2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP Japan 2006 - Košarka  (Pročitano 38767 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Spain     4   :   13   Argentina
opasno počeli ovi Španci   Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Šakota: Moram da pobijem neistine

Dragan Šakota, selektor reprezentacije sada definitivno bivše Srbije i Crne Gore, dao je "Sportskom žurnalu" intervju u kom je pokušao da se odbrani od otrovnih strelica koje posle eliminacije u osmini finala Svetskog prvenstva odapinju mediji, pojedine kolege i košarkaški funkcioneri, Partizan...

Šakota je rekao da se javnosti obraća "da mnogo puta ponovljena laž ne bi postala istina".

"Nikada nisam rekao da smo u Japanu ostvarili uspeh, ali rezultat nikada nije ni postavljen kao cilj. Očekivao sam da ćemo biti bolji, medjutim, imali smo mnogo problema i nisam na raspolaganju imao planiran tim. Smatram da smo kiksirali jedino u duelu sa Nigerijom, a da smo protiv Španije morali da pokažemo više hrabrosti. Ostali rezultati su naša realnost", počeo je Šakota.

On je istakao da su povrede i otkazi ostavili traga. Kaže da je ideja o nepozivanju nosilaca igre sa prethodna dva velika takmičenja potekla kako bi se promenila negativna klima u i oko reprezentacije, kao i da su dobri rezultati na početku pripremnog perioda uticali da se u našoj javnosti rode nerealne ambicije.

Postavljeno mu je pitanje zbog čega, po ugledu na selektora Turske Bogdana Tanjevića, nije radikalnije podmladio tim i pozvao neke od "zlatnih juniora" sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Beogradu.

"Pripreme A tima i EP mladih u Turskoj bile su paralelne akcije. Imena tih momaka postoje na spisku i naravno da u budućnosti računamo na njih, ali ovog puta sam želeo da izvučem maksimum iz domaće lige. Što se tiče Turaka, mislim da poredjenje nije adekvatno. Tanjević jeste priključio klince, ali nosioci igre su iskusni Gonlum, Kutlaj, Erdogan, Peker, Kučo... u debaklu protiv Argentine se najbolje videlo koliko ti mladi trenutno mogu", jasan je Šakota.

Selektor je najavio da će Srbija narednog leta putovati u Španiju sa najvišim ambicijama, s obzirom na to da je u pitanju takmičenje od kog direktno zavisi učešće našeg nacionalnog tima na Olimpijadi u Pekingu.

"Iz ovog tima treba stvoriti kostur i pojačati ga sa nekoliko iskusnijih igrača. SP u Japanu je maksimalno iskorišćeno u tu svrhu. Nismo mi mnogo iza najboljih evropskih reprezentacija, ali nismo ni mnogo ispred ostalih. Talente imamo, treba raditi sa njima. Naš kamen spoticanja biće nekolegijalnost, ljubomora i klupski interesi", smatra Dragan Šakota.

O selektorskoj plati i povredi Tripkovića

On je demantovao podatak iznesen u "Žurnalu", da u Savezu ima platu od 360.000 evra, otkrivši da je selektorska plata ista od EP u Švedskoj 2003. godine i da iznosi 50.000 evra.

Osvrnuo se i na saopštenje Partizana, u kom je optužen da "nije vodio računa o Urošu Tripkoviću" i njegovoj povredi. Trener Crvene zvezde kaže da je očekivao tako nešto od crno-belih i da sve vreme oseća veliku negativnost iz tabora "večitog rivala".

"Za momke iz Partizana imam samo reči hvale. Verujem da se i oni osećaju neprijatno kada čitaju priče o nekakvoj mojoj torturi. Tripković je prvo povredio koleno, pa ruku, a u oba slučaja nije igrao dok sam nije rekao da je spreman. Svi igrači sa kojima sam radio dobro znaju moje metode. I da smo više uradili na SP, Partizan bi opet imao istu reakciju".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Spain     17   :   24   Argentina

Bajati ti rezultati!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Spain    vs.    Argentina
32   :    30

hmm    Smile
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Mark my words...
Grci samo pokazuju koliko se moze krvnickim radom i disciplinom..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Mark my words...
Grci samo pokazuju koliko se moze krvnickim radom i disciplinom..
svaka im čast odigrali su bez greške...  Smile Smile Smile
samo još španci da puknu i da uživam u finalu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Amrikanci izgubili ko Grcka  Smile Amerikanci ko argentina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Spain    vs.    Argentina
75   :    74

finale Grčka - Španija    po mom ukusu
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Španci u finalu

Košarkaška reprezentacija Španije boriće se za zlato na Svetskom prvenstvu u Japanu. „Crvena furija“ je u polufinalu savladala je Argentinu 75:74 (15:21, 25:17, 20:18, 15:18)

Pobedu Špancima doneo je Hoze Manuel Kalderon sa linije penala 17 sekundi pre kraja.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Pau Gasol i Horhe Garbahosa sa po 19 poena.

Najefikasniji u argentinskoj reprezentaciji bio je Manu Djinobili sa 21 košem.

U finalu Španci će igrati protiv Grčke koja je u prvom polufinalu pobedila selekciju SAD 101:95.

Izvor: MTS-Mondo

Nadao sam se ipak Argentini, ali nema veze ovako ce ameri ostati bez medalje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Me so happy Smile

Svaka cast Grcima, nadam se da ce u finalu uspeti da pobede Spance..mada je i ovo veliki uspeh, ali bilo bi lepo da objedine titule..Podsecaju na nas krajem 90-tih..

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.