Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spoj znaka i podznaka - karakteristike  (Pročitano 86908 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kako se slazu vodolija/ribe i rak/rak? Smile

Ovde se govori o spoju znaka i podznaka a ne o uporednim horoskopima.

Pogledaj ovde: Unakrni horoskopi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
VODOLIJA/ Ovan : Vi ste Bogom dani za velike planove, za predsednika Skupstine astrologa, za vojnog pilota ili konstruktora, i sve to uz mocne prijatelje. Sami sebe podsticete, ponekad Vas poguraju Jarci, a Vage i Lavovi Vas ludo vole.

Ja,astrolog,dobra sala....e,da sam musko bila bih vojni pilot,pa dobro imam prijatelje koji su na veoma mocnim polozajima...Jarac,moja mama....Vage,pa imam dosta prijatelja vaga,Lavovi,joj bivsi direktor mi je bio Lav ih i bio je debelo zagrejan za mene....

Hajde mi recite sta znaci kada je Sunce na 2 stepenu nekog znaka,meni je u Vodoliji...
Uran mi je na 29 stepenu device u 6 kuci...a venera u strelcu na 25,54 skoro 26 stepen,a fortuna na 18,40 jarca u 10 kuci...Neptun mi je u skopiji u 8 kuci...moze li od mene postati astrolog?
IP sačuvana
social share
Ljubav je ,ljubav je,ljubav....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

If u don't know what 2 say,tell the truth.

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala Montenegrina..procitah.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bik-vaga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung versus
bik-vaga

Bik Vaga

Kombinacija ova dva Venerina znaka daje Vam kompleksnu strukturu licnosti. U ovom slucaju Bik, znak Zemlje, daje cvrstinu i spokojstvo Vagi, koja je Vazdušni znak, dok Vaga istovremeno utice na Bika svojom lakocom i spontanošcu.

Bik - Vaga nema onu selektivnu stranu koju ima dvostruka Vaga, te iako se istice izvesnim materijalnim estetizmom, on ipak najcešce zadržava jednostavnost ponašanja i uzdržanost ukusa. Tako se rada karakter obdaren izrazitim umetnickim osecanjem i ljubavlju prema lepim i skupocenim objektima, kao i sklonosti ka blistavom društvenom životu. Uticaj Bika umanjuje, sa svoje strane, raznolikost veza, ali uvecava težnju za fizickom vezom. Javlja se, dakle, uvecana zainteresovanost za dogadaje u spoljnom svetu i iskreno ucešce u radostima i patnjama bližnjih...

- Takticni ste i miroljubivi, imate dara za mirenje i razvoj odnosa sa drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. U svakoj stvari vidite i ono što je pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga delujete neodlucno. Veoma ste osetljivi, donekle mirni i imate prilicno mnogo šarma koji cini izmedu ostalog i Vaša iskrenost.

Društveni ste, raspoloživi, ali pomalo nepoverljivi, treba Vam vremena pre nego što se upustite u neku vezu. Kada je to vec gotovo, tada je Vaša vernost pouzdana kao i Vaša iskrenost. Vi ste strastveni, pokazujete u mnogo slucajeva da su Vam emocije i raspoloženja intenzivni, ali u Vama postoji više zebnje nego što se to spolja vidi. Inace, Vaše jako životno pulsiranje, Vaša culnost, povezani sa Vazdušnim senzibilitetom, stvaraju odlicnu podršku Vašem instinktu konzervacije. Obicno nezainteresovani, delujete kada Vas pokrenu sentimentalni ili estetski motivi. Za Vas se može reci da ste dionizijski tip zaljubljen u lepotu, zaljubljen u život...

Osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka su uglavnom bica puna šarma, blagosti ali ponekad imaju problema u pronalaženju žrtve. Ne zato što imaju velike prohteve, vec zbog toga što se cesto pokazuju neodlucni pri izboru, nestalnih su usmerenja, a velika društvenost im ne dozvoljava da uvek pokažu drugima svoje mogucnosti. Previše su pomirljive, suviše vole harmonicne odnose sa okolinom (podrazumeva se i sa onom profesionalnom), da bi prihvatile aktivnu (citajte - agresivnu) ulogu koja se od njih ocekuje, za koju znaju da je moraju igrati ne bi li sebi obezbedili mesto pod Suncem.

Njihova agresivnost, koja se retko ogrešuje u beskrupuloznosti ili ispadima prostodušnosti, više drži do prijemcivosti, otvorenosti, želje za mirom i simpatijom. Ovakve karakterne crte teško da odgovaraju vodenju neke pobedonosne bitke u krilu savremenog društva, sem na planu javnih odnosa i umetnickog izražavanja... Ovu kombinaciju cesto srecemo kod umetnika i osoba koje naginju ka kreativnom izražavanju. Neke od ovih osoba pokazuju i smisao za organizaciju, izuzetni smisao i osecaj za poslove i vrlo veliku sposobnost da pronadu ono bitno, kako bi podrpuli kreativno, bilo koje vrste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Bik-Ribe

nisam primetila da je neko o ovoj kombinaciji pisao.

pa evo uzeto sa astro-art-a

U ovoj kombinaciji Zemlje i Vode reč je o sintezi dva veoma interesantna karaktera. Bik, sa svojom čvrstom voljom i jasnoćom pogleda ovde je u spoju sa Ribama, znakom onih koji su uvek pomalo neodređeni, nepostojani i neodlučni, ali sposobni da obogate unutračnji život Bika, zahvaljujući svojim darovima intuicije, mašte i istančanom senzibilitetu.

Raširiti svoje telo u beskonačnost, zagrliti i voleti svemir sa hiljadu ruku, rasuti molekule svog tela i umnožavati osećanja da bi se osetio život u sred vrenja celog svemira: to bi mogla da budu glavna maštanja ovog bića zanetog opštenjem sa velikim Jednim. Ali, muči ga dvostruko iskušenje: kako da pomiri svoju senzualnu proždrljivost prema svetu - da bi ga posedovao - i svoju neodoljivu želju da se u njemu utopi bez prepreka ograničenja tela i ljudske sudbine? Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne životnih zadovoljstava i ličnog užitka. Njen projekt suviše je širok da bi bio doživljen ako se ne pomiri samo sa svojim najtrezvenijim željama.

Srećom, sporost njenog razmišljanja, njena težnja za pasivnošću i odlaganjem odlučujuce akcije dopuštaju joj da umiri haotišne pokrete protivrečnosti. Tako nalazi snagu da bude strpljivija, skromnija. Velikodušan karakter, sklon žrtvama i nesebičnosti dopušta joj da malo po malo uči da postepeno umiruje svoju ličnost čuvajuci je od rasturanja i traćenja njenih sposobnosti. Bila bi šteta kad ne bi umela da se okoristi bogatstvom svoje osetljivosti u jednom svetu gde je sve klasifikovano, izmereno, pripremljeno.

Njena inventivnost, talenat za inovacije i dobra volja, mogu da budu veoma korisni društvu jer pomažu da se nađe izlaz iz stabilnih situacija gde ona vegetira i može da podstakne progres u zajedničkom životu i razumevanju medju ljudima...

- Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, saosećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče sa neuspehom pa onda neće ni pokušati da nešto učine, jer nisu sigurni u uspeh - teškoće ih teraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene...

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život i saosećajniji ste, prilagodljiviji i elastičniji nego što je to tipičan predstavnik znaka Bika. U ovom Vašem dvojstvu ima i mnogo senzualnosti. Bićete čak i žrtva toga: dominirani ili manipulisani njome, potrebno Vam je da imate jednu jaku moralnu strukturu, jedno dobro Nad - Ja koje će usmeravati Vaš smisao za odgovornost i Vašu savest.

Realnost shvatate intuicijom i sjajnim instinktom koje možete sebi da iskoristite u prilog. Zaista znate kako se drugi osećaju i teško se može videti i otkriti Vaša unutrašnja snaga volje koju posedujete. Potrebno Vam je pre svega da se osetite u skladu sa bićima i stvarima: kada je taj uslov ispunjen, neizmerno ste talentovani. U suprotnom, potpuno ste odsutni i neefikasni. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Jean Gabin. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jel mozete da napisete nesto o obrnutoj kombinaciji Ribe/Bik? Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja sam ovan/ovan, ali mi je sunce u 12. kuci. Sa sad? Takodje mi je i jupiter u 12. kuci (u konjukciji sa suncem), a mesec i venera su u 11. u vodoliji.  Jel moze neko da mi kaze sta kod duplog ovna znaci sunce u 12. kuci? Procitala sam da to ima veze i sa proslim zivotima.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 17:02:32 od saskaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

snaga i čast (legionarski pozdrav)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
VAGA/ Lav : Internet je Bogom dat za Vas jer toliko zelite da uspostavite relacija sa celim svetom, to jest vaznijim delom sveta. Potrebna Vam je paznja i konfor. Na nepravdu ste osetljivi ali reagujete dostojanstveno.

Kmek...vidim ja da ne silazim sa NETa  Smile A za nepravdu, apsolutno tačno  Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Uhh, oci su me zabolele od ovolikog citanja i nikako da pronadjem za Vodolija/Ovan i Vaga/Rak?
Ako odgovorite vise od 5 recenica mnogo sam vam zahvalna.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.789 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.