Tako je Nikola, oni ne znaju, Srbi znaju gde god vidis pogodnost za kontru, a ti udri kontru
Sta do Tokija? 2x toliko.... sve ce Srbi u svetu da dovedu u red. Da vidi kanadjanin, koji jedva izgovori 'Srbija', kako to mi radimo, da ih naucimo pameti i otmemo ih iz tog loodila u koje su zapali.
vas najveci problem je taj sto (ne)zivite od istorije.
vizne olaksice? o, boze moj!
jasno mi je sa kim razgovaram.
budite i dalje 'nebeski'....ko ih sve jebe. Volimo blato i navikli smo.
Oket!
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 15:07:37 od RaznosacPica »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
problem je u tome sto su nama svi neprijatelji...dobro, ne bas svi: imamo tu materijala: Irak, Ruanda, Somalija i ostali kojima smo prodavali pracke....ovaj ....oruzje, to sam hteo da kazem.
Samo vi i dalje zivite od obraza, doci ce vam novi Sloba, da vas vodi u 'bolje sutra'.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!