2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 926 927 929 930 ... 940
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Црвена звезда  (Pročitano 634827 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC HD2
Svetislav Pesic nije Crvena Zvezda! Svaka cast na radu u prosloj sezoni, ali sta ima on da se petlja u budzet kluba i politiku rukovodstva! On je trener i ako potpise ugovor za neku sumu, to je to, on dalje brine samo o timu i o igrama, a ne o politici, planovima kluba...Dozvolili smo da ode predsednik zato sto trener nije zadovoljan vizijom rukovodstva! Smesno! Nije bre on Zvezda, on je samo trener na privremenom radu u klubu!!!
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 20:02:27 od drkis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Nije, niti će iko ikad biti Zvezda, ali...

Prva stvar, on je bio slobodan trener nakon završetak sezone. Odradio je ugovor i sjelo se za sto da se pregovara o novom ugovoru. Postavio je svoje uslove i to je to. Ako nećete, doviđenja... Ono što treba napomenuti jeste, da nije bilo problema oko njegove plate (valjda), nego oko budžeta, što znači da je on sam imao viziju i dugoročne planove za Zvezdu da ponovo postane velika. Bez para se to ne može... Mogao je mirne duše uzeti veći ugovor, da trenira sa ovim klincima i da se ne mješa u budžet kluba. Da su mu pare bile na prvom mjestu to bi i uradio...

Istina je da smo se na brzinu skrpili, i da se isto tako možemo nabrzinu raspasti. Cijela knjiga spala na jedno slovo: Vučićevića. Ovi ostali... ni luk jeli, ni luk mirisali... Drakulić valjda nije ni dinar donio u klub... Nema koncepcije, nema sistema... Sve zavisi od entuzijazma pojedinca. Ako bi uletio Čović, a vidim da se često nudi, to bi bila dobra varijanta. S tim, da to automatski ne znači da će se Vučićević povući. Prije bih rekao, da mu treba saradnik tj. neko ko će preuzeti jedan dio tereta upravljanja klubom na sebe. To bi mogao da bude Čović.

I da... Ajde za ove gorbarske pajsere, što nazivaju Karija svakavim imenima, to je njihov mentalni sklop, al ne razumijem vas koji poslije dva intervjua u novinama pljunete na najboljeg trenera Zvezde u poslednjih ne znam ni ja koliko godina...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
i sam znas ko koga vise naziva pogrdnim imenima,dobro znas priznao to ili ne,ali razumem te,nije lako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC HD2
Sto se tice njegovog trenerskog dela posla, svaka cast, to sam i ranije rekao. Ali, sta ima on da se mesa u rukovodjenje, taj deo mi se ne svidja! On kad se dogovori za svoju platu to je kraj, tada se okrece ekipi i pripremama, a ne da on razmislja koliki ce biti budzet, kako je organizovan klub, ima li vizije! Jesi profesionalac? Imas platu i radi!
A Covic mi se ni malo ne svidja. To je lopovcina iz doba Milosevica, taj nikome ne pomaze iz ljubavi! On hoce da preuzme Zvezdu i da bude apsolutista, kao i njegov tata Sloba! Nece taj podelu posla i rukovodjenja, samo se bagra komunjarska pretvara!
P.S. Al se Topalovici interesuju za nas, cudo jedno!
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 21:00:45 od drkis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
pa sta cemo kad se kod nas nista posebno ne desava a kod vas u svim sportovima sve same spanske serije,volimo malo da se zabavljamo jbg  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Idi bolje spremaj popravne za avgust...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Carapan...nesto si pobrkao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
pa sta cemo kad se kod nas nista posebno ne desava a kod vas u svim sportovima sve same spanske serije,volimo malo da se zabavljamo jbg Smile

pa naravno kad svi hoce da uniste Zvezdu,ali na kraju samo najjaci opstaju,a to je ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

A Covic mi se ni malo ne svidja. To je lopovcina iz doba Milosevica, taj nikome ne pomaze iz ljubavi! On hoce da preuzme Zvezdu i da bude apsolutista, kao i njegov tata Sloba! Nece taj podelu posla i rukovodjenja, samo se bagra komunjarska pretvara!

Pa ne mislim da će ući iz čiste ljubavi, ali zašto bi njegova korist bila u suprotnosti sa koristi Crvene Zvezde? Neka čovjek ima korist, normalno je... Ako Zvezda bude uspješna, ja sam zadovoljan... Poštenog sa parama, teško je naći...

a evo nešto na šta naletih na internetu...

Citat
Nebojša Čović preuzima Crvenu zvezdu?

Kako nezvanično saznaje dnevni list Press, Nebojša Čović je pre nekoliko dana razgovarao sa bivšim predsednikom KK Crvena zvezda, Slobodanom Vučićevićem i ponudio mu saradnju, koja se ogledala u tome da dojučerašnji predsednik Zvezde obezbedi bar 2,5 miliona evra budžeta, a da će Čović priključiti neke igrače iz FMP-a i pokriti platu trenera Svetislava Pešića. Međutim, nije poznato šta bi predsednik FMP-a dobio zauzvrat ulaskom u klub, tako da je do ostavke Vučićevića sve ostalo samo na običnim razgovorima. Ipak, Vučićevićevim odlaskom u potpunosti se otvara prostor za Čovića.

- Činjenica je da do sada niko nije hteo da pomogne Vučićeviću, čak ni takozvani zvezdaši iz upravnog odbora, i to samo potvrđuje da drugog rešenja od Čovića nema. Prvo, on je jedini javno rekao da želi da pomogne i ponudio program, ali je dao i neke svoje uslove. Pre nekoliko dana ponovo je razgovarao sa Vučićevićem i ponudio da on preuzme platu Pešića na sebe i da obezbedi infrastrukturu i još nekolicinu igrača iz svog kluba, a da Sloba obezbedi bar 2,5 miliona evra budžeta. Ipak, sve je ostalo samo na razgovorima, a onda je predsednik Zvezde napustio klub. Čoviću je sada otvoren prolaz na Mali Kalemegdan - rekao je neimenovani izvor Press-a i dodao - Delegati Skupštine moraće da biraju, ali prethodno će morati da se prijave i kandidati za predsednika, a u ovom trenutku osim Čovića ne postoji niko ko bi se prihvatio takvog posla. Međutim, nikad se ne zna šta može da se desi, jer poznato je da Čović nije u dobrim odnosima sa Zoranom Radovićem, direktorom FIBA, koji je prema nekim informacijama siva eminencija crveno-belih. Osim toga, sam tvrdi da nema „političku podršku".

Čović je pre samo nekoliko dana izjavio da je ceo koncept njegovog rada u Zvezdi do tančina razrađen i da se samo čeka dogovor sa čelnim ljudima crveno-belih. Taj koncept bi podrazumevao da Crvena zvezda dobije sve resurse i infrastrukturu FMP-a, kao i nekolicinu igrača, da kao trener ostane Svetislav Pešić, ali klubom u tom slučaju mora da upravlja tandem iz Železnika - Nebojša Čović i Raša Radovanović.

Predsednik Skupštine Zvezde Zoran Drakulić kaže da je iznenađen odlaskom svog saradnika Slobodana Vučićevića i dodaje da još uvek ne zna šta da radi. On je najavio sazivanje Skupštine, koja pod hitno mora da se održi.

- Ne znam šta ćemo da radimo, sve se desilo iznenada i tako brzo da sam zatečen. Za ostavku sam saznao iz novina, što je malo nekorektno. Ali, održaćemo sastanke i videti šta dalje da radimo, verovatno bi trebalo da se sazove Skupština - rekao je za Press Drakulić.

press, neimenovan izvor...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Danas sam se,procitavsi Pesicevu izjavu dobro iznervirao.Covek pita,da li Zvezda,jos uvek postoji.Gospodine Pesicu,naravno da postoji,jer postoje ljudi koji je zaista vole,za razliku od vas,a dok oni postoje,postojace i Zvezda.

Sto se tice fudbala,imam jedno zapazanje.Naime,kada je hajduk iz Splita transformisan u akcionarsko drustvo,na jednom drugom forumu,procitao sam omalovazavajuce komentare nasih navijaca,u stilu"bas me zanima ko ce im kupovati akcije"itd.Sada je Hajduk stabilan klub,a njihovi navijaci govore o propaloj i mrtvoj Zvezdi(thanks a lot Milojko Pantic).

Btw. zna li neko da li se internet tv streaming placa ili je besplatan(izvinjavam se,ali mi je ova informacija jako bitna)...

Ako poslednja recenica bitno krsi pravila foruma,izbrisite je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 926 927 929 930 ... 940
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.