Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
е ово ме занима шта је ... ја га видим као квадратић у коме су уписана два двоцифрена броја један испод другог ... и тако видим половину знакова из првог поста ... и некако ми није јасна сврха истих
Мислим ... пропуштам ли нешто или је то то што би требало да се види?
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 21:07:40 od 3maj001 »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
у принципу није битно, не планирам да их користим а вероватно је до мене пошто су ми браузери као из зоне сумрака ... али и даље све то ја видим овако ... на Мозили и Хрому
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Sekirom u glavu, a glava na panju, u krvavom stanju. Osećaj je ludi što ti neko sudi od običnih ljudi. Ko visoko leti taj nisko pada, čak i ako vlada. A ja sam samo tu da pružim podršku tvome dželatu!
Kod mene se vidi dobro, baš onako kako treba. Ništa mi od ovog nije potrebno za pomenute sajtove ali mi privatno trebaju neki znakovi koje ponekad stvarno teško nalazim. Hvala.
Edit. Fali samo sinus, cosinus, tangens, cotangens.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 01:08:34 od Sasha019 »