2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 882 883 885 886 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско друштво Црвена звезда  (Pročitano 848366 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Realno, nama ako je dosao Gasprom, ne znaci da vise nemamo dugovanja i da nismo u sranju...  Smile

I ja bih voleo da mi dovedemo neke vrhunske igrace da napadnemo titulu u LE, ali ne ide tako...  Smile

Sto se Dekija tice, pisah ja ovde pre neki dan, da ne treba zaboraviti da su mu nadimci dok je igrao za nas bili i "nevidljivi", "stealth" i ostalo... Ali i da pored toga mislim da je solidan igrac...
Npr., ja se ne secam da je on lose davao lopte, nesto gresio... Sto je verovatno povezano sa ovim gore(da nije bio mnogo u kontaktu sa loptom), ali opet, ja mislim da je on u stanju da sasvim solidno distribuira loptu, nije cak ni slab na njoj, pa tamo je igrao ofanzivnog veznog, znaci ima neku solidnu tehniku, i dribling koji bi mogao da mu omoguci neku normalnu kontrolu lopte(nije to neki dribling ali kontate na sta mislim, i sta je to u odnosu na nase zadnje vezne(bez zelje da ih potcenjujem, ali jednostavno drugaciji tip igraca su, pa je i logicno ovo sto napisah)...). Naravno poznato je i kakav sut i prekid Deki ima...
Dakle ja mislim da je on sasvim solidan igrac, a samo mu treba staviti do znanja da se od njega ocekuje da mnogo vise preuzima odgovornost nego ranije...
Naravno sve su ovo sada nagadjanja, ali ono, ja se nadam da ne gresim ili ako gresim u necemu, to je da je jos bolji igrac od onoga sto mislim...

Mene najvise brine formacija u kojoj cemo igrati ali dobro...

« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 16:50:30 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG 
4-4-2 са транзицијом у 3-5-2 у нападу и 4-5-1 у одбрани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S

Jos kad bi imao igrace koji to mogu da isprate, bilo bi super. Nekima od nasih igraca treba pre ovoga objasniti sta je ofsajd, na koju stranu "nasi napadaju"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
da ne treba zaboraviti da su mu nadimci dok je igrao za nas bili i "nevidljivi", "stealth" i ostalo...
Али и Ђока бомба  Smile

4-3-3 са транзицијом у 4-1-5 у нападу и 9-0-1 у одбрани
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG 
Да, да, та 9-0-1 је хит светског првенства. То морамо научити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
sad konacno imamo izvodjaca slobodnih udaraca!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
da ne treba zaboraviti da su mu nadimci dok je igrao za nas bili i "nevidljivi", "stealth" i ostalo...
Али и Ђока бомба  Smile

To je, koliko znam, nadimak njegovog oca Đorđa, koji je takođe igrao u Zvezdi i imao isto jak udarac.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
Stigli novi dresovi

Tokom priprema u Sloveniji i odigravanja prijateljskih utakmica s reprezentacijom Irana (14.7), engleskim Redingom (14.7), turskom Bursom (17.7) i nemačkim Hanoverom (21.7), igrači Crvene zvezde nastupiće u novoj opremi.
„Najki“ je obezbedio tri nove garniture dresova, na kojima će biti ime novog generalnog sponzora „Gasproma“. Tokom vikenda u ekonomatu Zvezde vladalo je pravo vanredno stanje, jer je ekonom Stole Milanović imao pune ruke posla kako bi svi dresovi dobili reklamu.

Kurir
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Просто не могу да верујем. Можда буде овако неки зонфа:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Stefane ja sam veoma afirmativan post o Dekiju ovde napisao... A to mu jesu bili nadimci ali naravno nisu jedini pa zato stoji i to i "da ne treba zaboraviti da su mu nadimci dok je igrao za nas bili i "nevidljivi", "stealth" i ostalo..."
Zapravo trebalo je da ima za poentu, da od coveka ne treba praviti Inijestu, Xavija, Fabregasa ili koga vec, ali i da je sasvim solidan igrac...

Jer cesto u toku letnjih prelaznih rokova, imamo obicaj da ovde od Lazovica(nista protiv njega, bzv uzeh za primer) npr. pravimo Robena, napadamo drugi krug lige evrope, uzimamo duple krune i ostalo, pa se posle razocaramo...

Ja bih neku ovakvu formaciju voleo, mada Jevtic mozda nije mozda spic(tj. tip spica) kakav bi tu trebao da bude...

Ma nece biti novi dizajn dresova(sem sponzora), bice isti kao i do sada, samo su stigli oni koji su skoro proizvedeni, sa izmenom u vidu sponzora...
« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 18:11:01 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 882 883 885 886 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.