Aaah, novi radni dan.ustajem i cupkam ispred kupatila jer su svi ukucani ispred mene.Bacam kafu zavrat i trcima na autobus, a u autobusu dzeparosi koji bi me skinuli do koze.Nije meni problem kod dzeparosa nih mozemo zaobici ako drzimo jezeve po dzepovima.Problem je guzva, bre moram da se vozim u nekim od joga polozaja i tek malim prstom uspevam da dohvatim onu sipku dok mi je lice prilepljeno za staklo i dok me ostali sutiraju, gnjece.Ljudi sta vi mislite jel to normalno.blago soferu on je ogradjen, pa mu jos smeta kad mu neko kaze vozi misko!!Kako da mu nekaze vozi da sto pre izadjem odavde.Jao kad izadjem iz busa ah ljepote i svezeg vazduha,nama veze to sto sam izgnjecen,izubijan,ispresovan....Ali maki mi bas onaj dinar koji sam juce naso na pijaci!!!!!!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.