Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:37:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spartacus: Blood and Sand  (Pročitano 73489 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
sjajan prequel  Smile

jedva cekam drugu sezonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K800i
Jel se zna kad krece druga sezona ? Procitao sam negde da snimanje pocinje pocetkom 2011, pretpostavljam da to znaci da ce premijera biti tek u septembru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ништа мање нисам ни очекивао, само велика је штета што друга сезона почиње у јануару 2012, снимање почиње у априлу, (бар се тако прича, званично нема још ничега).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Сјајан крај! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
Prvi put kada sam pogledao Spartacus:Blood and Sand mislio sam da bolja serija nikada nece da se pojavi ali kako je prolazila epizoda za epizodom-mislim na Spartacus:Gods of the Arena bio sam zapanjen koliko je dobra bila,po meni cak bolja od originala.Sta da kazemo za kraj-fantastican.Do poslednjeg trenutka sam mislio da ce Ganikus da okonca svoj zivot u areni,nikada mi ne bi palo na pamet da ce da ga oslobode na kraju.Odusevili su me!Evo nasao sam odlican snimak zadnje borbe u poslednjoj epizodi Spartacus:Gods of the Arena-The Bitter End "Finale" Na tom istom kanalu imate i ostale borbe iz Spartacus:Blood and Sand
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 18:41:39 od brankoradicevicbio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Spartacus, Crixus, Oenomaus (такође Гал ко Крикс,а не црнац), Gannicus и Castus (вероватно ће се појавити) су били вође побуне робова. Тако да сам знао да неће скончати.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Ericsson jeste
serija je odlichna,nzm šta kenjaju oni sa prvih strana  Smile ali dobro,svako ima pravo na tuđe mišljenje
finale je spektakularno,samo mi je chudno što se ne zna šta je bilo sa Ašerom (  Smile ) i Glaberom  Smile dodushe valjda ce biti razjashnjeno u drugoj sezoni (ne prequel vec prava druga sezona),nisam ni znao da ce biti druga dok nisam ovde prochitao.jedva chekam  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 427
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја сам после првих пар епизода хтео да одустанем.Вештачка крв и голотиња као у неком филму за клинце у пубертету али онда је неко одлучио да исприча причу,да креира ликове до којих нам је стало тако да са нестрљењем очекујемо сваку следећу епизоду,да почнемо да мрзимо Римљане као Американце да бисмо у сцени задње епизоде кад Криксус посавља свој штит за Спартака сви поскакали са својих фотеља са узвиком:-Kill them all!

Чекао сам да се приквел заврши па ћу да га погледам у цугу.

Друга сезона није смела да се снима без Ендија и зато то за мене неће бити Спартак.Одгледаћу је без емоција,чисто да видим како ће да исценирају велике битке.
Одлуком да замене Ендија продуценти су показали да су најобичнији лицемерни смрадови којима је стало само до пара чиме су се посрали на све оне племените идеје  и поруке коју ова сјајна серија о  слободи, пријатељству и оданости носи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Одлуком да замене Ендија продуценти су показали да су најобичнији лицемерни смрадови којима је стало само до пара чиме су се посрали на све оне племените идеје  и поруке коју ова сјајна серија о  слободи, пријатељству и оданости носи.

Kad je Endi ozdravio , ponovo je došlo do komplikacija , te je on sam tražio raskid ...
Uopste ne vidim problem zasto ne bi nastavili seriju tamo gdje je stala , kad vec Endi nije u mogućnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 427
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zato što je samo Endi Spartak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:37:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.