2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 544802 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Lijepo je par postova unazad receno da je vec pisao o Zvezdi,i ja sam te tekstove citao.
Jednostavno,kada pises komentar,imas pravo na ovako nesto,nosis svu odgovornost.
On je pisao bez dlake na jeziku,da li to vecini smeta sto zna da "navijacki bojkot" grobara nije uspio,da je Zeka i dalje no.1 u Partizanu i da ce biti jos dugo...i mnoge druge stvari.

Немој бре горанац да се правиш дете. Видео си и сам шта му замерам. Какве везе има
Citat
Neće Humska nikada više videti Lotara Mateusa, a još manje probati Ligu šampiona.

јел то резултат бојкота?  Smile

Mislim,sta je tu pogresno?
Sto vi malo ne progledate u realnost.Partizan je u velikom sranju i tek ce to da se vidi...vjeruj mi..Tuzno,ali istinito.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Mislim,sta je tu pogresno?
Sto vi malo ne progledate u realnost.Partizan je u velikom sranju i tek ce to da se vidi...vjeruj mi..Tuzno,ali istinito.

Ми смо у курцу, ја то знам. Поента је начин на који то пише. Капирам да је у питању његово мишљење али он треба да капира да ће и доста партизановаца читати то и да им се неће допасти ако се са непоштовањем односи према њиховом клубу. Какво отимање играча од Звезде? Шта лупа човек?

И немој да ми персираш, знамо се дуго.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Ma pusti ti to,govori on malo tu izokola o sposobnostima doticnog fudbalera,a koje nijesu kolike mislimo da su,i mi,i vi.
Vi imate dobar tim,ali imate tu i par istrosenih igraca...Krstajic,Gavrancic i Djordjevic..?Po meni,nista specijalno i nista dobro.

Drugo,stanje u vasem klubu nije nista bolje(gore) nego sto je bilo u nasem,samo je vjesto sve to prikrivano,odavno se o tome govorilo.To su tuzne slike nasih velikana,meni je iskreno zao,ovo je objektivno misljenje.
Tek ce prljav ves da izlazi,ali ko ce tu da najebe,vidi se iz aviona,par postenih i naivnih ljudi koji su vam sad u klubu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ma pusti ti to,govori on malo tu izokola o sposobnostima doticnog fudbalera,a koje nijesu kolike mislimo da su,i mi,i vi.
Vi imate dobar tim,ali imate tu i par istrosenih igraca...Krstajic,Gavrancic i Djordjevic..?Po meni,nista specijalno i nista dobro.

Drugo,stanje u vasem klubu nije nista bolje(gore) nego sto je bilo u nasem,samo je vjesto sve to prikrivano,odavno se o tome govorilo.To su tuzne slike nasih velikana,meni je iskreno zao,ovo je objektivno misljenje.
Tek ce prljav ves da izlazi,ali ko ce tu da najebe,vidi se iz aviona,par postenih i naivnih ljudi koji su vam sad u klubu.. Smile

ту сам те чеко тицо  Smile управо ти то причам. види како си ти написао а како је он написао, а ти не би требало да будеш објективни новинар. зато ја кукам
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
 Smile

Pazi.
Mogao bi ja sada da rasipam ovde pricu o objektivnosti novinara i sl. sranjima.
To prije svega dolazi od samog medija za koji je on pisao.
Ja,jos nijesam poceo da pisem na tom nivou,tek ces da vidis... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Mene me bas boli tuki sta je on napisao
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Startovao Stevanović
08.09.2009. - 21:57

Ovih dana pažnja javnosti prema Partizanzu je bila fokusirana van takmičarskog pogona, a od juče, kada je Stevanović imenovan za novog šefa struke u Partizanu, pozornost se polako prebacuje na fudbalske teme.

A fudbalski pogon, bez osmorice reprezentativaca, posle pauze u nedelju, nastavio je sa redovnim treninzima u ponedeljak (jedan trening) i utorak (dva treninga). Za sredu je predviđen jedan trening i on će biti održan u vidu test meča između igrača koji su na treningu, plus nekolicine „pojačanja“ iz Teleoptika. Trening meč će biti zatvoren za javnost, jer to u stvari i neće biti pravi meč, već isprobavanje raznih varijanti, sa prekidanjem akcija, radi uigravanja linija u timu.

Takođe, Stevanović želi da malo „razdrma“ i prvotimce koji nisu često bili u sastavu prvog tima, pa stoga, dok se ne vrate reprezentativci, eto prilike i za one koji su imali malu minutažu, da pokažu koliko se na njih može računati.

Posle završenog treninga, Stevanović je otišao na dogovor sa sportskim direktorom Tomićem, kako bi utanačili sve detalje oko buduće saradnje i mogućeg pojačavanja stručnog štaba još jednim trenerom (stidljivo se pominje Klinčarski), a pre toga, morao je pred novinare da zadovolji njihovu znatiželju, kao novopostavljeni šef struke u Partizanu. Pored pitanja vezano za Partizan, poslednje pitanje se odnosilo na očekivanja Stevanovića, kao bivšeg

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šampion bolji od Metalca 81:65 08.09.2009.

Crno-beli su veoma ozbiljno ušli u treću proveru ove sezone. Ovoga puta na suprotnoj strani našao se Metalac iz Valjeva. U prvih pet minuta meča domaćin je Valjevčanima dozvolio samo 6 poena. Dobrom odbranom i pokretljivom igrom crno-beli su na startu imali ozbiljniju razliku 29:11.

Druga četvrtina je donela bržu i agresivniju igru na obe strane, što je u toj deonici donelo i egal, međutim prednost iz prvog dela igre Metalac nije uspeo da umanji, pa je Partizan na veliki odmor otišao sa veliki dvadeset poena razlike 52:32.

U nastavku, gosti su iskoristili nešto slabiju odbranu šampiona, kao i lošiju realizaciju, pa su serijom od 7:0 uspeli da prepolove rezultatski zaostatak 54:44. Taj period igre pripao je gostujućoj ekipi, koja ipak nije imala snage za preokret, pa su crno-beli još jednom serijom od 7:0 i definitivno odlučili pobednika.

Šampione su sa tribina bodrili članovi uprave kluba, predsednik Danilović, direktor Stevanović, a svojim saigračima, iako se tek sutra pridružuje ekipi, podršku je dao i Dušan Kecman.

Partizan – Metalac 81:65 (29:11, 23:21, 14:17, 14:16)

Partizan: Lučić, Sinovec 6, Jaramaz, Lešić 9, Milošević 9,Balaban 4, Rašić 8, Mitrović 8, Đekić 14, Aleksić 14, Bešović, Božić, Veseli 11.

Metalac: Marković 7, Tripković, Tomašević, Stefanović 16, Radenković 6, Beljić, Kasabašić 2, Ljubojević 11, Marojević 4, Bjegović 8, Birčević 4, Grbović 7. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95 8GB
Lucic, Jaramaz, Balaban,Besovic na kaljenje, Aleksic se jos trza, Milosevic ni tamo ni ovamo...

Otkud Tripkovic i Tomas u Metalcu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia e71
nista od karata preko ticketlinea Smile
moracu sutra da pobegnem sa posla da odem do hrama  Smile
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.