grupa 1: Ceska, Holandija, Rumunija, Finska, Makedonija, Armenija, Andora grupa 2: Turska, Danska, Grcka, Ukrajina, Georgija, Albanija, Kazastan grupa 3: Portugalija, Rusija, Slovacka, Letvija, Estonija, Lihtenstein, Luksemburg grupa 4: Francuska,Irska, Svajcarska, Izrael, Kipar, Farerska ostrva grupa 5: Italija, Slovenija, Skotska, Norveska, Belorusija, Moldavija grupa 6: Engleska, Poljska, Austrija, Vels, Irska, Azarbadzan grupa 7: Spanija, Belgija, Srbija i Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Litvanija, San Marino grupa 8: Svedska, Hrvatska, Bugarska, Madjarska, Malta, Island
Pobednici grupa i prva dva najbolja drugoplasirana su automatski kvalifikovani. Ostalih sest drugoplasiranih reprezentacija mora u baraz. Nemacka je kao domacin automatski kvalifikovana.
Koreografija ispred hale u Frankfurtu gde je bilo izvlacenje.
Pa mislim da smo i jedni i drugi dobro prošli. Mi možemo biti i prvi, vi pored Španjolaca malo teže, al Belgija i BiH sigurno nisu protivnci pred kojima trebate drhtati.
Hrvati su dobili odlicnu grupicu, mada su svedi prgavi ipak mislim da za njih nema zime, a mi... pa mislim da cemo dobiti sve sem spanije a sa njom, sta nam bog da.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Hrvati su prosli samo tako. Samo Svedska je za respekt. Nasi ispadaju, garantovano. POred Spanije, pa ljudi moji, tu je i BiH, koji nije za potcenjivanje. Samo se setite Salihamidzica. A i Litvanija, kada se setim Azerbejdzana... Ma pukli smo unapred. Dezurni "optimista"
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!