Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Splinter Cell: Blacklist (2013)  (Pročitano 22222 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
e da to sam primetio i ja
sem se uopste ne krece elegantno kao ranije
i jedno dugme se koristi za vise stvari tako da sam par puta poginuo zato sto sam hteo da se uhvatim za cev iznad a on bi se bacio preko ograde,cak sam par puta ugasio svetlo umesto takedown-a na protivniku  Smile
sem se cudno krece,vidno polje u prvom licu je mnogo usko i nista se ne vidi
senzitivnost misa je u trecem licu mnogo brza a u prvom je prespora i fov je preuzak
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ja nemam utisak da se kreće loše, ne znam.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
jel si igrao starije delove?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Jesam, sve redno. Nju i Hitmena sve delove.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
i tebi se sem krece kako treba  Smile Smile
hteo sam da pohvalim takodje i customizovanje oruzja i opreme i to sto je avion sandbox zona
slicno kao mas efektu trojci,znas kada se izmedju misija pripremas,pricas sa posadom i slicno
i mislim da su takodje ukrali donosenje odluka iz one spijunske igre
znas sto smo je igrali
grafika je dobra i mislim da su izmuzli unreal engine do krajnjih granica  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa ne znam, nisam nezadovoljan kretnjom. Sve mi deluje ok. Nemam problema.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
Pa ne znam, nisam nezadovoljan kretnjom. Sve mi deluje ok. Nemam problema.

U prethodnoj je igri Sem trčao kao neko ko učestvuje na gej-polumaratonu (neko čudno mrdanje kukovima),a ovde trči kao trapavi stokilaš koga dupe vuče ka zemlji.Probaj sporednu misiju u pakistanskoj ambasadi,uleti u zgradu pre nego neprijatelji naiđu,skreni levo prema sanduku sa municijom,preskoči prepreku i - videćeš o čemu govorim.
Inače (odigrah par sati),lično mislim da je ovo najgora igra do sada u čitavom serijalu.Zabole me i za radnju i za "demokratiju",pun mi kufer Avganistana,sistem auto-sejvovanja me dovodi do ludila.Ljubitelji ovoga "brenda" se ne mogu nazvati ni histeričnim,ni nestrpljivim igračima (ništa slađe nego stealth-ovati svaki nivo),ali ovo što su uradili je - podjebavanje.Ne mogu da shvatim zašto bi nekom producentskom idiotu napamet pala ideja da bi se Semoljupcima veoma svidelo da ih se u sporednim misijama pri kiksu na nekom od pod-nivoa vraća na početak čitave misije.Jedini bi razlog bio u namernom iritiranju igrača da bi batalili solažu,otišli na mrežu i Ubisoftu pljunuli dodatnu lovu.
Primer : pakistanska ambasada (,a ta misija još i ne vraća na totalni početak).Svaki  od talasa neprijatelja sam uspevao da pređem iz 3-4. puta.Konačno sam ih sve potamanio/pohvatao,stigao mi i heli (evakuacija).Reko´- ajd´da ćapim flešić za onog buljavog vodozemca,zbog toga sam i započeo čitavu misiju...Heli odbrojava,ja trčim gore,trčim dole (oko markera) - flešić pišti,ali ga nigde nema.Heli odbroja i odlete bez mene,a igra me počasti hordom razbesnelih Arapa sa šlemovima i grudnim oklopima,sve uz poruku da ću,ako preživim 20 talasa neprijatelja dobiti bonus.Jebeš bonus - i ova 3 su mi talasa na nos izašla !!!
Za sada sam jedino sporednu misiju na naftnoj platformi uspeo da odradim do kraja na stealth-u,a i za nju su mi bili neophodni devedesetak minuta i džinovska komadeška čiste čistijacite sreće.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 00:44:03 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa to je i fora, da ne smeš da pogrešiš. Napravili su realnije nego što je to bio slučaj sa ranijim delovima. Fora je da kod poslednjeg zadatka i poslednjeg čoveka dobro razmisliš šta ćeš da uradiš. U suprotnom bi te bolelo uvo, kad ti je već snimilo pre njega. I onda fora dođeš "ajd sad ću na ovaj fazon". Sjebeš. Ajd opet da probam na drugi fazon. Sjebeš. Ajd na treći. Pređeš. Ovako ti čuka lupa dal ćeš da sjebeš stvar i kreneš ispočetka, il pređeš nivo. Meni se to recimo sviđa. Glavne misije su već malo duže i tu možda i ne bi bila fora da je taj fazon, ali što se tiče sporednih slika, meni se dopalo to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
Sejv na svakom od pod-nivoa me je kod ranijih igara terao da igram "riskantno" i oprobavam dokle mogu ići sa stealth-om.Guram,guram,sve dok mi čitav pod-nivo ne legne toliko da ga prođem bez fizičkog kontakta/vatrenog okršaja sa protivnicima.Ovde,pak,to nije slučaj - igra me tera da otaljam samo glavnu solo-kampanju.
Pogledam li "avganistansku" sporednu akciju npr,dalje bih petljanje sa njom smatrao čistim gubitkom vremena.2 pod-nivoa (poslednji od njih sa 3 "pozornice"),koknuti svi do poslednje dvojice,jedan pogrešan polu-korak (jer,"ovaj" se Sem Fišer ponaša kao srna pred farovima automobila - uspori se ,skoro do zamrzavanja) i igra me vrati na sam početak misije.
Dodatno sranje je favorizovanje coop-kampanje (u odnosu na normalno soliranje) preko trasa kojima se može krenuti samo tzv. "dual-boost"-om,a koje su uvek bezbednije.Čečenska misija je klasičan primer svega što zameram igri.Eskiviram i stražu i snajperistu na 2. pod-nivou,uđem u zgradu,provučem se iza leđa oklopljenog mrge i - dobijem  "šut kartu",jer Sem ne može da se uspne na ogradu (pa kroz stražnji prozor) istu kao desetine ograda na koje se do tada peo.Izrešetaju me i igra me vrati na sam početak misije.Originalni je Sem imao "lepljive prste",skoro da nije bilo izbočine za koju se nije kačio.Ovde se penje uz sedmometarski zid od nabijene zemlje,a kalira na dvometarskoj metalnoj ogradici.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 12:07:21 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
Koga briga kako Sem trci ?? On je tu da se sunja! A sunja se gospodski! 

Prosli dio je bio totalna katastrofa... i sramota za serijal. Ovogodisnji gospodin Fisher je vec druga prica, zapravo ona stara prica. Ocito su se opekli na greskama. Ne moze bas svaki serijal da zavrsi na james bond akcijskoj platformi, kao sto je planirano i kao sto se desava Resident Evilu, Dead Spaceu, Hitmanu, Max Paynu i Silent Hillu. 

Zanimljiv detalj. Igram paralelno Saints Row 4 i Spilnter Cell Blacklist... ono sto im je zajednicko jeste taj avion aka svemirski brod, nalik na Mass Effect, gdje imaju svoju posadu, gdje se slobodno krecu, razgovaraju, biraju misije... CopyCat!  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 13:17:29 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.