Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:09:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spavanje  (Pročitano 8050 puta)
21. Avg 2008, 17:26:45
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
E ovako imam problem. Svako veche legnem oko itmedju 00h i 02h. I normalno spavam do 8-9 ujutru. Kada se probudim sve je ok naredna 2 sata. Ali posle toga kako se priblizim krevetu tako zaspem. Znaci nije normalno. Mogao bih ceo dan da prespawam.
I tako da svaki dan kada se sabere spawam po i vise od 12 sati. Da li neko zna sta bi uzrok mogao da bude?
Cuo sam nekada davno neku pricu da ako se spawa po 12 i vise sati dnevno onda ti se samo spawa vishe po danu?
Istina ili samo prica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
sta znam...mislim da je normalno spavati 6-8 sati

nemoj se priblizavati krevetu u toku dana...izbegavaj ga Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja na raspustu spavam i po 12+ sati, tako da .. nista se ti ne sekiraj, pogotovo ako si besposlicar  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
E ovako imam problem. Svako veche legnem oko itmedju 00h i 02h. I normalno spavam do 8-9 ujutru. Kada se probudim sve je ok naredna 2 sata. Ali posle toga kako se priblizim krevetu tako zaspem. Znaci nije normalno. Mogao bih ceo dan da prespawam.
I tako da svaki dan kada se sabere spawam po i vise od 12 sati. Da li neko zna sta bi uzrok mogao da bude?
Cuo sam nekada davno neku pricu da ako se spawa po 12 i vise sati dnevno onda ti se samo spawa vishe po danu?
Istina ili samo prica?
Ne mora da bude tačno.
 Ako si tinejdžer onda ti treba više sna-čak i preko 10.Sasvim normalno i ne sekiraj se.Ako imaš preko 20 god.i spavaš dugo to je retkost ali opet-sve zavisi od osobe do osobe...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Istina ili samo prica?

istina. kad probijes nekih 10 sati, spavanje izaziva kontra-efekat... cudno... umor od odmora Smile

mada se ne bih brinuo da sam na tvom mestu Smiley
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 21:41:32 od masterT »
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Tel.Me Your.Number
pa normalno da ti se spava kad se približiš krevetu jer ti je mozak programiran na to mesto

ja spavam manje od 6 sati i tokom raspusta Smile nisam tolika lenčuga da spavam 12+ i da gubim dragoceno vreme.... 7-8 sati je sasvim dovoljno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja na raspustu spavam i po 12+ sati, tako da .. nista se ti ne sekiraj, pogotovo ako si besposlicar  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
a eto, meni keva prica da jos od malih nogu sam spavao nenormalno malo... cak i dan danas, posle bazena, fudbala i opet bazena, legnem oko 4 ujutru i ustanem oko 10.. i osecam se bolje neg ako spavam 8-9 sati  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Tel.Me Your.Number
 Smile moj čovek Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Smile moj čovek Smile Smile

samo sto za razliku od tebe, ne ustajem u 8  Smile barem ne za vreme raspusta, nema nista zanimljivo na tv-u do 10 sati  Smile a za vreme skole, mogu da ucim po nocii do 5, pola 6, tad odem da pajkim jer se matorci bude i spremaju za posao, ustanem oko 7 preslisam se i pravac u skolu  Smile inace, vrlo dobra taktika, zezas se danju,a ucis nocu kad nema nikog na netu  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:09:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.