2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 791 792 794 795 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 544479 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
izgubili rukometasi od kolubare  Smile
4 razlike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Rukomet u Srbiji večita muljaža  Smile ... dali smo im pobedu, tj. vratili smo im verovatno za nešto od ranije, pošto realno nama bodovi nisu ni trebali   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One M8
Kako nam nisu trebali bodovi?Zar nismo treci na tabeli,ovom pobedom bi uhvatili prikljucak,zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Лакше вам је да пустите колубару, да проба да нам узме титулу и вратите дуг из прошле сезоне...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson W800i
Ako su stvarno pustili onda su debili.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ма рукомет је смешан спорт код нас, никада се није имало пара Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ма какво пуштање, па и прошле године су имали бољу екипу од вас, али нису узели титулу услед муљања. Тад је председник РК Партизан био и председник РСС.
Још се Колубара појачала у међувремену, а Партизан довео само Абаџића и отишли неки играчи.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vujošević o sebi, trofejima, Zvezdi, politici

"Ne kajem se što sam trenirao Crvenu zvezdu", kaže Vujošević i dodaje da nije član nijedne stranke, ali da glasa za najmanje loše, da je slab na Blejka Stepa i da nije lako odrediti koliko je novca potrebno da se Partizan plasira na Fajnal-for Evrolige.

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime šampiona u košarci i njegovog trenera.

Početal novog Milenijuma pod obručima su obeležili Partizan i Duško Vujošević.

Osam sezona, osam titula, osam nastupa u Evroligi i svaki uspešniji od prethodnog, dok je budžet bio sve kraći i kraći, a ekipa sve mlađa i mlađa.

Paradoksalno!

Vujošević je često u medijima i posle njegovih redovnih konferencija za štampu pre i posle utakmica crno-belih novinar uvek ima šta da napiše. Fraze mu nisu bliske.

Ipak, retko Vujošević daje intervjue, pogotovo one u kojima se osvrće na duži vremenski period, a jedan takav dao je "Večernjim novostima".

"Bez obzira na postignute uspehe, uvek postoji glad za trofejima. Kod mene postoji osećaj da bi neki neuspeh srušio prethodne uspehe, tako da se više od toga branim nego od slabe motivacije", počeo je priču Vujošević.

"Moj treći dolazak u Partizan 2001. na mesto šefa stručnog štaba... Sigurno je da je taj početak bio težak, jer je došao posle više od deset godina pauze. Svake sezone imali smo delikatnih momenata, probleme smo rešavali nekad uspešno nekad ne, ali nismo ih gurali pod tepih. Naravno da je bilo mnogo srećnih trenutaka, prilikom osvajanja svakog trofeja...", dodao je on.

Da li ste i kad razmišljali da dignete ruke od svega i prihvatite ponudu iz inostranstva?

"Dođe momenat kad i tako razmišljate, pre svega zbog materijalne situcije i prevelikog stresa, kao i nemogućnosti da se tim zadrži tri-četiri godine".

Da li ste potpuno odustali od inostranog angažmana?

"Ako bih osetio da sam ja balast za Partizan, otišao bih bez previše razmišljanja. Često je ostanak bio na štetu ličnih materijalnih interesa, koji, apostrofiram, nisu u prvom planu. Ukoliko bi došlo do ponude koja se ne odbija, ne bih je odbio, naravno u dogovoru sa klubom".

Koja je ponuda koja se ne odbija?

"Mogla bi da bude iz dva-tri kluba s budžetom i aspiracijama za osvajanje Evrolige. I kad bi to odgovaralo Partizanu. Te dve stvari moraju da se poklope".

Zlobnici tvrde da ste "za domaću upotrebu"...

"Košarka je ovde i u Litvaniji i Grčkoj ozbiljan način identifikacije. U Beogradu osećam stvaralaštvo, emocije, najbolje se osećam i najbolje radim poput endemske biljke, nije bitno da li je sa materijalne strane najbolje. A šta ko priča, ne mogu da komentarišem".

Koliko je novca potrebno Partizanu da bi osvojio Evroligu?

"Ne znam koliko je novca bilo kome potrebno da bi garantovalo osvajanje Evrolige. Rezultate koje pravimo godinama prepoznaju u inostranstvu. Ali, ma koliko da se daleko otišlo, ne oslobađa čoveka bola od ispadanja. Ipak, imamo dovoljno pameti da shvatimo da idemo daleko preko svojih granica, mada ostaje gorčina što niko ne prepoznaje ovu dragocenost. Ali, to više govori o državi, nego o klubu".

Da li Zvezda kod političara i sponzora ima povlašćeni položaj u odnosu na Partizan?

"Ove godine ni oni nisu u dobroj finansijskoj situaciji, ali bilo je godina i godina kada su bili u neuporedivo boljem položaju. Ne znam zbog čega, verovatno i zbog nekog broja ljudi koji su bili na određenim pozicijama, a navijači su Zvezde. Međutim, suština je da nije rešen sistem finansiranja vrhunskog sporta. Ako se sve temelji na donacijama, to će dovesti do propasti sporta".

Da li biste se bavili politikom?

"Politikom se bavim ne profesionalno, već u onoj meri u kojoj se ona bavi mnome. Nije pravo samo članova stranaka da se bave politikom, već svih građana. U određenim situacijama, pitanje građanske hrabrosti je da izraze mišljenje koje neće biti populističko".

Da li glasate? Da li ste simpatizeri neke stranke?

"Glasam. Trudim se da izaberem najmanje lošu opciju. Nisam simpatizer nijedne stranke".

Tokom trenerske karijere u Partizanu, Zvezda je promenila desetak trenera. Ko je bio najteži, ko najlakši rival?

"U većini slučajeva radilo se o veoma ozbiljnim trenerima i ljudima koji su imali svoj sistem, koncepciju, veliku energiju i unosili kompletnu ličnost u ostvarivanje što boljeg plasmana. Bilo je razlika u nijansama. Generalno, skoro svi su u veoma visokoj klasi trenera. Ne bih pravio klasifikaciju, pogoto ne ko je bio najslabiji partner, jer takvih nije bilo".

Da li se kajete što ste bili trener Crvene zvezde?

"Što bih se kajao? Trenerskim poslom se bavim profesionalno. Uvek govorim: kad ne radim nigde, navijam za Partizan, kad radim, navijam za klub u kome radim. U leto 1991. sam morao da odem iz Partizana, iako smo imali veći učinak od zacrtanog. Sa Zvezdom sam napravio dobar rezultat, ne vidim u čemu je problem. Bila su drugačija vremena, nije bilo tenzije u ovoj formi".

Koja je bila najbolja generacija Partizana koju ste vodili od 2001?

"Svakog leta smo gubili ponekog igrača koji nam je sledeće sezone strašno nedostajao da bismo napravili veći rezultat. Možda je ipak to... Teško je da odlučim... Žao mi je što nismo uspeli da zadržimo jednu generaciju duži period, ali to prosto nije moguće zbog naše socijalne priče".

Postoji li žal za nekim igračem koga niste doveli? Koju biste dvojicu koji su otišli iz Partizana voleli da imate u timu?

"Postoji žal za dvojicom koji su otišli u Železnik, a koje je Partizan mogao da angažuje. Ne bih o imenima. Peković je sigurno jedan od dvojice koje bih voleo da imam u timu".

Koji je stranac bio najviše po vašem ukusu, a za kojeg ste se prevarili?

"I pored povrede zbog koje nije mogao da se dokaže u inostranstvu, moja posebna slabost je Blejk Step. Malo puta smo se prevarili kod domaćih igrača i stranaca".

Da li ste i šta pogrešili kada ste bili selektor SCG i šta biste sada promenili?

"Te 2003. sam prvi put obavljao selektorski posao, tako da nisam imao iskustva i sigurno da bih, iz sadašnje perspektive, neke stvari uradio drugačije. Ali, sada je to naknadna pamet".

Da li biste jednog dana bili selektor Srbije?

"Srbija ima rešeno pitanje selektora na najbolji način. Dušan Ivković poseduje ogromno iskustvo, harizmu, autoritet, mrežu poznanstava, ne samo kada su u pitanju igrači, tako da je od vitalnog interesa za Srbiju da bude što je moguće duže selektor Srbije".

Budućnost srpske košarke...

"Na EP u Poljskoj napravljen je izvanredan uspeh, naravno zaslužen, ali i koji je proizišao iz spleta određenih dobrih okolnosti. Ekipa je prevazišla sva očekivanja i sad treba svako od njih pojedinačno da raste i na narednim prvenstvima. Ima igrača koji pokazuju napredak, nadam se da će se pojaviti novi i da će doprineti kvalitetom da naša košarka nastavi uspešnim putevima".

Koji ćete učinak ove sezone smatrati uspehom?

"Trenutni rezultati u Evroligi su izvanredni. Bilo bi iznad svih mogućnosti da stignemo do Top 16. Fajnal-for je cilj u Jadranskoj ligi, dok u domaćem šampionatu želimo da napravimo isti rezultat kao prethodnih godina, dakle titula", zaključio je Duško Vujošević, koji je rođen 3. marta 1959. godine u Podgorici.

U karijeri, Vujošević je vodio Partizan, OKK Beograd, Zemun, Partizan, Granadu, Partizan, Crvenu zvezdu, Brešu, Pistoju, Skavolini, Budućnost, Radnički i Partizan.

Bio je selektor Srbije i Crne Gore tokom 2003. godine, a trenutno obavlja i funkciju selektora Crne Gore.

Da li vam je neko zamerio u Beogradu što ste selektor Crne Gore?

"Ne gledam ko je koje nacionalnosti, već ko je kakav čovek. Deo posla radim kao selektor Crne Gore, što je nekim nacionalistima u Beogradu smetalo, ali to je već njihov problem", podvukao je Vujošević.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Potvrđeno - Đurić kandidat za predsednika Partizana

Na večerašnjoj sednici Upravnog odbora Partizana, koja je trajala oko dva sata, aktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić biće protivkandidat Savu Miloševiću, koji je istakao da je zadovoljan ishodom večerašnje sednice.
Aktuelni predsednik Partizana kandidovao se za ostanak na funkciji predsednika. To je odluka večerašnjeg Upravnog odbora crno-belih, koji je obeležilo i sprečavanje velikog broja novinara da uđu u prostorije kluba.

Đurićev protivkandidat Savo Milošević u prvoj izjavi posle sednice izrazio je zadovoljstvo njenim ishodom.

''Ako me pitate za komentar mogu da kažem da sam zadovoljan jer sam dobio protivkandidata. Odluka Upravnog odbora je očekivana. Pošto je po mnogima taj isti Upravni odbor u proteklom periodu loše radio, siguran sam da ću pobediti njihovog kandidata. Želim evropski Partizan, a u cilju toga, zaposliću i ljude iz inostranstva'', izjavio je Milošević.

sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Кладионице ће у четвртак направити преседан и први пут ће на некој утакмици квота на неку екипу бити 1, то ће бити Шахтјор из Доњецка који ће играти против београдског Партизана на стадиону ЈНА, дакле, то је први пут у историји фудбала сигурица, ја знам да ћу ставити бар једно 2 сома на то, па шта буде  Smile

едит: на Партизан ће, наравно, квота бити плус Бесконачно.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 19:29:42 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 791 792 794 795 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.