To nije mesanje u politiku u tom kontekstu u kom pokushava neko da podmetne, to je prosto briga za svoj narod. Da se crkva vishe meshala u politiku ne bi mi danas bili u govnima u kakvim jesmo. No nebitno shta je tu je. U svakom cluchaju narod vishe poverenja ima u crkvu nego u politichare a i to je neki parametar.
Ne volem, nikog, lutko, takva mi je narav kao odžak star i garav puno dima je kroz mene proslo. Ne volem, ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk od njih ništa dobro nije došlo
Е мученици јадни, па да није било те цркве и тих светих очева наших нас одавно не би било, и док је та црква, као и што је до сада била, једини наш штит и извор јединог зрачка наде, биће и нас што се Србима зовемо и оног што вековима градисмо, оно што би сада неко преко ноћи продао само зарад дупета и стомака свог а да при том о души својој и не размишља...нека вам је сам Бог на помоћи...не кажем да ће нашим потезима нешто бити промењено или привремено задржано, али ће нам барем савест бити чиста...а сама историја нам довољно говори да се издајништво сопственог народа није јуче или данас родило већ је живо кол`ко и сам народ што је жив...у осталом како насташе они који свој понос и корен сатраше ко` да га није ни било, силни муслимани и католици Балкански, све ради спасенија свог привременог боравка на овом поднебљу, које нам само представља пријемни испит за Царство небеско
"Вера је, пак, тврдо чекање оног чему се надамо, и доказивање оног што не видимо".
SPC ce da se kur.i jos malo, pa kad Kosovo ode, ima da opet podigne ljude u rat.
Колико си ти бедан и јадан то је страшно. Када је црква звала било кога у рат?! Мани се више твојих партијских комесара из ЛДП-а и размишљај својом главом. Како можеш да толико мрзиш свој народ и земљу???
Е мученици јадни, па да није било те цркве и тих светих очева наших нас одавно не би било, и док је та црква, као и што је до сада била, једини наш штит и извор јединог зрачка наде, биће и нас што се Србима зовемо и оног што вековима градисмо, оно што би сада неко преко ноћи продао само зарад дупета и стомака свог а да при том о души својој и не размишља...нека вам је сам Бог на помоћи...не кажем да ће нашим потезима нешто бити промењено или привремено задржано, али ће нам барем савест бити чиста...а сама историја нам довољно говори да се издајништво сопственог народа није јуче или данас родило већ је живо кол`ко и сам народ што је жив...у осталом како насташе они који свој понос и корен сатраше ко` да га није ни било, силни муслимани и католици Балкански, све ради спасенија свог привременог боравка на овом поднебљу, које нам само представља пријемни испит за Царство небеско
"Вера је, пак, тврдо чекање оног чему се надамо, и доказивање оног што не видимо".
Јеврејима посланица, 1,1
Savest je covekov najveci neprijatelj.
Dali govoris o tolikim ratovima kroz koje je Srbija prosla i to uvek sa onim koji su najjaci i uvek izgubila, da gore ne moze.
Uvej je tu bila i crkva sa svom svojom 'nevinoscu' i pozivom na odbranu pravoslavlja i Srba. E, nemojte vise nikog da branite, molim vas.