2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP Japan 2006 - Košarka  (Pročitano 33793 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
LJUDI HOCU SUTRA SVI U 6 SATI DA USTANETE DA VIDITE STA JE BASKET,,,, PLAVI HAJMO  Smile
chudan ukus, pravi basket za tebe je gledanje argentine koja nas gazi sa pola snage...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Ne, pravi basket ce biti kada nas Spanci budu gazili sa 30% snage!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Koji vam je sa tom Spanijom,pa nisu oni vanzemaljci...Kao nacija su najvece picketine,tj. egal sa Francuzima..Ne bih voleo da naletimo na Novickog,a pravo kidanje bi bilo protiv Angole - prebili bi nas ko zeceve,a to bi se smatralo za bruku jer ljudi (jos uvek) ne znaju koliko su oni zapravo dobri Smiley

Znaci,ako su nasi pametni,gubimo sutra od "gaucosa"(valjda ih tako zovu i u basketu),Nigerija dobije Hezbolah i cetvrti smo,gazimo pajsere i posle sta bude...

Nego,jel video neko igraca sa brojem 15 iz Paname(valjda),neki Cardenas? Isti Dzordz Formen,pravi ulicar Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6020
ja se nadam da ce mo da zauzmenmo trece mesto sto je najrealnije naravno drugo bi bilo idealno pa da naletimo na angolu! jeste da su spanci uvek igrali dobro u grupi tj odlicno i onda kada dodje kup sistem oni nista ne urade, ali to je bilo prethodnih godina sada su sazreli i sa jednim gasolom , navarom, kalderonom i garbahosom ja mislim da ce bar do polufinala da stignu! a nas bije maler sa tim glupim spancima to je strasno enigma za nas! a sto se tice svaba moje misljenje je 10-15 razlike novicki koliko sam ja video i nije u unekoj formi tako da gazimo germaniju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6020
kvote za sutra!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kvote!.JPG
(49.25 KB, 712x213)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6020
Cudno je ovo u sportu, sad se nezna jel smo losi tolko ili sAmo nam se desilo tako da smo izgubili protiv Nigerije I Francuske,.... hmmmmmmmmm kako moze biti da juce smo pobedili Libance za 47, libanci pobedili francuze a francuzi pobedili nas Smile

LJUDI HOCU SUTRA SVI U 6 SATI DA USTANETE DA VIDITE STA JE BASKET,,,, PLAVI HAJMO  Smile

prva utakmica protiv nigerije, je izgubljena zbog mladosti i neiskustva! svi nasi momci imaju u proseku 21-22 godine i ovo im je prvo znacajnije takmicenje a to je bila prva znacajnija utakmica, i treba josa da se uzme u obzir da su nigerici imali sut za tri 50% koliko se ja secam 8/16 a nasi su pogodili samo 4 trojke, da ne pricam o broju izgubljenih lopti! a utakmica sa francuskom sta reci osim nesrecno izgubljena odnosno srecno dobijena utakmica francuza! kako su oni dobili mi smo mogli tako isto ali sreca je bila na njihovoj strani ali mnogo smo bolje odigrali ovu nego prvu utakmicu. tako sve u svemu dobro je! sto se tice ustajanja sutra NARAVNO DA SE USTAJE!!! sa srecom sutra
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 19:36:28 od telztx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
moguce da ce argentinci odmarati prvu petorku jer su sigurno 1, a bodovi se ne prenose...
a sto se tice spanija vs. nemacka... da li ste svesni sta pricate, u Nemackoj cuvate 1 eventualno 2 igraca a u Spaniji ne znate sa koje strane biju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Samo ne znam ko bi cuvao tog jednog nemackog igraca? A sto se Spanije tice,oni su nevidjene pizde,isto ce proci kao u fudbalu - uvek favoriti,uvek pusenje Smile Navaro,Kladeron,Garbahosa...Ako strahujemo od tih imena,onda do mojega...Malo ih isprebijati i to je to,samo steta sto nema Drobnjaka,verujem da bi dobro "cuvao" Gasola Smile

Nisam realan,znam,ali mnogo ih mrzim,i najvise bih voleo da nasi zakuvaju s njima i da ih isprebijaju,pa makar bili suspendovani,kad vec nemam ja priliku Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Aškrabić pauzira dva do tri dana

Krilni košarkaš reprezentacije Srbije i Crne Gore Ognjen Aškrabić u sredu je na utakmici sa Venecuelom (90:65) doživeo lakšu povredu skočnog zgloba, zbog čega će morati da pauzira dva do tri dana.

Plavi su trijumfom nad južnoameričkom selekcijom izborili plasman u osminu finala, a Aškrabić se povredio u prvom poluvremenu posle neopreznog starta Pabla Mačada.

Aškrabić je doskočio na Mačadovu patiku i treći put od početka priprema istegao skočni zglob.

"Ne verujem da je Mačado to namerno uradio. Već sam imao distorzije, ali nikada ovako bolnu. Sreća je što sam bandažirao zglob", rekao je Aškrabić za sajt Košarkaškog saveza SCG.

Odmah posle utakmice on je bio u bolnici na snimanju gde je utvrdjeno da nema oštećenja ligamenata.

"Taman kad je Jorović prvi put mogao da igra povredio se Aškrabić. Ne Mogu da verujem. Jorovićeva povreda nas je potpuno izbacila iz taktičke šeme. Morali smo da igramo sa mnogo većom minutažom nekih igrača nego što je bilo potrebno", izjavio je selektor SCG Dragan Šakota.

Izvor: MTS-Mondo

Šakota: Igraćemo još bolje

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Dragan Šakota ocenio je posle pobede nad Venecuelom da će njegovi igrači igrati sve bolje kako odmiče Svetsko prvenstvo u Japanu.

On je istakao da je trijumf nad Venecuelom 90:65 jako važan, ali da je najvažnije što su plavi obezbedili plasman u osminu finala. Do kraja prve faze takmičenja dvostruke uzastopne prvake čeka meč sa olimpijskim pobednikom Argentinom.

"Videli ste da ipak imamo bolji ritam kako prvenstvo odmiče i sve će izgledati bolje. Ne možemo prva dva poraza da ispravimo u rezultatskom smislu, ali pokušaćemo i to da nadoknzdimo protiv Argentine. Nismo uradili ono lakše, sada ćemo probati teže", rekao je Šakota.

SCG je na pripremnom turniru u Singapuru pobedila Argentinu sa 83:64, ali je Šakota rekao da ta utakmica ne može da se poredi sa onom koja ih očekuje u četvrtak.

"Neće nas zavarati taj rezultat iz pripremnog perioda. Argentina igra mnogo bolje sada. Koncentrisaniji su i u boljoj su formi i biće daleko teže pobediti ih", objasnio je selektor reprezentacije SCG.

Centar plavih Darko Miličić rekao je da je reprezentacija povratila samopouzdanje posle dve uzastopne pobede.

"To nam je bilo potrebno. Sada nas čeka Argentina, a u tu utakmicu moramo da udjemo najbolje što znamo. Igraćemo bez ikakvog opterećenja. Bilo bi dobro da izbegnemo Španiju u osmini finala. Mada, niko nije nepobediv", rekao je Miličić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Sakota je sam izjavio da nam Spanci ne leze! Izgubili smo od njih osam zaredom utakmica! Sta ces veci razlog da ih izbegnemo?
« Poslednja izmena: 23. Avg 2006, 21:06:59 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.