Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:12:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska pravda i nepravda  (Pročitano 13956 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mislim da ne zasluzuju i da je to jedan od dokaza (u moru drugih) da je svijet nakaradno mjesto.
Ako ne objasniš to u svih preostalih 79954 karaktera i pride uz 4 do 6 dijagrama i grafika... puj pike ne važi. Lupetaš. A i da objasniš opet - lupetaš. Nemaš, bre, pojma o životu.

Ženo, odakle ti ideja da smeš tako nešto da izjaviš?  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile

svjesna sam ja da se mnogo zajebavam...

ja vec ocekujem da cujem zvono na vratima ovih dana i da otvorim ista i ugledam recimo Tepa...kako je nasao za shodno da mi dodje na kucnu adresu i prosvjetli me u mom neznanju Smile

« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 12:15:08 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Što se mene tiče, ja bih ukinula profesionalni sport..pa ko ga zaista voli, neka se bavi njim, amaterski.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Vid' sad ovu...  Smile ccccc... ženetine, vidi se da nemate sportsku inteligenciju.  Smile

Smile

Evo prestajem.  Smile

Oduvek se na ovom svetu više ulagalo u zabavu nego u bilo šta drugo. Hleba i igara. Sportisti su samo deo te priče o igrama. A hleba ako nema, ništa nam neće faliti. Ješćemo kolače.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Što se mene tiče, ja bih ukinula profesionalni sport..pa ko ga zaista voli, neka se bavi njim, amaterski.

Neka ti je laka zemlja      Smile

Pazi, generalno ti profesionalni sportisti da bi igrali na vrhunskom nivou rade sačuvaj bože mnogo i odriču se mnogo čega... Treninzi po 2 puta dnevno, kilometri i kilometri trčanja, rad u teretani, kontrolisana ishrana i ostala čuda muda i plus talenat koji poseduje i to bi trebalo da zasluži nekakvu nadoknadu. Ne može ni to svako.

NBA košarkaši igraju u proseku svakog drugog dana utakmicu. Od kraja oktobra do sredine aprila treba da odigraju 82 utakmice. Od 30 ekipa, 16 ulazi u plej of, kup sistem koji će na kraju dati šampiona. Te ekipe koje uđu u plej of igraju još utakmica, sve do kraja maja kada je finale... ali 82 svaki tim odigra, plus treninzi u toku sezone između mečeva, plus utakmice u pripremnom periodu u oktobru, a trening kamp počinje otpilike u avgustu.

Dakle ako uđeš u plej of, ti imaš slobodno otrpilike maj, jun i jul. Od avgusta kreće opet rmbačenje... nabijanje kondicije, snage, rad sa loptom i ostale zajebancije... I onda krene sezona - 6 meseci intezivnog seksa. A to je još SAD... kada Lejkersi treba da igraju sa Seltiksima, treba da pređu 4200 kilometara iz Los Aneđelesa do Bostona i nazad.

Ako narod hoće da gleda košarku i da ima košarkašku ligu, taj napor koji ti ljudi ulažu bi svakako trebalo da se plati.

E sad, da li bi trebalo ovoliko da se plati, to je već pitanje za diskusiju.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 12:40:00 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
 samo da se upisem i sportski posmatram borbu gladijatora i lavova
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Da li sportisti zaista zaslužuju tolike zarade?

заслужују онолико колико газда хоће да их плати Smile
тема је бесмислена...ако газда неког фудбалског,кошаркашког или било каквог другог клуба хоће неког играча да плати милион евра на дан то је његова и ничија друга ствар Smile
ако неурохирург ради у државној (наглашавам:државној) болници е то је већ друга ствар...он ће добити плату онолику колико та држава може да плати...у америци је то можда 8.000 долара месечно,у немачкој можда 10.000 евра месечно а у србији можда 1.000
наравно...тај хирург ако му је то мало може да потражи посао у приватној клиници где је плата сигурно доста већа
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Sport je nekad bio nesto sto sada vise nije. Oaza fer pleja i druzenja, gubitnik pruza ruku pobedniku. Naravno, cim se pojavi veca lova, znamo sta moze da se desi. Na zalost tako i u sportu. Neki igraju, zato sto im tata kupi mesto u timu, a neki sede na klupi ... tako je to  Smile Smile
Uostalom, znamo svi sta se desava sa sportom u Srbiji ... tuzna i zamorna prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Da li sportisti zaista zaslužuju tolike zarade?

заслужују онолико колико газда хоће да их плати Smile
тема је бесмислена...ако газда неког фудбалског,кошаркашког или било каквог другог клуба хоће неког играча да плати милион евра на дан то је његова и ничија друга ствар Smile
ако неурохирург ради у државној (наглашавам:државној) болници е то је већ друга ствар...он ће добити плату онолику колико та држава може да плати...у америци је то можда 8.000 долара месечно,у немачкој можда 10.000 евра месечно а у србији можда 1.000
наравно...тај хирург ако му је то мало може да потражи посао у приватној клиници где је плата сигурно доста већа
Upravo to. Ko je hirurgu kriv sto ne donosi toliki profit da ga placaju 500000E mesecno. I gazde klubova preteruju sa davanjem tolikog novca za transfere i plate, ali njihova stvar je kako vode svoj biznis
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ma, gazde klubova te sportiste gledaju kao stoku koju valja nekome uvaliti za najveće moguće pare.
Gledam šta rade sa ovim mojim bratom (o kome sam već pričala i za koga sam se već hvalila da je reprezentativac Srbije Smile ); samo gledaju (neću imenovati ko, mada oni koji prate domaći fudbal sigurno znaju da je reč o jednom džombastom bizMismenu  Smile ) da se ovajde, a uz minimalna ulaganja.

Srećom, nije više u tom klubu zvanično, dok traje ova zajebancija sa prvenstvima i reprezentacijom. Ali, generalno je to tržište jedna stočna pijaca sa velikim novcima u opticaju. Običan biznis, no more, no less.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:12:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.