Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:46:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska pravda i nepravda  (Pročitano 13945 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa to i kazem, cist biznis. Onda se i ne mozemo zaliti na preplacene sportiste i smatrati da ih cene mnogo vise samo zato sto su placeniji od nekoga ko je za svoje zanimalnje ucio skolu jedno 20-25 godina(kada uracunamo doktorate, specijalizacije i cudesa) i zaradjuje dosta za sebe ali opet realno manje nego ti sportisti
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Fudbal jeste biznis... ali ne svuda. Kakav biznis ima Al Mubarak? On nema profita od Mancester Sitija... nikakvog. Samo troskove. Sa te strane to nije biznis. Ima on neke druge biznise a ovo mu je cisto da se malo rekreira.
A biznis je recimo dok je Piksi bio predsednik Zvezde... Arkan i Ceca Obilica itd. To je biznis.

Ali pricamo o sportu uopste...

Misljenja sam da je mnogo teze postati sportista nego lekar (osim ako nisi toliko nadaren za neki sport)... odnosno, hocu reci da lekar moze biti svako (onaj ko nije gadljiv na taj poso) samo ako ima volje a vrhunski sportista ne moze bas svako.
Imam debelog komsiju koji jedva da izlazi iz kuce... on ne moze biti sportista... ali lekar svakako moze, da hoce.
Dakle, konstatacija ista kao iz prve recenice ovog pasusa - daleko tezi put je do vrhunskog sportiste nego do lekara i misljenja sam da vrhunski sportisti zasluzuju taj novac koji imaju.

Citat
Usled sve većeg upliva privatnog kapitala u sport koji je omogućio klubovima da se obogate, klubovi su stekli mogućnost da uz pomoć novca dovedu bolje igrače. Ali pošto ima dosta bogatih klubova, da bi se konkurenti izbacili iz igre, potrebno je za igrača dati više novca od drugih.... i onda jedan ponudi  za igrača od 10 miliona jedno dvanaest, drugi kaže evo ja imam 15, treći kaže evo nudim 18, a Mančester Siti dođe i ponudi 30 miliona i nedeljnu platu od 200 000 evra

Tacno. Skroz tacno.

Što se mene tiče, ja bih ukinula profesionalni sport..pa ko ga zaista voli, neka se bavi njim, amaterski.

"Divno, divno..." - Ivica Dacic

Citat
Dakle ako uđeš u plej of, ti imaš slobodno otrpilike maj, jun i jul.

Tesko brate... pa taman bi se sve ono na Dvajtu opustilo ko matorcu od 8 banki Smile
Rade oni non-stop... mora se odrzavati onakva muskulatura.

Ali sve si lepo rekao u tom izlaganju. Po meni zasluzuju i toliko para koliko imaju oni tamo.

P.S. A vidim, Bambina ne moze bez prozivki na moj racun Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 16:01:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
daleko tezi put je do vrhunskog sportiste nego do lekara

Ti zaista veruješ u to? Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Misljenja sam da je mnogo teze postati sportista nego lekar (osim ako nisi toliko nadaren za neki sport)... odnosno, hocu reci da lekar moze biti svako (onaj ko nije gadljiv na taj poso) samo ako ima volje a vrhunski sportista ne moze bas svako.

Ti si lud malo...

Vec pocinjes da preterujes i da smaras sa stavom ''Sprotisti su bogovi, ne mogu svi da budu sportisti, nista nije tesko i zahtevno kao sport(i naravno, samo odredjeni sportovi, tipa fudbal, sve ostalo je piiip dim)''  Smile Mislim alo decko, spusti se na zemlju, informisi se malo.

Ne znam sto sam citirala ovo, citav taj pasus je fejspalmcina velika, znam da ce me sada proglasiti za netolerantnu stoku koja ne postuje sagovornika ali sta reci na konstataciju da lekar moze da bude svako i da je put do lekara mnogo laksi nego do sportiste...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 17:31:27 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ma opste je poznata cinjenica da svako moze biti hirurg Smile Potrebna je samo dobra volja Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Ne malo, lud je malo više.  Smile

De brate lekar može da bude ko hoće, dal si normalan. Znaš li ti šta su studije medicine i kakav seks moraš da preživiš da bi ih završio... A isto kao i u sportu i tu takođe imaš vrhunske stručnjake, kakvi ogroman broj lekara ne može da postane sve i da oće. Dal bi mogao Mića pedijatar iz Doma zdravlja da postane svetski poznat vrhunski kardiohirurg koji radi, lupam, u Čikagu ili gde već... Može u kurcu  Smile

Citat
Kakav biznis ima Al Mubarak? On nema profita od Mancester Sitija... nikakvog. Samo troskove.

Pa nema sada, al niko nije lud da daje pare koje mu se kasnije neće vratiti. Ulaže u klub jebiga, da bi napravio od njega nešto. Tako mora da se krene.

I Abramovič je tako krenuo.

Citat
Rade oni non-stop... mora se odrzavati onakva muskulatura

Pa radi Haurad... jel radi Djurant?  Smile

U principu treniraju oni, ali lagano, ni izbliza tolikim intezitetom ko kad krenu pripreme. Čisto da ne izgube filing za tačing.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ma cuti tu Smile Operisati srce detetu od 3 godine je vrlo lako! Ko jebe to sto ako pogresis ubijas malo dete i unistavas zivot jednoj porodici sta je to naspram pritiska da postignes gol u jebenoj utakmici pred 20 hiljada ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ako cemo posteno pricati, i jedno i drugo zahteva mnogo rada

Lekar- 20 - 25 godina skole, konstantnog ucenja, dopunjavanja znanja kroz seminare, citanje najnovijih knjiga i ucenje novih metoda lecenja(ako hoces da budes vrhunski naravno).

Sportista- Konstantno treniranje kako bi odrzavao fizicku formu i odricanje od svega i svacega cak i po cenu zdravlja(povrede se desavaju).

Tako da, i jedno i drugo zahteva dosta odricanja i jos vise rada(jedno vise psihickog, drugo vise fizickog) pa je malo teze uporedjivati sta je zahtevnije

Mada, jeste smesna cinjenica da hirurg moze da bude bilo ko
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
a meni se cinilo da si pametan lik Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pretpostavka je majka svih zajebancija  Smile Smile

Ma cisto kazem da ni jedno ni drugo nikako nije lako. To da li neko ceni vise jedno ili drugo je ionako individualno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:46:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.341 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.