Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Споменик војницима рајха  (Pročitano 16261 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Србију нико није натерао, Србија је то изабрала (колико је то било политички мудро, друга је ствар, али је било и очекивано и часно). И да, Србија и Срби су се, без наводника, супротставили фашизму и дали су значајан допринос у борби против истог.

Ovo nije tacno, zato sto je tadasnja Vlada Srbije bila na korak od potpisivanja pakta sa fasistickom Nemakom. Nemoj mi reci da to ne znas. To bi za nas bio odlican potez.

Potom Englezi potpaljuju komuniste u Srbiji i dizu na ustanak, kupujuci vreme za sebe ... parolama tipa "bolje rat, nego pakt", "bolje grob, nego rob". Nije valjda da to ne znas. Naravno, ove parole su sluzile za obican narod i za ulicu, sto je kao sto znamo dalo odlican efekat.

Srbi se nisu suprotsatvili fasizmu, vec nepotrebno ginuli. Mogli smo da prodjemo kao Francuzi, da smo bili pametni.
Нисам погрешио када сам вас европејце и ликове попут б.ф.-а назвао глобалистима који се боре за сличне идеје које су настале на темељу пораженог фашистичког поретка.
Бити против фашизма је српска судбина и нико нас није преварио.
Једини проблем је био што смо имали два покрета и што је Европа издала четнички.
Да се вратимо у 1941 годину са овом памећу урадили би слично, убијали би б.ф.-ове идоле као зечеве, али у српској униформи, док би партизански покрет био маргинализован.

Схвати ми смо правдољубив народ и никада нисмо нити ћемо прихватити ''правду'' силе.
Тако је било 1389, у балканским и светским ратовима, тако је било и 1999 године.
Тако ће бити и 11.маја ... Србија НИКАДА неће бити члан Е.У., а нато су отписали и жути.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz

Tacno, ali ja samo pokusavam da nabacim temu o tome, da su i Nemci i Francuzi i Britanci i Shpanci nekada davno ratovali i ubijali se medjusobno, pa ih to nije omelo u tome da naprave tvorevinu zvanu EU. Ne moze Srbija zbog istorije da se odrekne buducnosti ... mis'im, moze, ali to ima svoju cenu ... visoku.

Gambi

Bla-bla-bla ... vremena se menjaju, ljudi se menjaju. Ti si co'ek proslosti, preporucujem ti da se presaltas u 21. vek  Smile Smile

Te tvoje parole "nikada, ali nikada" smo osetili 90-ih, pa i '99. .. opameti se.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 19:19:21 od littlegirl1 »
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Kako su krenuli možda i Hitleru podignu spomenik. Biće da su i njega prisilno mobilisali. Kako sada utvrditi da su svi ti ljudi prisilno mobilisali. Sigurno je bilo i nekih koji su otišli iz ubeđenja. To odmah umanjuje časnu nameru za podizanje spomenika. Uostalom za svakog čoveka koji učini neku grešku može se naći i olakšavajuća okolnost. Ali to nije razlog za postavljanje spomenika.Zašto se Slovenci nisu bunili protiv komunističkog jarma kojeg su trpeli 50 godina. Sad blebeću kada je sve prošlo, a u svemu su oni najbolje prošli. Da nije bilo tog jarma oni nikada ne bi dobili državu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Tako je malecka, recimo ameri su ozracili Japan samo tako, pa ovi i dan danas odrzavaju pomen zrtvama i osudjuju amere najstrasnije zbog toga. Po nedelju dana pustaju dokumentarce o Hirosimi i Nagasakiju. Nigde kod njih neces videti da tvrde kako je za Hirosimu i Nagasaki kriv neki njihov Slobodan Milosevic.

U zadnje vreme se na nasim prostorima bas puno govori o prisilnoj mobilizaciji-zrtvama rata, kolateralnoj steti, nasoj krivici za sve i svasta itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Poznato je da je Šešelj inteligentan čovek, pa bi on problem rešio praktično. 1/3 nesrba posrbiti, 1/3 proterati i 1/3 _ _ _ _ _ (upisati po želji) Smile
zemunac22 ti si covece zasleplen mrznjom prema svemu srpskom, gde si ti cuo i video da je bilo koji Srbin (pa ni Seselj) zagovarao ovakvu ideju. To je ideja Ante Starcevica (otac hrvatske nacije) za resenje srpskog pitanja u Hrvatskoj, koju je 1941. pokusao u delo da sprovede Ante Pavelic i u ime iste ubio preko milion Srba u tzv. NDH, kojoj je pod okriljem Nemaca pripoio i tvoj Zemun. Ako ti sad ovde iznosis lazi i to o stvarima koje nemaju nikakve veze sa temom o kojoj se diskutuje.

Šešelj je Hrvat iz čisto hrvatskog sela Mareva Ljut u Hercegovini, pa mu nisu strane hrvatske metode za rešavanje nacionalnih problema.

Prema tome, znam ja da ni jednom pravom Srbinu takva ideja teško može da padne na pamet, ali kad je u pitanju Hrvat, i to još popravoslavljen, sve je moguće.
Kako те бре није срамота да овако масно лажеш, налупао си се свакаквих глупости и још је ово остало на крају.
Ја сам полу-Херцеговац и имам родбину у Требињу, а једном мом рођаку је супруга из породице Шешељ.
А Шешељевих има и у Гацку, где је и Вуков отац.

Немој да мислиш да сам нешто посебно поносан на ту чињеницу, јер себе сматрам Србијанцем.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Crowz,

Japanci obeležavaju svake godine Hirošimu i Nagasaki. Nemci obežavaju bombardovanje Drezdena.

Ali ti isti Japanci znaju da su bili bombardovani zato što su bili zajedno sa Hitlerom, zato što su hteli da osvoje pola sveta i zato što činili neviđena zverstva po Dalekom istoku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz

Nuklearne bombe su bile samo adut koji govori o tome ko je ludji i ko pravi pravila. Ovi njima kamikaze i Perl-Harbor, ovi njima dve nuklearne bombe ...

Nisu morali da ih bace, ali su ih bacili ... zasto? Ne znam, pitaj Amere.

To koga Japanci okrivljuju za te dve bombe je sasvim jasno ... e sad, da li se prolama i slika nekog njihovog "Slobe", ja zaista ne znam, nisam imala prilike da gledam te dokumentarce.  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Занимљиво како не знаш историју.Па Французи су први објавили рат Немачкој 3. септембра 1939.
Између Француске и Србије у ДСР и нема много разлике. И тамо и овде је било тек по војном слому оних који су "сарађивали". Тамо Петен, овде Недић. Обојици је касније суђено као издајницима.
Али од некога коме је држава Србија стара 1700 година, ништа ме не изненађује Smile
Лепо су ти рекли да ти је паметније да хеклаш Smile

Maki, pazi 'vamo Smile

Cela prica je pocela od toga, kad je Gambi u isti kosh strpao Hicu (tj fasisticku Nemacku) i EU Smile Zasto se ti mesas u razgovor, kad ne kapiras neke stvari, meni nije jasno? Smile

Govorim ti o nelogicnom ponasanju Srbije za vreme 2. rata!? Potpuno je razumljivo sto su se recimo Rusija i Britanija suprotsavile fasistima, ali mi nije jasno zasto smo mi sami srljali u stradanja, rusevine itd? Ne bi nam nista falilo da smo "braci" Nemcima otvorili teritoriju i put ka istoku i nikom nista.

Rusija bi bila porobljena da se Nemci nisu zajebali oko zime i hladnoce. A sta smo mi dobili padom rajha? SFRJ! Smile

Totalno je nebitno ko je kome prvi objavio rat, bitno je kako prodjes u ratu, zar ne? Smile Ako cemo po toj logici, u Srbiji ranije stize novi dan, nego u Americi vremenska zona radi za nas Smile ... steta samo sto nije u tome poenta, kapiras fazon? Ne rezonujes logicki.

Poenta price je ta, da smo bili izmanipulisani od strane sila koje su preko nas kupovale vreme i kao po starom obicaju, oni koji su najvise vodili racuna o stanovnistvu su proglaseni za "izdajnike" i streljani.
Занимљиво. Значи, по теби је требало да (п)останемо немачкки савезник. А да ли мислиш да би Хитлер, након што пацификује Европу (укључујући и Русију), оставио словенске Србе, Хрвате и Словенце на миру?

Узгред, каква куца на Карибима ти је у срцу? Рот, вучјак, чивава?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Hitler bi pojeo Slovence kao salatu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Који су били у саставу СХС. дакле, вероватно бисмо се суочили са чешким примером, Хрватска би можда била "ампутирана", али је питање у којим границама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.