Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spomenik Draži Mihailoviću  (Pročitano 35019 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
to je srpski "junak" pa nek ga postavljaju u srbiji na koja god mjesta hoce.U bosni nevidim daj "kulturolosti" aspekt postavljanja takvog spomenika koji moze samo stvoriti kontraverze izmedju naroda.srbin je,pa neka ga postavljaju u srbiji,nama ne treba!

Koja je poenta tvog odgovora? U Lapovu je podignut spomenik. Nije ti niko kucao na vrata i pitao da li hoces i ti jedan u svom dvoristu  Smile kada budu mudri iz tvoga kraja odlucili kome ce podici spomenik oni ce to i odraditi. Licno bih voleo da bude spomenik i u Pozarevcu, jer dosta chetnika je bilo i iz ovih krajeva. Drago mi je zbog gradjana Lapova i dr. Sto da ne Nek dignu spomenik i Slobodanu i Titu, pa pored njih nek stave i Kralju Petru i Drazi Mihajlovicu. I Lepo dodju turisti i vodic njima ovo je bio taj i taj ovo taj i taj...
poenta je ta da u bosni i hercegovini netreba takav spomenik,mozda srbiji al to je njihovo pravo!ionako su izjednacili pojam partizana i cetnika,pa je normalno i da postavljaju sponenike!
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia E50
Neka spomenika po Srbiji,kome se ne svidjaju nek ih i ne gleda...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Neka spomenika po Srbiji,kome se ne svidjaju nek ih i ne gleda...... Smile
neka ih,dok su u srbiji nebrinem se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Бања Лука,Требиње и Невесиње су за мене у Србији,а то што се формално води да су у другој држави ме не занима. Имаће Дража споменик и у тим градовима...
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Бања Лука,Требиње и Невесиње су за мене у Србији,а то што се формално води да су у другој држави ме не занима. Имаће Дража споменик и у тим градовима...
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ko je uopste bio taj pametnjakovic pa je ovu temu uopste usmerio u BiH?

Prva poruka na temi, koja obicno govori o sustini teme jeste:

Citat
Lapovo -- Spomenik četničkom generalu Draži Mihailoviću, uz pomoć ministarstava kulture i dijaspore, biće u nedelju otkriven u Lapovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

слажемо се 105%

а ако Бог да, за једно 100 година кад буде укинут амерички протекторат приде и у Херцег Новом, Пљевљима, Беранама... можда и Куманову...

« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 22:58:57 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia E50
Daj ljudi nemojte preterivati...ja sam za podizanje po Srbiji,i to sam vec rekao....a za 100 god... :shock:mozda bude i smak sveta...ako Drazini spomenici smetaju ljudima van Srbije,nepotrebno ih je iritirati...ne mogu ja ubediti nikog na forumu da nekog voli ili ne voli....svako ima svoje misljenje,i treba ga iznositi,ali ubedjivanje u nesto je sasvim drugo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
U BiH je nezgodno postaviti spomeik zbog ugrozavanja nacionalnih manjina... Koliku su samo frku digli oko spomenika Karadjordja u Dobrunu... @hopa jupa nije mi jasno zasto tebi toliko smeta spomenik jednog velikana koji se borio za srpstvo? Kako to da si Srbin, a da si protiv svega sto su Srbi stvorili na ovom svijetu. Za koji dan cu dole u SA pa bih volio da se nadjemo negdje, da odemo na kafu, da popricamo, malo ja i ti...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
U BiH je nezgodno postaviti spomeik zbog ugrozavanja nacionalnih manjina... Koliku su samo frku digli oko spomenika Karadjordja u Dobrunu... @hopa jupa nije mi jasno zasto tebi toliko smeta spomenik jednog velikana koji se borio za srpstvo? Kako to da si Srbin, a da si protiv svega sto su Srbi stvorili na ovom svijetu. Za koji dan cu dole u SA pa bih volio da se nadjemo negdje, da odemo na kafu, da popricamo, malo ja i ti...
vlado,moja ideologija se kosi sa tvojom!ja sam iz partizanske porodice,i djed i baka i sricevi moji su se borili protiv cetnika,sta treba sada da opravdavam spomenik drazi?nisam protiv svega onog sto je nas narod stvorio,kroz istoriju srpskog naroda bilo je dosta stvari na koje drugi treba da se ugledaju na nas.govorim samo ovaj rat koji je mene a i tebe zatekao velika krivica pada bas na nas narod,narod ko narod nije kriv al krivi su pojedinci koji su mazali oci tom narodu nekim nacionalizom i to.to je najveci problem sto meni smeta cetnistvo,jer svaki onaj koji je bio na srpskoj liniji zavo je sebe centikom,kontas sta ti pricam.i sa takvim ljudima ja nema sta da pricam.nezelim da te uvrijedim ovim tekstom samo govorim moje vidjenje draze mihajlovica et to je to.a za sarajevo,nije frka nikakva,al prvo te vodim na markale da pitas ljude jesu li sebe dizali u zrak :Dsalim se!nemoj zamjeriti!poz

Citat

слажемо се 105%

а ако Бог да, за једно 100 година кад буде укинут амерички протекторат приде и у Херцег Новом, Пљевљима, Беранама... можда и Куманову...

eee,pa nemoj toliko,neces imati kamena:)vjerujemd a ce inicijativa proci i u pljevljima i u beranama a pogotovo na jugu crna gore,mislim dole su ljudi bas za drazu,mogo mi i milu ispred kuce postaviti jedan,onako reeda radi...Smiley

« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 00:21:59 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.367 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.