2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 544653 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
PARTIZAN: Nedisciplina i neodgovornost...  

Nedisciplina i neodogovornost... Dva razloga za poraz od poslednjeg šampiona Lige UEFA Šahtjora u Donjecku (1:4), prema mišljenju trenera Partizana Gorana Stevanovića.

Partizan je u 2. kolu Grupe J Lige Evrope (eks Liga UEFA) doživeo rezultatski ubedljiv poraz, ali više od toga, poražavajuće je delovalo (bezuspešno) nastojanje fudbalera šampiona Srbije da se organizuju, postave, odbrane u trenucima kada bi Šahtjorovi Brazilci uzeli loptu.

Stevanović na momente anarhijski pristup igri na Donbas Areni razume kao posledicu...

"Nedostatka discipline i odgovornosti. To su stvari, koje dele velike i male ekipe", oštar je bio Stevanović, koji je jasno svrstao svoju ekipu u rang onih manjih kada je konkurencija u Ligi Evrope u pitanju.

"Znali smo gde dolazimo, pričali o tome i ulogu favorita zasluženo prepustili Šahtjoru. Jedino što mi je krivo je način na koji smo primili golove. Jedna od stvari na koju sam najviše upozoravao je gubljenje lopte na našoj polovini netačnim pasovima onda kada mi kontrolišemo loptu, kada mi donosimo odluku u napadu", rekao je Stevanović.

Partizan je na utakmici u Donjecku primio golove uglavnom posle grešaka svojih igrača, a Stevanović je najavio da će sigurno promeniti sastav za naredne mečeve.

"Bili smo strpljivi, pričali, pokušavali u hodu da ispravimo neke stvari, analiziraćemo dalje, ali moraćemo nešto da menjamo. Ima igrača koji čekaju svoju šansu i onih koji su imali priliku da pokažu želju, volju, htenje. Još mi je 'vruća glava', mogao bih da kažem nešto zbog čega bih se kajao. Možda je ovaj rezultat realan", rekao je on.

Na pitanje novinara da li je zadovoljan zalaganjem igrača trener crno-belih rekao je da pojedinci nisu pružili maksimum, ali da ipak veruje da su želeli.

"Poznajem ekipu, dobro znam ko je u kakvoj formi, ko je bio povređen. Imali smo zgusnut kalendar, četiri utakmice za deset dana, a sad je došla i ova peta. Isti igrači iznose teret tih utakmica, u trkačkom smislu, ali kad oni padnu, drugi koji nisu dovoljno spremni ne mogu to da nadoknade i tada ulazimo u problem", rekao je Stevanović.

On je dodao i da je i pored početne treme na početku utakmice protiv Šahtjora golman Aleksandar Radosavljević "korektno obavio posao" i da mu treba pružiti šansu. Partizan je imao nekoliko prilika pre jedinog gola Adema Ljajića u 84. minutu, ali su fudbaleri beogradske ekipe loše rešavali te situacije.

"Šanse su imali (Lamin) Dijara i (Ljubomir) Fejsa, ali problem je u neodgovornosti u duel igri, ostavljanju igrača i praćenju lopte. Nedostatak odgovornosti i discipline nam se ponavlja dugo vremena. Na tome moramo da radimo dok se ne shvati problem. Moguće je da je bilo nedostatka komunikacije, ima tu i fizicke spreme, svega pomalo", rekao je Stevanović.

On je dodao da ima rešenja i da ne treba ništa raditi na silu da bi se nešto promenilo.

"Ne treba seći preko kolena, ima tu i pozitivnih stvari, ali njih ćemo ostaviti za nas, Nije mi cilj da tražim alibi, ali u ovom trenutku odigrali smo najbolje, međutim, to nije dovoljno za rezultat u Evropi", dodao je trener Partizana.

Stevanović je rekao da ekipa mora da se posveti takmičenju u prvenstvu i da će u narednim utakmicama pokušati da osvoji neki bod u Ligi Evropa, kao bi popravila utisak.

"Još smo u nekom zakašnjenju za Evropom. Moramo da se bavimo realnošću, da ne izgubimo korak u prvenstvu, titula je važna za klub. Nedostatak koncentracije i discipline se ne prašta u Evropi. Kod nas se to oprosti i prođe, ali u ozbiljnim evropskim takmičenja se itekako kaznjava", zaključio je Stevanović.

(agencije/MONDO, foto: partizan.rs)

Tako je govorio najbolji nas trener posle Antica.....(Dias morao sam Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Govoreći otvoreno

U senci novog Zakona o informisanju, traje i represija nad sportskim novinarstvom

Žare, gde su pare?

Otkako je usvojen novi Zakon o informisanju, ne prestaju polemike o tome koliko je on restriktivan i represivan. čak se i OEBS konačno oglasio - da su medijske slobode ozbiljno ugrožene u zemlji Srbiji. Ali, mimo svih zakona, već odavno traje teror jednog čoveka nad fudbalom i nad sportskim medijima u Srbiji. Njegovo ime je žarko Zečević.

Nikola Simić

Iluzorno je dalje pisati i spekulisati ko, u stvari, stoji iza nakaze od Zakona o informisanju, jedne praktično staljinističke tvorevine koja je došla od nekih čudnih evropejaca, kojima - o kakve li ironije! - više nije bitno šta to Evropa misli o demokratiji i slobodi medija u Srbiji.
Neki razumniji, međutim, predlažu da se pristupi izradi novog zakona o informisanju, da se u njegovo porađanje uključe staleška udruženja, jer javna rasprava nije ništa drugo do civilna kontrola vlasti, kategorija na koju se, nažalost, u ovoj nesrećnoj zemlji naprasno - zaboravilo.
 Ali nisu ovde samo nesrećni tvorci Zakona o informisanju jedini krivci za gušenje medijskih sloboda. Kako stvari stoje u sportskom novinarstvu, to nas ovom prilikom posebno interesuje. činjenica je da u sportskim medijima nema istraživačkog novinarstva, nema dubinskih tema od suštinskog značaja za prosperitet srpskog sporta, ali zato i sportski mediji imaju svog Dinkića.
 Verovali ili ne, to je homo duplex srpskog fudbala - žarko Zečević, kobajagi bivši generalni sekretar Partizana, sada nekakav sekretar Upravnog odbora Jugorosgasa.
 Možda ovaj čovek može da radi na dva razboja, u Partizanu i u rusko-srpskoj kompaniji, ali ono što on nema pravo (a nema ni moralni ni stručni kredibilitet) jeste da uređuje srpske sportske medije. A to radi godinama, sada ozbiljno izgubivši strpljenje, manirom iz krimi-filmova poziva pojedine beogradske redakcije, ucenjuje i - preti. želi da ućutka sve one koji o Partizanu, klubu koji se raspada po svim šavovima, pišu kritičke osvrte. Dakle, pišu pošteno i realno.

"...Ukloni Simića ili više nismo prijatelji"

Nikada u svojoj dugoj novinarskoj karijeri nisam pisao u prvom licu jednine. Ne smeta mi, inače, kada drugi tako pišu, ali lično, mislio sam, i još uvek mislim, da je to pomalo pretenciozno. Međutim, nije ovde bitno šta ja mislim, važno je da pošteno, bez ostrašćenosti, iznesem neke činjenice koje sportska javnost u Srbiji treba i mora da zna.
 Radim na jednoj televiziji kao komentator, pokušavajući otvoreno da govorim o svim anomalijama u srpskom sportu, posebno fudbalu. I da se malo i pohvalim - TV gledalište me je odlično prihvatilo, bez obzira na to što istina u fudbalskom miljeu nije na nekoj visokoj ceni.
  Međutim, ovih dana javio se žarko Zečević, čovek koji, kako sam kaže, "nema nikakve veze s Partizanom" i ozbiljno zapretio redakciji, uredniku, da imaju vremena da me za mesec dana skinu sa programa, ili... Ostalo nije za prepričavanje ako se poštuje pristojan, građanski ukus čitalaca.
  Kako sam tu intervenciju doživeo? Moram odmah da priznam - vrlo teško. Odmah me je spopao neki neobjašnjivi strah. Evo i danas se tresem od silnog straha. Tresu mi se i noge i ruke. Prišao sam kompjuteru da bar dam neke oduške sebi, da se smirim, kad ono, međutim... od straha se trese i moja "kibernetička naprava".
Od straha, neće ništa da prihvati što se odnosi na sivu eminenciju (i danas) Partizana, žarka Zečevića.
Ne zna jadni kompjuter da je žarko Zečević sada gori i goropadniji od Mlađana Dinkića, za kojeg se, inače, vezuje donošenje ovog novog Zakona o informisanju. Dinkić disciplinuje političke novinare, a žarko Zečević - sportske?
 Ne bi bilo velike štete da svojim uticajem, svojim univerzalnim manirima pokupljenim od strasnog gledanja kriminalnih filmova, ućutka mene.
Nažalost, Zečević bi da ućutka i kompletnu sportsku javnost primenjujući mafijaški zakon ćutanja, omertu - da praktično niko ne vidi, ne komentariše, ono što on radi, a da i dalje rukovodi iz senke fudbalskim klubom Partizan, iako tamo ima svega nekoliko svojih proverenih ljudi - Petrića, Tomića, Grubora, Drljaču, đurića - i nikog više. Ali, dobro su razmešteni, drže sve poluge vlasti, pa u toj zanesenosti ne vide, nesrećnici, da se Partizan bruka i na međunarodnoj i na domaćoj sceni.
 Javljao se "urednik" žarko Zečević i redakciji Sporta. Zasmetala mu je priča o tome da je on autor strašnih podela u klubu, odnosno u Upravnom odboru. Pokušao je da ućutka i glavnog urednika Sporta, da ne piše o njemu na negativan način, ali je - govore naša saznanja - naišao na tvrdo.
Prosto, zaboravio je Zečević da, iako iz Partizana cedi suvu drenovinu, on više u sportskoj javnosti Srbije nema nikakav ugled, nikakav kredibilitet, niti bilo koga ko bi mu poverovao.  Izgubljena moć i ugled opterećuju ovog čoveka do psihijatrijskih razmera, pa se, jadnik, ponaša kao slon u staklarskoj radnji.

Neron stanuje u Humskoj jedan

Ako bi me eventualni čitalac upitao šta ja to imam protiv žarka Zečevića, kakve mi dodirne tačke u životu imamo - skoro da ne bih umeo da odgovorim. Zapravo, ja se kao novinar koji neće da misli glavom nesrećnog Zečevića, samo branim od svog progonitelja. Drugo je pak pitanje što se ja veštije, i mudrije, branim nego što on napada.
 Godinama pišem o fudbalu i pokušavam da ga odbranim od Zečevića i njemu sličnih. Bivši gensek Partizana, a i sada alfa i omega ovog kluba, živi od fudbala. I to dobro živi. Ni Interpol ne bi mogao da popiše njegovu imovinu, stečenu od skromne plate generalnog sekretara Partizana. Uz to je izveo i pravi podvig - izdržavao je porodicu, školovao decu u inostranstvu...
 Ja sam u svojoj novinarskoj karijeri afirmisao preko 200 srpskih fudbalera. žarko Zečević ih je, po sopstvenom kazivanju, prodao 140. Gde su pare, žare?!
 Ja sam se iz sve snage trudio da se obračunam sa svim anomalijama u srpskom fudbalu, napisao sam i knjigu "Fudbalska mafija u Srbiji", da bih ukazao na jedan poguban manir da se pare od transfera igrača prelivaju u privatne džepove.
 Za rekordno kratko vreme, u potpunosti je Partizanu vratio duh pokojnog Mirka Marjanovića, svog vrlog mentora, zbog čega crno-beli doživljavaju golgotu na svim frontovima. Ili smo mi u grdnoj zabludi?
 O tome koliko uticaja ima žarko Zečević na ukupne odnose u srpskom fudbalu, kako preko Saveza traži da mu se nadoknadi 400.000 evra koje je svojevremeno privatno pozajmio svom sabratu po poslovima u fudbalu, pokojnom Branku Bulatoviću, sledećom prilikom...
U ovom trenutku raduje to da u odbranu FK Partizan ustaju i njegovi bivši asovi, Savo Milošević, Dragan ćirić, đorđe Tomić, Bata Mirković i mnogi drugi ugledni partizanovci,  ozbiljno spremajući "puč" i preuzimanje vlasti u svom klubu. Taj dan obračuna u Humskoj jedan približava se brže i silovitije nego što sadašnji kvazirukovodioci o tome mogu i da sanjaju.
  Znaju ti čestiti asovi, koji su pronosili slavu Partizana, a zna to i kompletna fudbalska javnost Srbije, da ako oni ne uzmu stvar u svoje ruke (baš kao što je to učinjeno i u slučaju Crvene zvezde), Partizan će nestati sa fudbalske mape Srbije.
  Nije ovde samo problem to što Zečević i kompanija čine pravi genocid nad Partizanom (navodno su mu navijači Partizana, Grobari, razbili i kola, mada nipošto ne odobravamo nasilje) već što njegovi podanici u samom klubu čine pravi genocid i nad srpskim fudbalom.
  Uništavanje Partizana, jednostavno, mora da se zaustavi. Ne može jedan čovek da glumi ludilo i da sve ostale ljude koji vole fudbal i navijaju za Partizan, vuče za nos zarad svojih ličnih interesa.
  I da zaključimo: za žarka Zečevića se slobodno može reći da je Neron srpskog fudbala. On, tragično osrednji košarkaš.

Otišao i đorđe Tomić

čestiti ljudi, oni koji neće da služe gorem od sebe, polako napuštaju Partizan. Otišao je, na dostojanstven način, Zoran-Bata Mirković. Za njim je, tek što je postavljen na mesto zamenika direktora omladinske škole, crno-bele napustio i đorđe Tomić, jedan sjajan mlad čovek, nekada veliki igrač Partizana i nekoliko evropskih klubova. Oba ova odlaska, i Mirkovićev i Tomićev, imaju istu poruku - "nećemo da služimo kao lutke o koncu žarka Zečevića". Ako tako govore čestiti bivši fudbaleri Partizana, koga to još žarko Zečević može da ubedi da iz senke, iz mraka, da ne vodi Partizan? I sigurno ga on nikada neće napustiti ako Grobari, kao nekad, ne uzmu stvari u svoje ruke i ne krenu u žestoke demonstracije. Pa i pred Vladu Srbije, što da ne?

Žare, gde su pare - Nikola Simić
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
bla bla bla,ne znam zasto vecina,skoro svi,svi koji simpatisu ili navijaju za partizan...sada posle uedljivog poraza pricaju kako je izgubio jer ; nije imao malo srece u nekim trenucima,pa pad koncetracije,greske trenera,nedisciplina bla bla itd itd ...
jednostavno je izgubio zato sto je neuporedivo bio losija ekipa,jednostavno ih je protivnik pregazio,zgazio ,igrao se viktorije na terenu,kao na treningu.
verovatno bi se desili slicno i zvezdi kao i vojvodini.
niko nece sebi da prizna da smo smejurija sto se tice fudbala,svi drugi klubovi  se obraduju kada u nekom zrebu dobiju neki srpski klub.to je jednostavno tako ove sezone ,kao i deceniju za nama.
da rezimiram,sahtjor je mnogo bolji,i doslovno je pregazio partizan.
na zalost,tako ce verovatno biti i u skorijoj buducnosti ako se bude uopste i plasirao u neku takmicenje (isto vazi i za ostale nase klubove)
losiji smo od drugih,i to bas losiji,jbg.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 18:18:36 od ma nema veze »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jebote od kako je nikola simic krenuo na partizan od jednom ga nema na SOS-u
a celu proslu sezonu je kenjao po zvezdi,a sad ga pojede mrak sa SOS-a
pa vi vidite za koga se nateze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Kako ga bre nema, ima ga... Jel bio u prosloj emisiji sa Petricem kada je ovaj objavio da je dao ostavku... Ne samo da je bio, nego i pljuvao li pljuvao...

Nisi samo video, inace Nikola Simic je u elementu... Fali mu samo Stane Karasi, ali on ce doci kada bude ponovo trebalo da se pljuje po Zvezdi...  Smile

« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 18:43:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Evo u kosarci se po forumima pominje Mateen Cleaves ima li sto od toga???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
... a bre smarate vishe sa bjekom i zekom... nisu vishe u klubu i tachka... dajte da vidimo shta nam je chiniti u fudbalu, a ne samo da prichamo prazne priche od kojih niko nema koristi...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson 
Evo u kosarci se po forumima pominje Mateen Cleaves ima li sto od toga???

ja se nadam, tako neki iskusni amer....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
... a bre smarate vishe sa bjekom i zekom... nisu vishe u klubu i tachka...
Smile
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia e71
ko je menadzer raci petrovicu???
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.