2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 544631 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8GB
I agonija se nastavlja... Samo tako,da bog pozivi Stevanovica Smiley))) Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Evo i vi imate vaseg sestogodisnjaka!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
HTC Sensation
Nisam ja ni rekao da ih samo vi imate,ali priznaj da je vas bolji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8GB
Nisam ja ni rekao da ih samo vi imate,ali priznaj da je vas bolji? Smile

Tu su negde, ne mogu biti objektivan!  Smile Smile

Ne mogu da verujem da neko uziva u tudjoj nesreci, a ne zna se ko je tuzniji!?  Smile, a jedini nam je izlaz da svi stanemo na noge ali , jbg...
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 23:10:14 od NickBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
HTC Sensation
                                      Stevanovic posle utakmice:

Posle ubedljivog poraza Partizana od Šahtjora (1:4), trener Goran Stevanović se osvrnuo na greške njegovih igrača, kojih je bilo na pretek, i apostrofirao važnost naredne utakmice, u Subotici protiv Zlatibor vode.

"Postoje utakmice posle kojih komentar nije potreban. Rezultat sve govori", počeo je Stevanović.

"Šahtjor je pokazao koliko je superioran i zašto je izarziti favorit. Žao mi je što smo golove primili iz situacija na koje smo posebno obraćali pažnju na treninzima. Čestitam protivniku, verujem da će daleko dogurati", dodao je trener Partizana.

On je podsetio na situacije kada je golman Aleksandar Radosavljević kapitulirao.

"Od četiri, sami sebi smo dali tri gola. Nismo smeli da primimo golove iz prekida, jer smo u visini dominantni", podsetio je "Plavi" da je Šahtjor prvi i četvrti gol postigao posle prekida.

Prvi je bio autogol Marka Lomića.

"Nije to posledica pritiska sa tribina niti Šahtjora već nedostatak koncentracije", ocenio je Stevanović čiji je tim i drugi gol primio posle sopstvene greške, odnosno posle izgubljene lopte Radosava Petrovića.

Jel to Tutoric presao kod vas,nisam u toku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson Т280i
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ljudi 'ce bude neki docek ispred skupstine momci su se trudili maltene ko kosarkasi na evropskom  Smile

Bez zezanja moje misljenje je sledece :

Nije sahtjor jak koliko smo mi nemotivisani .Greske ko greske....to je za nas klasika..Jedne godine nas oce sreca,pa 2 naredne ne.Izgleda mi kao da se sistem vrednosti poremetio u nasem fudbalu . Nekad je bio ponos igrati u Partizanu..Iskreno ja mislim da bi' vise istrcao da sam igrao nego pola ovih likova koji su igrali.Trener je igrao taktiku koja mu ne bi prosla ni na menager/u . Tacno je da smo igrali mnogo mozda i previse defanzivno,ali mi nemamo ronaldinja u napadu pa da kad se odbranimo iz kontre zabijemo go .

Da prognoziram rezultat sledece utakmice ?  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Не можете поредити навијаче и играче, свако од ових људи овде би погинуо да добије Звездин или Партизанов дрес, да истрчи на терен, да омирише траву ту, да чује хук трибина у леђима, да види противника пред собом и вољени дрес на себи.... а ови људи... њих мотивише новац. Оно што они не схватају је да више вреди грб на грудима него име на леђима.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mislim sta reci:

- Trebalo bi ukinuti sve navijačke grupe!

Na pitanje da li pri tom misli i na "delije" i "grobare", Piksi nastavlja:

- I na njih, naravno. Mislim na sve. Zašto moraju da se stvaraju te grupe navijača, neka lepo na utakmicu ide ko kako hoće i s kim hoće i neka navija sportski. Čemu te grupe služe? Zašto bi oni pravili akcije, pitali se za sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
HTC Sensation
Ljudi 'ce bude neki docek ispred skupstine momci su se trudili maltene ko kosarkasi na evropskom  Smile

Bez zezanja moje misljenje je sledece :

Nije sahtjor jak koliko smo mi nemotivisani .Greske ko greske....to je za nas klasika..Jedne godine nas oce sreca,pa 2 naredne ne.Izgleda mi kao da se sistem vrednosti poremetio u nasem fudbalu . Nekad je bio ponos igrati u Partizanu..Iskreno ja mislim da bi' vise istrcao da sam igrao nego pola ovih likova koji su igrali.Trener je igrao taktiku koja mu ne bi prosla ni na menager/u . Tacno je da smo igrali mnogo mozda i previse defanzivno,ali mi nemamo ronaldinja u napadu pa da kad se odbranimo iz kontre zabijemo go .

Da prognoziram rezultat sledece utakmice ?  Smile

Izvini, a sta to ne valja taktika u menadzeru??   Smile Smile
Sto se tice igre i taktike...ja sam se iskreno(kao navijac Zvezde) smorio kad je Jokan otisao,jer sam smatrao da je Stevanovic bolji( citaj bistriji) i da je on Jokanu spremao taktiku(ipak je bio pomocni kod Petkovica,bla bla),al sad vidim koliko ovaj ne zna....kad ste vec morali da birate izmedju dva zla,jbg!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Солидна игра, пристојан резултат, ја задовољан.. Свака част момцима, тако се бори за Партизан Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.