svakog igrača je da nekim vanserijskim rezultatom obezbedi svoje mesto u klupskoj istoriji. Svesni smo da su Belgijanci fizički jači, ali verujem da ćemo prvi postići gol i onda ćemo biti bliži trijumfu - naglasio je Smiljanić.   

Stizu Grobari

Navijači Partizana učiniće sve da večeras „neutrališu" Anderlehtovu prednost domaćeg terena. „Grobari" s raznih strana Evrope organizovano su krenuli na utakmicu u Brisel, pa će pored onih iz Srbije doputovati i fanovi iz Nemačke, Austrije, Slovenije, kao i iz ostalih zapadnoevropskih država. Ulaznice namenjene navijačima Partizana neće se naći u slobodnoj prodaji, već će moći da se kupe u hotelu „Mariot", a cene su 10 evra za „V2 blok", odnosno 20 evra za „D2 blok".

Škotski „dželat" na centru u Briselu

Loše vesti po Partizan stigle su iz UEFA! Utakmicu u Briselu vodiće škotski sudija Kreg Tompson, koji crno-belima nikako nije ostao u lepom sećanju. Isti arbitar „osakatio" je Partizan pre dve godine protiv Fenerbahčea (2:2) u prvom meču takođe poslednje runde kvalifikacija. Tompson je poništio regularan gol Miloša Bogunovića, zatim je svirao nepostojeći penal za Turke, a vrhunac je bio kada je napadaču Fenerbahčea Guizi priznao gol iz evidentnog ofsajda. Interesantno je da Škot nikada nije bio učesnik svetskog ili evropskog prvenstva, iako je čak sedam godina član FIFA.

Pošto je meč u Briselu dobio epitet „visokog rizika", onda je za specijalnog posmatrača određen Vilijam Mekdugal iz Škotske.

Čakar: Neka opet Iliev reši meč

Bivši fudbaler Partizana Damir Čakar uveren je da će crno-beli eliminisati Anderleht i zbog toga je s ekspedicijom „parnog valjka" otputovao u Belgiju. Crnogorski napadač već je igrao s Partizanom u elitnom klupskom takmičenju, a čak je bio strelac iz penala u čuvenom duelu s Njukaslom.

- Da ne verujem da Partizan može da eliminiše Anderleht ne bih ni kretao na ovaj put. Moj nekadašnji klub ima aktivan rezultat i ukoliko budu verovali u sebe tih 90 minuta, onda je uspeh sasvim realan. Belgijanci jesu kvalitetniji tim, ali to nisu potvrdili igrom u Beogradu. Štaviše, mi smo kod rezultata 2:1 mogli da damo još koji gol, a onda je usledila ta greška Radiše Ilića... Nema veze, sve je to fudbal, pa ko zna možda se belgijskom čuvaru mreže tako nešto dogodi večeras - rekao je Čakar.

Interesantno je da su se preksinoć u avionu na putu za Brisel našla čak četvorica junaka iz Njukasla. Saša Ilić i Ivica Iliev kao vedete sadašnjeg tima Partizana, zatim Albert Nađ kao član uprave i konačno Damir Čakar kao „talija" za večerašnji meč.

- Priznajem da sve ovo pomalo podseća na Njukasl 2003. i nadam se da može da se ponovi i onaj rezultat. Uverenja sam da bi Ivica Iliev svojom brzinom mogao da reši meč. Ključna bitka odvijaće se na sredini terena i ko tu bude odneo prevagu, biće daleko bliži Ligi šampiona - istakao je Čakar.

Bez Moreire, Radiša na golu

Almami Moreira neće početi utakmicu protiv Anderlehta! Portugalac se poslednjih dana ponovo žalio na povredu, tačnije na bolove u potkolenici, tako da neće biti u konkurenciji za startnih 11. Trener Stanojević odlučiće u poslednjem trenutku hoće li Moreira biti na klupi ili čak na tribinama. Na golu će stajati Radiša Ilić.

- Imam maksimalno poverenje u njega - podvukao je Stanojević.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ljudi da li bi neko mogao da mi odgovori u roku od pola sata posto me do tada pustaju ovi u kladionici da igram  Smile...

Ja zaista navijam za Partizan,ne idem tako cesto na utakmice mozda 1-2 godisnje odemo ja,cale i brat...Ali zaista imam osecaj da smo jaci nego prethodnih sezona kada su u tim ciklusima za LS tu bili Paunovic,Tosic,Ljajic,Djordjevic i ostali...Imamo sansu za ulazak u LS,znam da se ne treba kladiti na klub za koji navijas...Ali kvota 4.5 da Partizan ide dalje...Dias i ostali ako budete online do 9 sati mi napisite kolike su REALNE
sanse da Partizan prodje veceras...Naravno svi bi mi zeleli da prodje dalje i sto onda da se ne zaradi?
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Реално немате шансе, не због тога што сам звездаш него је Андерлехт јачи и што је најважније спремнији.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!

Odigrao opusteno  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 09:52:52 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ма Дане слушај свој инстинкт, такве ствари ти не може нико рећи. Ми да знамо, ми би већ сада славили, опијали се, плакали.  Smile Јебеш паре, и онако ћеш уплатити можда хиљаду максимум.

Браћо ајмо заједно, бар срцима да будемо уз надам се јунаке. А јунацима срећно, нека изађу из утакмице натопљени знојем више него икада и сигуран сам да ће играти још 6 пута у елити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Uplatio sam 3000 kao i za Srbiju-Ganu   Smile

Ako vidim da Radisa Ilic brani najbolje sto moze,ako se Ivan Stevanovic bori kao lav,ako Tomic makar dribla aut liniju,a Sale se opet vraca nazad znajuci da nema Duljaja,ako Iliev trci i ako jedva stoji na nogama,ako se Lazevski bori krvnicki kao u Beogradu,Ako Lola i Petrovic drze sredinu i trce od 16 do 16 i ako Kleo radi ono sto obicno radi...Meni rezultat nije bitan!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 09:56:04 od Borijelo! »
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.392 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.