2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 929 930 932 933 ... 940
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Црвена звезда  (Pročitano 634024 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson W810i
Sta mislis, Davide, koji im je realan domet sledece godine? I u fudbalu?

У кошарци они, највероватније, неће ни постојати. Ако се два мала клуба споје то значи да не постоји ни један ни други већ нека трећа варијанта, неки мутант. Такав клуб, ма како се он звао, нема перспективу. Можда добаце 3.-4. место, а онда свађа и распад тотални, живи били па видели. Као мач над главом им виси дуг од 6 милиона евра, то ни један нормалан човек неће да им поклони, доћиће ђаво по своје.

У фудбалу, покушаће нешто да пораде, сада ватају на фрку, на еуфорију, нова управа, трт-мрт, доводе играче које морају, а не које желе, узели су тренера кога нико неће, човека без ауторитета. Ако, којим случајем, не добаце лигашки део купа УЕФА (UEFA Europa League) биће пичвајз врло брзо, а ако, којим случајем (чисто сумњам), добаце лигашки део то ће бити само продужетак агоније. Ове паре што ће узети продајом најбољих играча, то им не покрива сезону, а спонзорство им се свело на неколико пакета киселе воде и превоз ЈАТ-ом (обзиром да нико не верује да ће играти неко европско такмичење и тај спонзор отпада осим ако не направе аеродроме у Јагодини, Ивањици ........, нису глупи ови из ЈАТ-а), тако да им дугови и даље расту, пребацили су 30 милиона, не знам како ће се изговнати, једино Мишковић може да их спасе, да их купи за сићу, отме земљу на атрактивној локацији па да таворе још коју годиницу. Можда им је решење, као у кошарци, да се споје са ФК Железник, или тако неким "великим" клубом. Наредну сезону им прогнозирам 4.-5. место, не зато што су толико добри, већ због утицаја њихових људи на судије и остале, за првенство битне, организације и структуре. Живи били па видели.

Lepo receno. Slazem se za kosarku u potpunoosti. Prosle sezone su se izvukli, ove ce tesko tako dobro proci. Klempa ih je skroz zajebao... Uzece Dule jos mnogo, mnogo titula.
U fudbalu im sezona visi vec na pocetku. Ovaj Rudar stvarno dobro izgleda i moze vrlo lako da ih iznenadi... A ako prodju dalje, opet nemaju sta da traze u domacoj ligi  Smile Stvarno, Partizan je ove godine jak kao zemlja u odnosu na konkurente. Ipak 4-5 mjesto je nerealno, ocekujem da budu ponovo glat treci.
Jebiga, ovako objektivno gledajuci, bas tuzno izgleda kad nekad veliki klub propadne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
decko video da nesto ovde ima veze sa crveno belom bojom, pa se navrzo oce da pise zelje za deda mraza..

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Sta mislis, Davide, koji im je realan domet sledece godine? I u fudbalu?

aaaa  Smile Smile Smile , koji pajseri   Smile haha...

I David mu odgovori...  Smile O bože...

E sad što se tiče Parkera, koliko god ti jaksa gotivo Ivića, on je taj koji je potpisao sa njim ugovor (ili neko iz uprave, nebitno). E sad caka i jeste u tom ugovoru, gdje postoji tačka, prema kojoj se, ukoliko Zvezda ne isplati klubu određenu svotu novca, Parker vraća u TRZ. Tako da Parker nije naš igrač. Ovo je sve po informacijama koje sam dobio iz novina. Tako da je poređenje sa Mandžukićem neadekvatno... Znači ne odričemo se mi njega zato što je on nezadovoljan, već jednostavno što (pravno gledano) nije naš. E sad, vjerujem da bi se tu nešto moglo izmuljati sa jakim advokatima, al to je već druga priča...

EDIT: i ovaj se nadoveza na davidov odgovor...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 14:59:31 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ode Parker u Tvente

Bernard Parker, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, pronašao je klub u kome će nastaviti karijeru. Južnoafrikanac, koji je minulu sezonu proveo na Marakani na pozajmici, od naredne sezone nosiće dres holandskog Tventea.

Prema pisanju nekolicine holandskih medija, čelnici kluba iz Enšedea privode kraju pregovore sa Parkerovim klubom Tanda Rojal Zulu, a transfer bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko dana. Holandski klub će, kako se navodi, isplatiti blizu milion evra Južnoafrikancima za Bernardovu "slobodu". 

Parker bi trebalo da predstavlja zamenu za Eljera Eliju, koji je nedavno, za sumu od osam i po miliona evra, prešao u Hamburg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Mora da ste vas dvojica mnogo suza u zivotu prolili zbog Zvezde kad se ne skidate sa ove teme... Peckala guza vise puta, znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ukoliko ode Vučićević, treba pozvati Čovića

Nazire li se kraj krize i nestabilnosti u Košarkaškom klubu Crvena zvezda? Taman kada se pomislilo da stvari konačno dolaze na svoje mesto, da je Mali Kalemegdan mesto gde se vide samo osmesi, usledio je šok - ostavka prvog čoveka kluba Slobodana Vučićevića. Dok se ostavka ne ozvaniči od strane klupskih organa, javnost spekuliše ko bi mogao biti naslednik uspešnog biznismena, a kao najzvučnije i najrealnije rešenje nameće se ime prvog čoveka FMP-a iz Železnika, Nebojše Čovića.

Ljubimac "severa" Milan Gurović i sam je iznenađen novim zaokretom u omiljenom klubu.

- Da budem iskren, nisam pomno pratio dešavanja u Zvezdi, jer san na odmoru, ali isto tako moram priznati da sam veoma iznenađen odlukom Vučićevića da napusti klub. Nema dileme da je postigao mnogo toga u veoma kratkom roku i da mu to niko ne može i ne sme osporiti. Nažalost, klub se posle povratka na zdrave osnove ponovo našao u teškoj situaciji, ali ja iskreno verujem da se neće ponoviti leto 2008. godine, kada se gotovo razmatralo gašenje trofejnog kluba - kaže Gurović.

U slučaju eventualne kandidature za mesto čelnog čoveka Crvene zvezde, Čović bi nesumnjivo imao podršku najvatrenijih pristalica crveno-belih, ali i velikog broja legendi kluba.
- Ukoliko Vučićević zaista ode, Čović bi bio odlično rešenje! Ako se samo pogleda šta je napravio od FMP-a, koliko je košarkaša plasirao na evropsku i svetsku scenu, kakve uspehe postižu seniori, a posebno mlađe kategorije, onda je moj ili bilo čiji komentar suvišan. Čovek zna svoj posao i siguran sam da bi Zvezdi doneo mnogo toga dobrog.
Sjajni košarkaš odradio je ugovor sa Galatasarajem i trenutno je slobodan igrač. Više puta je isticao u javnosti da mu je želja da karijeru okonča u omiljenom klubu.
- To mi je bila želja odavno i jasno sam je stavio do znanja svima. Naravno, nije na meni da se nudim bilo kome, već je trener tu, bio to Pešić ili neko drugi, da odluči da li sam mu potreban. Ako se ja budem pitao, dileme nema, ponovo ću obući crveno-beli dres.
Gurović nije odbacio ni mogućnost da preuzme neku od operativnih funkcija u klubu.
- Radio bih bilo koji posao koji bi mojim angažovanjem doprineo poboljšanju funkcionisanja Crvene zvezde. Da li kao igrač, sportski direktor, tim-menadžer ili nešto četvrto, tu sam da pomognem, bez ustezanja - jasno je poručio Gurović.

Marinović: Pristao sam na smanjenje plate

Plejmejker Crvene zvezde i budući kapiten tima Marko Marinović, u najmanju ruku iznenađen je razlozima zbog kojih je prvi čovek kluba Slobodan Vučićević otišao sa te funkcije.
- Vučićević je učinio mnogo za Zvezdu i na tome mu hvala. Međutim, neprijatno sam iznenađen navodima da pojedini igrači nisu bili spremni da se odreknu dela svojih zarada kako bi klub dobio na finansijskoj stabilnosti. Znam samo da nikada nisam pravio problem da mi se smanji plata i da želim da ostanem u klubu, a verujte i da ostali prvotimci slično razmišljaju - izjavio je Marinović.

Blic

Mora da ste vas dvojica mnogo suza u zivotu prolili zbog Zvezde kad se ne skidate sa ove teme... Peckala guza vise puta, znam...

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 15:05:24 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ajmo na njihovu temu da diskutujemo ko je veci Srbin, Franjo T. ili Fadilj Vokri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ajmo na njihovu temu da diskutujemo ko je veci Srbin, Franjo T. ili Fadilj Vokri  Smile

težak izbor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ajmo na njihovu temu da diskutujemo ko je veci Srbin, Franjo T. ili Fadilj Vokri  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A imaju svoju temu?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 929 930 932 933 ... 940
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.