2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Црвена звезда  (Pročitano 634003 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Košarkaši Zvezde: Vučićeviću, razmisli!

Česti su slučajevi da treneri i uprave klubova smiruju strasti među igračima, unutar tima. Ovog leta u KK Crvena zvezda drugačija je situacija.

Košarkaši Crvene zvezde, i sami u neverici zbog odluke predsednika Slobodana Vučićevića da se povuče posle sezone pune problema, ali i sezone pune pozitivnih stvari, odlučili su da budu glas razuma u ovom trenutku i da pokušaju da povežu popucale niti na relaciji Vučićević - Pešić - Opačić.

Nekolicina njih, predvođena Markom Marinovićem i Markom Kešeljom, zatražila je sastanak sa Pešićem, Vučićevićem i Opačićem, a do njega bi, saznaje MONDO, trebalo da dođe odmah po završetku Univerzijade.

Dakle već 12. ili 13. jula...

To će ujedno biti i pokušaj da se Vučićević ubedi da promeni odluku, povuče ostavku, a kao zalog tome, košarkaši će ponuditi da odustanu od dela zarada kako bi u istom sastavu, kompletni, sa Vučićevićem i Pešićem, ušli u narednu sezonu i, najvažnije - igrali za Crvenu zvezdu.   Smile

Vučićevićeva odluka očigledno je odjeknula u njihovim glavama i, kako on voli dak kaže, "probudila Zvezdaški nerv".    

Gde je reakcija "ciljane javnosti"?

A, kako i ne bi? Oni su najsnažnije i pogođeni ostavkom... Vučićevićev odlazak ne znači da će Zvezda prestati da postoji, ali u glavama košarkaša svakako uliva nesigurnost. Nekolicina ih je u univerzitetskoj i seniorskoj reprezentaciji!

Ali...

Do danas, još nema reakcije "ciljane javnosti", odnosno prijatelja kluba, imućnih Zvezdaša, ljudi koji na bilo koji način mogu da pomognu košarkaškoj sekciji i stvore uslove Pešiću i Opačiću za realizaciju plana u sezoni 2009/2010. Možda taj plan na prvi pogled i deluje megalomanski za srpske uslove, ali samo u zavisnosti iz kog ugla se posmatra.

Iz Pešićevog, svakako ne, jer cilj u sportu uvek opravdava sredstva. Pitanje je samo da li ta sredstva neko u Srbiji može da obezbedi.

"U Barseloni sam i glavni razlog što vam se javljam na telefon je taj što bih želeo da se smire strasti i da se što pre obave razgovori na svim relacijama", izjavio je generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić na početku razgovora za MONDO.

O inicijativi igrača...

"Oni su zatečeni odlukom. Sa svima sam se čuo telefonom, jer su neki na odmoru, neki na pripremama, neki igraju na Univerzijadi... Nemoguće je objasniti im sve putem telefona. U danu kada su dobili poslednju platu, saznali su i da je predsednik podneo ostavku. Potrebno je da se svi sastanemo i pošaljemo pozitivnu poruku svima kojima je stalo do Crvene zvezde", rekao je Opačić i dodao:

"Znam da deluje kao da je u klubu potpuni haos, ali nije tako. Menadžment nastavlja da funkcioniše i obavlja svoje poslove, a na kraju krajeva, Crvena zvezda ima predsednika u ostavci, ima Upravni odbor, ima legalno izabrani Skupštinu na čijem je čelu gospodin Zoran Drakulić".

"Posle UO, znaćemo kojim putem"

"Zvezda ima i tim, 12 kvalitetnih igrača pod ugovorom, koji imaju potencijal i budućnost", zaključio je prvi operativac kluba.

Ukoliko bi narednih dana "probudio nerv" i kod ljudi s dubljim džepom, oba glavna razloga zbog kojih se Vučićević povukao (indolentnost sponzora i nerazumevanje igrača i trenera za ekonomsku krizu), bili bi "resetovani" i stvorila bi se atmosfera u kojoj bi se od predsednika u ostavci s pravom tražilo da - povuče ostavku.

I ovako, u i oko kluba, lebdi u vazduhu da je povlačenje ostavke u ovom trenutku najbolje rešenje, mada nije jedino. Dolazak Nebojše Čovića na čelo kluba nikad nije bio bliži realizaciji, pogotovo ako Vučićević čvrsto ostane pri odluci da ide posle samo godinu dana.

Do tada, klubom upravlja Skupština, čiji je predsednik Zoran Drakulić.

A, redosled poteza bi trebalo da bude sledeći: rešavanje pitanja predsednika, zaključenje pregovora sa trenerom, pa nastavak realizacije započetog plana.

Pitanje predsednika trebalo bi da reši Skupština, koja prihvata ili odbija ostavku, a prethodno će biti održan sastanak Upravnog odbora.

"Verovatno će to biti do kraja nedelje", rekao je Opačić, svestan da je u ovo doba godine veliki broj ljudi na godišnjim odmorima, van Beograda.

"Onda ćemo znati, kojim ćemo putem krenuti dalje", dodao je.

"Pobednički budžet"

O problemu od "milion evra", odnosno razlici od ponuđenog budžeta od 3,5 miliona, koliko je Vučićević bio spreman da obezbedi i traženog od 4,5 miliona, od strane Opačića i Pešića, generalni menadžer kaže:

"Menadžment Crvene zvezde napravio je pobednički koncept. U ovom trenutku nemoguće je reći koliko on tačno iznosi, jer zavisi od mnogo faktora, kao što su cene igrača na tržištu, plate za koju žele da igraju, broja sponzorstava, realizacije nekih drugih poslova, itd. Sigurno je da se taj budžet kreće u tim granicama, ali moram da kažem da je menadžment sastavio budžet jednak onom od prošle sezone, možda potencijalno i manji. A, trebalo bi da obezbedi opipljive rezultate", podvukao je Opačić, sa Skupštine ULEB u Barseloni, koja je bila najmasovnija do sada i na kojoj su prisustvovali predstavnici i nekih klubova, koji ne igraju evropska takmičenja.

Za kraj, priznao je...

"Sigurno da nije lako kada predsednik podnese ostavku, pogotovo kada je podnese Vučićević, koji je radeći u klubu uspeo da ispuni sve obaveze, i prema igračima, i prema treneru, zaposlenima u klubu... Crvena zvezda mora da ima budućnost. Uostalom, to je Vučićević i rekao u svom obraćanju, da želi sve najbolje novom predsedniku", rekao je Milan Opačić.

(Nikola Janković, MONDO, foto: MN Press)

« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 22:55:55 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pešić: Nisam lud da ostanem u Zvezdi!

Doskorašnji trener Crvene zvezde Svetislav Pešić kaže da nije spreman da se upusti u još jednu neizvesnu sezonu na klupi "crveno-belih", jer ne postoje nikakve garancije da će klub normalno funkcionisati. Pešić je istakao da je prošle godine na entuzijazam i nagovor Slobodana Vučičevića došao u klub kako bi pokušao da napravi stabilnu organizaciju, ali da više „nije toliko lud" da se upusti u takav poduhvat.

U intervjuu za Press trofejni trener je otkrio da su igrači Zvezde preko njega tražili sastanak sa bivšim predsednikom, kao i to šta misli o ulasku Nebojše Čovića u klub.

Predsednik Vučićević je napustio klub baš u toku razgovora sa vama o narednoj sezoni, šta će se dalje dešavati sa Zvezdom?

- Ne mogu to da predvidim, iako sam obično dobar u predviđanjima. Uostalom, zato me ostavka Vučićevića nije ni iznenadila, ali smatram da je data u nezgodnom trenutku, jer klubu opet preti destabilizacija. Sada je već jul, a to je vreme kada se pregovara sa igračima, pojačanjima i o planu za narednu sezonu, ali to je stalo. Sada ne znam stvarno šta će se desiti. Mene niko od odgovornih ljudi iz kluba ne zove, niti me je zvao do sada. To mi uopšte ne smeta, ali to može da znači samo dve stvari - ili da se nešto krupno dešava ili da se ne dešava ništa.

Ukoliko se pojavi neko ko bi preuzeo Zvezdu, da li ćete razgovarati sa njim o nastavku saradnje?

- Ne razmišljam o tome, jer sam uvek zavisio od sopstvenih odluka, a ne od odluka drugih ljudi. Imao sam želju da nastavim projekat u koji sam ušao prošle godine na nagovor Slobodana Vučićevića. Svi su mi govorili da sam lud što se u to upuštam, ali ja sam želeo da vidim kako to i zašto Zvezda ne može da ostvari kontinuitet rezultata. Imao sam energije, ali Zvezda sada više nije validna ni u jednom smislu. Niko više nije lud da se bavi time, a bogami ni Pešić više nije lud da ponovi takav poduhvat kada ne postoje nikakve garancije.

A ako dođe Čović kao spasilac?

- On nije spasilac, jer nikog nije spasao. Koliko sam razumeo, Čović smatra da bi zajednički koncept FMP-a i Zvezde doneo prosperitet srpskoj košarci i ja, kao čovek iz košarke, a ne bivši trener Zvezde ili reprezentacije, smatram da je to dobro. Ali, za to treba da se obave jako ozbiljni razgovori da se odredi ko kosi, a ko vodu nosi, i to je stvarno ozbiljan projekat.

Priča se da ste se videli i razgovarali sa gospodinom Čovićem!

- Naravno da sam se video, pa nije to nešto što je loše. Mi smo jako dobri prijatelji i na nagovor Vučićevića organizovao sam sastanak s njim. Po meni, razgovor je bio veoma dobar i konstruktivan, a šta se posle dešavalo, stvarno ne znam.

Da li je tačno da su vas i igrači Zvezde zvali da im organizujete sastanak sa bivšim predsednikom?

- Zvali su me kad su čuli da je Sloba podneo ostavku. Bili su iznenađeni i verovatno uplašeni, a ja sam im još uvek neko na koga mogu da se oslone i zato su sa mnom kontaktirali nekoliko puta. Hteli su da razgovaraju sa Slobom da mu potvrde ono što mu je Marinović rekao, a to je da pristaju na korekcije ugovora i da žele da pomognu.

Šta ste im rekli?

- Rekao sam im da ja ne mogu da ih spojim i uputio sam ih na Opaču (generalni menadžer Milan Opačić, prim. aut), koji će ih povezati sa Vučićevićem kada se završi Univerzijada. Razumem ih da su zabrinuti, dobro su radili prošle sezone, imali su moju podršku, podršku navijača, medija, stekli su reputaciju, kao i respekt protivničkih timova. Logično je da žele da idu dalje, pogotovo što smo imali fenomenalnu proslavu sezone na Srebrnom jezeru, na kojoj su oni Vučićeviću uručili poklon i zahvalili mu na podršci. Rekao sam im da ne brinu previše, već da se koncentrišu na svoj rad i igre na Univerzijadi.

Pratite li igre na Univerzijadi?

- Naravno, i veoma sam zadovoljan. Sam podatak da je protiv Amerikanaca bilo 15.000 ljudi u „Areni", koji su bodrili naš mladi tim protiv anonimnih Amerikanaca, govori da je košarka broj jedan u Srbiji. Imamo mnogo talentovanih igrača i moramo da se uzmemo u pamet i da sednemo da razgovaramo, da odbacimo lične interese kako bismo iskoristili taj potencijal.

sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako debilno izvucen naslov.......covek rekao da nece da radi u nestabilnom klubu, ukoliko se obezbede sredstva verovatno ostaje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne mogu da verujem da nije bio ovaj tekst... Ali evo...  Smile

Vuči, Gumo!    Smile Smile Smile    

Mnogo naroda, bolje reći navijača skupilo se nedavno na stadionu „Švajcarija“ da gleda Crvenu zvezdu protiv makedonske ekipe Đorđe Petrov. Turisti iz cele Srbije su tamo a gde ćeš bolji odmor nego da pogledaš voljeni klub. Među 3.000 navijača i jedan Nišlija, koji je sredinom drugog poluvremena, kad je Vladimir Bogdanović krenuo u polukontru pored desne aut-linije, ustao i iz sveg glasa povikao „Vuči Gumo, vuči“ izazvavši osmehe, čak i aplauze. Guma je, za one koji ne znaju, nadimak našeg veznog igrača, a vuči je dokaz bogatstva srpskog jezika i kako sve može da se kaže na više načina.

- Nisam to čuo ali ovom prilikom pozdravljam tog navijača i sve građane Niša za koji, još iz vremena kada sam se "kalio" u Radničkom, znam da je crveno-beo. Vučem, vučem, evo već skoro dve nedelje ovde u Ivanjici i dobro mi ide, kao uostalom i svima. Borimo se i jedva čekamo start sezone – kaže Bogdanović.

Vladimir je fudbaler sa najviše kontinuiteta u crveno-belom u poslednje tri godine. Mnoge saigrače je dopratio i ispratio, pa je kompetentan da oceni i generaciju koja dolazi.

- Ova ekipa će igrati srcem i velikom željom. Mnogo je mladih momaka, željnih dokazivanja a među njih ubrajam i sebe. Znam da je konkurencija na mestu zadnjeg veznog velika ali potrudiću se da se nametnem. Imam kvalitet i čekam sada šansu.

Svi prvotimci našeg kluba jedva čekaju start sezone.

- Kako se ono kaže, prva utakmica je najvažnije. E pa jeste. Čeka nas težak duel u Sloveniji i siguran sam da ćemo biti dorasli Zvezdinom dresu u Evropi. Sami smo krivi što krećemo ovako rano, mogli smo da imamo više vremena i za odmor i za pripreme. Šta je tu je, treba nam uspeh protiv Rudara da sve krene dobro – kaže Bogdanović.

P. S. Onaj Nišlija sa početka teksta je imao i šaljivo opravdanje za svoju gramatičku konstrukciju.

- Još nam samo to treba. Da mu kažem "Vuci Guma, vuci", pa da se čovek uplaši da su vukovi sišli sa planine, izgubi loptu, primimo gol, i posle ja da budem krivac...  

Izvor(takodje i video intervju): http://www.crvenazvezdafk.com/vuci-gumo-2014-c10-video.htm

Kraaaaaaaaaaaalj!   Smile Smile  Smile     

« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 23:12:28 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
trudimo se da ignorisemo tog igraca
kao da nije u Zvezdi
sta vide u njemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Sad da vas cujem Smile Smile

fredikruger  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Real Betis in for Parker

Posted: 2009-07-08 16:21

Spanish club Real Betis and Dutch outfit FC Twente are chasing Bernard Parker’s signature with news emerging that the La Liga outfit have also begun negotiations.
While Dutch websites report today that negotiations between Thanda Royal Zulu and FC Twente are at an advanced stage, KickOff.com understands that Betis are negotiating too.

The exciting Bafana Bafana striker has also been linked to Israel’s Maccabi Haifa and Greek giants Panathinaikos.

But with Haifa recently signing a Georgian international striker, it seems they are moving on with business.

Kickoff (juznoafrički sajt)

Ето.... Да смо га задржали, могли смо га продати за лепе паре... Ако ништа бар не иде у Партизан...

П.С Сад сам погледао овај клип са Гумом... Па јбт ко нама има најдужи стаж у клубу  Smile И то само 3 године  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jedan je Guma Bogdanovic!    Smile Smile

On je taj domaci mladi fudbaler koji opisuje nas fudbal i daje smek nasem timu...  Smile

Inace verovali ili ne, on je jedan od glavnih izvodjaca prekida(valjda kada nije u igri dal Lazetic ili ne znam ko, Guma izvodi prekide)...  Smile  Smile  Smile

Evo koji bi ja sastav voleo da vidim(tamo gde stavih "Prazno", mislim da treba pojacanje):

Stamenkovic

(RB)Ninkov  (CB)Savic(Vranjes, jedan od njih dvojice, nikako zajedno)  (CB)(Prazno, mozda Djordjevic, ali ne znam kakav je on) (LB)Prazno

(DM) Isah (PROFESOR)

(RMF)Lazetic(ili Lazovic)                       (LMF)Obra kobra(nema ni konkurenciju)
                                                                                           (AMF)Kadu    

(SS)Lazovic(Abu, eventualno Burzanovic)  
                                                                       (ST, CF)Jevtic(Perovic, Lekic, Tricko)- (tu smo malo tanki pa se moze reci delimicno Prazno)

trstra nije on jos otisao, nista nije gotovo until the fat lady sings... Nama ne ide u prilog sto je i njima doslo novo rukovodstvo... Sa starim smo mogli nesto da izmuljamo, ali kazem mozda se nije reagovalo na vreme, tj. onako kako je trebalo u pravo vreme...

« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 23:40:43 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
trstra nije on jos otisao, nista nije gotovo until the fat lady sings... Nama ne ide u prilog sto je i njima doslo novo rukovodstvo... Sa starim smo mogli nesto da izmuljamo, ali kazem mozda se nije reagovalo na vreme, tj. onako kako je trebalo u pravo vreme...

Ма свеједно... Није ни он луд да остане у Звезди која је у најгорој кризи а да пропусти шансу да оде у Твенте, који ће играти ЛШ...

Што се тима тиче, не могу много да кажем јер нит сам видео како играју појачања, нит сам видео ниједну припремну утакмицу... Видећемо после ове у квалификацијама за Лигу Европе шта ћемо и како ћемо...

мислим да су сигурни Стаменковић, Нинков и Исах... Остало је релативно...

Што се мене тиче, за сада овако:

Стаменковић; Нинков, Пејчиновић и Туторић (што сезоне буде одмицала дати прилику Савићу, ако је неко гледао претходне три утакмице кадетске репрезентације зна зашто то кажем (П.С Сармо ако ниси гледао треба те иселити из те Суботице! Smiley), леви бек ??? можда овај Цветковић што је на проби или онај Црногорац; Средина не знам  Smile Исах је сигуран, али волео бих и Бурза... Ово је његова сезона; Напад? Ја бих дао шансу том Лекићу и Лазовићу... Абу ме нервира... Јевтић (јеботе какво је то презиме не могу ни да га изговорим... Увек ми Ф изађе уместо В  Smile), дао нам два гола и мисли да је фаца...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
dzaba ti sve Jaksa kad ce ovaj da forsira jebenog Blazica kao centralnog veznog, znaci ne mogu da verujem, a zamene su mu Nikolic i Mrkela,em klinci, em im nisu to prirodne pozicije, uostalom kao ni Blazicu..stvarno ne znam koji je kurac Pizonu..pa bolje da forsira Kadua, pa i Burzanovica ili Lazovica na toj poziciji umesto ovog raspalog Blazica..ovo ostalo manje, vise, ok, tj. i nema nekih alternativa..samo sto bih ja kao stopere uparivao Savica ili Vranjesa(jedan ili drugi, ne zajedno) i Djordjevica ili Tutorica Smile..a on ce verovatno da igra sa ovom dvojicom matoraca, to je sigurno..sramota da Ignjatijevic nema konkurenciju, a sezona samo sto nije..i napad nam je tanak samo tako, nikad slabiji..Jevtic, Lekic, Perovic, Abu..katastrofa..Trickovskog oterali Smile..zato i forsira Burzanovica(ili Kadua) kao poluspica, skontao covek da od ove cetvorice samo jedan moze biti na terenu..al smo zato sjebani u sredini zbog toga..umesto da imamo dva dobra napadaca, a da centr.veznog igraju Burzanovic ili Kadu, mi imamo situaciju koju sam vec opisao na pocetki posta..sve u svemu, ni malo mi se ne svidja situacija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.