2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 513 514 516 517 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 543635 puta)
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola Luxan RAZR2
И ми причамо о некој Европи. . .
Исус Христ је заплакао. Антифудбал.

Ovo je sustina problema. 90% ekipa polazi od toga da im je uspeh nereseno protiv Partizana i Zvezde. Dakle svi ce oni imati cilj samo da se odbrane, otezu igru i unistavaju utakmicu na sve moguce nacine. Evo Partizan ce odigrati normalne utakmice samo protiv Zvezde, Vose i mozda OFK-a, ako ne padnu u medjuvremenu. Za celu sezonu !!! I onda posle samo par takmicarskih utakmica, nasi timovi izadju u kvalifikacije za Evropu gde svi igraju fudbal. Cak i cetvrtoplasirana ekipa iz Tunguzije. Pa se nadju u cudu. Jao pa ovi su bolje pripremljeni od nas. Jao pa ovi trce, bore se. Jao pa ovi nas i napadaju, sta im je ? Vidi umeju da se dodaju ! Nevidljivi su, imaju cetiri noge i neke pipke, skacu po deset metara u vis. Pa mi ne mozemo tako. I tako lepo legnemo.

Kako ce ikada nasi "elitni" timovi nauciti da igraju pravi takmicarski fudbal, kad takve utakmice uopste ne igraju ?
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
                                                          Radović se vraća u Partizan?

Miroslav Radović na korak od jednogodišnje pozajmice i povratka u Partizan.

Miroslav Radović dosadašnji igrač varšavske Legije, mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da se vrati u ekipu Partizana. Kako prenose beogradski mediji, kontakt izmedju kluba iz Humske, 25-godišnjeg fudbalera i kluba iz Varšave je već uspostavljen već pre nekoliko dana.

Radović bi ukoliko sve bude eskpresno dogovoreno došao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na leto 2010.godine.

Radović je bio član Partizana od 2003-2006.godine, odigrao je 49 utakmica.

B92 Sport

vraca se gospodin MIre  Smile
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
И ми причамо о некој Европи. . .
Исус Христ је заплакао. Антифудбал.

Ovo je sustina problema. 90% ekipa polazi od toga da im je uspeh nereseno protiv Partizana i Zvezde. Dakle svi ce oni imati cilj samo da se odbrane, otezu igru i unistavaju utakmicu na sve moguce nacine. Evo Partizan ce odigrati normalne utakmice samo protiv Zvezde, Vose i mozda OFK-a, ako ne padnu u medjuvremenu. Za celu sezonu !!! I onda posle samo par takmicarskih utakmica, nasi timovi izadju u kvalifikacije za Evropu gde svi igraju fudbal. Cak i cetvrtoplasirana ekipa iz Tunguzije. Pa se nadju u cudu. Jao pa ovi su bolje pripremljeni od nas. Jao pa ovi trce, bore se. Jao pa ovi nas i napadaju, sta im je ? Vidi umeju da se dodaju ! Nevidljivi su, imaju cetiri noge i neke pipke, skacu po deset metara u vis. Pa mi ne mozemo tako. I tako lepo legnemo.

Kako ce ikada nasi "elitni" timovi nauciti da igraju pravi takmicarski fudbal, kad takve utakmice uopste ne igraju ?

Ovaj komentar me je mnogo nasmejao...a sto je najgore-sve je istina!  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
5 mesto? haha
koliko znam proshle god su bili bolje od Zvezde a i ove ce...

Keve mi, imali su 2 boda vise od Zvezde u sezoni kada je Zvezda bila u najvecoj krizi ikada...Kada smo mi bili najjadniji, oni su bili jedva ispred nas. Bas bih voleo da vidim obrnutu situaciju.  Smile

« Poslednja izmena: 31. Avg 2009, 10:45:58 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95 8GB
                                                          Radović se vraća u Partizan?

Miroslav Radović na korak od jednogodišnje pozajmice i povratka u Partizan.

Miroslav Radović dosadašnji igrač varšavske Legije, mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da se vrati u ekipu Partizana. Kako prenose beogradski mediji, kontakt izmedju kluba iz Humske, 25-godišnjeg fudbalera i kluba iz Varšave je već uspostavljen već pre nekoliko dana.

Radović bi ukoliko sve bude eskpresno dogovoreno došao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na leto 2010.godine.

Radović je bio član Partizana od 2003-2006.godine, odigrao je 49 utakmica.

B92 Sport

vraca se gospodin MIre  Smile

Razlozi zbog kojih se bivsi igraci vracaju nazad:
1. Ukoliko su na zavrsetku karijere
2. Ukoliko su  totalni promasaj za inostarani klub
3. I naravno ukoliko su u nekom srodstvu sa clanovima uprave

Ne bi bilo lose da se vrate Joveta i Sulejmani ??? Smile Da, ali malo sutra  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2009, 12:31:53 od NickBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W810i
Pa ne bi ga valjda vracali da Jokan ne smatra da je to potrebno... a koliko se secam, vas 3-4 sa foruma imate potpuno poverenje u Jokana, pa ne vidim razlog zasto si ironican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95 8GB
Pa ne bi ga valjda vracali da Jokan ne smatra da je to potrebno... a koliko se secam, vas 3-4 sa foruma imate potpuno poverenje u Jokana, pa ne vidim razlog zasto si ironican.

??? Da li si ti mozda ironican??? Ukoliko se obracas meni pogledaj sve moje postove, ali lepo ih procitaj sve do jednog, pa ukoliko nisi ironican reci lepo da si pogresio i da se izvinis. Ja pruzam podrsku jokanu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Ogi Nick bi pre Djukica nego Jokana! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95 8GB
Ogi Nick bi pre Djukica nego Jokana! Smile

Nadam se da me malo zzz... i da smirujes strasti?
Jb... nema me par dana na forumu i sta sve mogu da procitam  Smile Od kada je mlakonja postavljen i kada je popio cetvorku u prvoj utakmici ja sam rekao da je promasen slucaj! Svaka naredna jaka utakmica je bila dokaz mojih tvrdnji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W810i

??? Da li si ti mozda ironican??? Ukoliko se obracas meni pogledaj sve moje postove, ali lepo ih procitaj sve do jednog, pa ukoliko nisi ironican reci lepo da si pogresio i da se izvinis. Ja pruzam podrsku jokanu  Smile Smile Smile Smile

Izvini, zajeb'o sam se. Nisam nesto mnogo na forumu, a video sam onaj dan dda ih je nesto mnogo za Jokana.  Bio sam ubedjen da si jedan od njih. Izvinjavam se jos jednom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 513 514 516 517 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.